Sounding / Dilator

2018-04-08 13:39:39 denise

Vaak is het blinddoeken van slaafjes leuk en spannend. Soms echter is het spannender om de slaaf bewust mee te laten kijken. Één van de onderdelen waar dit leuker is om te (moeten) kijken is bij het gebruik van sounds oftewel dilators.
Hoe spannend. Je ligt vastgebonden en jouw pik behoort aan mij toe. Ik mag er mee doen wat ik wil. Langzaam zie je mij lange metalen staven pakken, aan het uiteinde zie je een bolletje, iedere staaf heeft een bolletje met een andere grootte. Ik pak je slavenpik en een staaf. Ik zal met de kleinste beginnen, toch al behoorlijk indrukwekkend wanneer je niks gewend bent. Je lichaam zet je schrap en langzaam maar zeker duw ik de sound in je pik. Je voelt dat je pik gevuld wordt en een vreemde sensatie maakt zich van je meester. Je kan de eerste goed hebben dus ik verwijder de sound en pak een volgende met een groter bolletje op het uiteinde. Je zet je opnieuw schrap, je voelt een lichte weerstand maar toch glijd deze sound er ook nog vrij gemakkelijk in. je voelt hem diep in je lichaam. Wanneer hij in je lichaam zit kan ik ook nog een tril apparaat er tegen houden. Je zal de trillingen ervaren tot diep in je onderbuik. Om nog een forse stap verder te gaan kan ik ook de sound onder stroom zetten. Durf jij deze sensatie aan? Durf jij mij carte blanche te geven in het gebruik van de sounds? Je zult een ervaringen ondergaan die je nimmer zult vergeten.

Posted in: Mijn Column Read more... 0 comments

Kaarsen

2018-04-05 20:01:38 denise

Kaarsen geven sfeer, kaarsen geven romantiek maar kaarsen kunnen ook pijn geven. Hoeveel pijn en waar je de pijn zult ervaren is aan mij. Je zal vastgebonden liggen om maar niet te kunnen vluchten of te bewegen zodat ik goed de plaatsen kan bedruipen waar ik wil dat je de pijn gaat ervaren. Houd ik de kaars hoog boven je, zodat het kaarsvet af kan koelen in de val naar jouw slavenlijf? of houd ik de kaars vlak boven je zodat het kaarsvet amper afgekoeld is voordat je het voelt. Het is een spel waarin je zult kronkelen, kronkelen van pijn en genot. Waar zal ik het kaarsvet neer laten komen? Op je gevoelige tepels of gewoon op je buik? op je zak en penis of zelfs op je ontblote eikel. Je zult smeken om me te laten stoppen. Het leukste moet dan nog komen. Het verwijderen van al het gestolde kaarsvet. Wil je dit zelf doen of durf je het aan om mij de vrije hand te geven dat ik het verwijder. Nu maar hopen dat je goed geschoren bent en dat ik niet al je borsthaar mee trek met het verwijderen van het kaarsvet.

Posted in: Mijn Column Read more... 0 comments

Luier sessie

2018-04-05 19:53:39 denise

Luier diaper play

Luiersessie
Heb jij moeite om jezelf in te houden? Houdt je ervan om vernederd te worden of heb je een luierfetish? Ga dan eens de uitdaging aan om een luier te dragen. Uiteraard mag jij de wens uiten om een luier aan te mogen, ik bepaal echter hoe dit zal gebeuren. Zal ik eerst de luier bevochtigen voordat jij hem aan mag? Zal ik de luier bij je aan doen en goed vastmaken met tape zodat je zelf nergens meer bij kan? Vul je direct nadat je de luier aan hebt met jouw slavenzaad en verplicht ik jou om de luier om te laten? Verplicht ik je om de luier te bevuilen met de inhoud van je blaas, laat ik je hierbij veel drinken zodat er geen ontkomen aan is voor je? Wie weet show ik je wel aan alle anderen in het huis wanneer je in je gevulde luier loopt, misschien stel ik je wel tentoon in een kooi zodat iedereen die langsloopt ziet wat voor vies slavensletje je bent.
Na het dragen van de luier zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Bedenk maar eens wat ik met de gevulde luier allemaal kan doen? Laat je fantasie de vrije loop dan beloof ik dat ik dat ook zal doen en je zal geven wat je verdient als slaafje.

Posted in: Mijn Column Read more... 0 comments

Facesitting

2018-03-08 19:38:56 denise

Een mooi spel waarin uitdrukkelijk benadrukt wordt dat jij mijn speeltje bent, mijn onderdanige en dat ik jouw Domina ben. Het is adembenemend, ik bepaal of jij adem mag en kunt halen. Geblinddoekt of niet, je zal smeken dat ik opsta en je weer laat ademen. Het zal intiem maar tegelijkertijd afstandelijk zijn. Intiem omdat op je gezicht zal plaatsnemen met mijn onderlichaam, afstandelijk omdat dit altijd zal gebeuren wanneer ik gekleed ben en jij geblinddoekt.
Terwijl ik op je gezicht zit heb ik mijn handen vrij om je tepels eens flink onder handen te nemen. Of om je zak en penis eens flink aan te pakken. Ik geniet ervan wanneer ik je voel kronkelen onder mij, kronkelen van genot en pijn.
Verlang je naar dit adembenemende onderdeel van bdsm, geef dit aan want dit onderdeel is op vele manieren in te passen in een sessie.

Posted in: Mijn Column Read more... 0 comments

Chastity training/keyholding

2018-03-08 19:30:21 denise

Durf jij het aan? Durf jij jouw slavenpik op te laten sluiten en het sleuteltje bij mij in bewaring te geven? Vanaf het moment dat jij me verlaat zal niets meer hetzelfde zijn. Je zal opgewonden raken vanwege het feit dat ik de controle over jouw genot heb, je zal echter niets met die opwinding kunnen laat staan dat je slavenpik de ruimte heeft om uiting te geven aan die opwinding. Naar het toilet gaan zal anders zijn, je zult moeten gaan zitten. Slapen zal vervelend zijn vanwege de erecties die jij normaal in je slaap krijgt. Slapeloze nachten dus en ook overdag zal je er continue mee geconfronteerd worden. Kunnen anderen het zien dat je gekooid bent? lijkt het nu maar zo of kijkt iedereen opeens naar je kruis?
Ik zal in je hoofd gaan zitten, continue bij je zijn. Je zult gek worden, gek van verlangen en dat verlangen zal iedere dag, ieder uur en iedere minuut groter worden. Je zal me via de mail smeken om bevrijding maar die bevrijding zal je moeten verdienen. Wanneer je weer bij me komt bepaal ik en niemand anders of je bevrijd wordt van je ongemak, of je naast die bevrijding ook nog meer genot mag beleven bepaal ik ook, ook dit zal je moeten verdienen. Wie weet stuur ik je onverrichter zaken weer naar huis en zal de periode van opsluiting nog langer duren.
Durf je de regie over te geven, durf je jouw eigen genot opzij te zetten? En durf je deze uitdaging aan te gaan in de wetenschap dat alleen ik bepaal wanneer je weer bevrijd wordt?

Posted in: Mijn Column Read more... 0 comments

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide