Uitgeroepen tot Professional 2017!

2017-05-14 18:51:28 denise

De uitslagen zijn bekend van The Kinky Web Awards 2017.
Met trots kan laat ik weten, dat ben uitgeroepen als Professional 2017!
Degene die op mijn gestemd hebben, hartelijk bedankt!
De presentatie van de uitslagen kan je hier zien.

Posted in: Mijn Column Read more... 0 comments

Live op de radio bij Omroep Brabant

2016-07-07 09:23:42 denise

Gisteren heeft Omroep Brabant een bezoek gebracht bij me voor een live interview op de radio.

Dit was een spontane actie van de verslaggever Floyd Aanen die mij een dag ervoor belde of ik daar aan mee wilde werken.

Zo gezegd, zo gedaan, je kan het interview terug luisteren als je hier klikt.
Om de juiste volgorde te beluisteren, klik je op de luister icoontjes van rechts naar links op die pagina.

De Meesteres Denise

Posted in: Mijn Column Read more... 0 comments

Donderdag 23 juni Bi slaven avond in Domination Palace

2016-05-31 18:39:49 denise

Wegens groot succes organiseren wij weer een bi slaven avond!

Doorgaans weten mijn gasten wel of ze zich tot mannen of vrouwen of beide voelen aangetrokken en is het heel simpel. Maar soms ligt het niet zo simpel, soms is seks met een man als je een man bent een middel om je Meesteres te dienen. Dan is de aantrekkingskracht niet dat je seks met een man gaat hebben maar dat je daartoe gedwongen wordt, dat je er zelf niets meer over te zeggen hebt. Misschien vind je een pik wel heel geil maar wil je niks met de rest van die man. Maar het idee om iemand te pijpen, die pik tussen je lippen te voelen wind je erg op. Of misschien wil jij weleens machteloos vastgebonden liggen terwijl een van mijn sletjes je pijpt en je niet wilt toegeven hoe geil dat is maar je ook niet kan tegenhouden dat je klaarkomt.

Hoe vernederend zou dat zijn?

Forced bisex is een veel voorkomende fantasie en regelmatig heb ik gasten die hier iets mee willen. Om te zorgen dat deze fantasie voor meerdere slaven werkelijkheid kan worden organiseren wij op donderdag 23 juni 2016 vanaf 17 uur een bi-avond voor slaven. Meesteres Manja, Meesteres Nicole, Meesteres Fay, switch Ceecee en ik zullen op deze avond de leiding hebben.

De kosten zijn hetzelfde als die van een gewone sessie en je fantasieën komen tot leven onder leiding van minstens 2 Dames. Opsluitingen (halve dag sessies) zijn op deze avond ook zeker mogelijk. Op het moment dat we jou kunnen gebruiken halen we je even uit je opsluiting om ons te dienen om je vervolgens weer op je plek te zetten.

Tijdens het spel blijven we altijd rekening houden met jouw wensen en grenzen maar we verwachten wel dat je minimaal oraal wilt geven en ontvangen. Travestie is mogelijk maar niet verplicht. Wil je erbij zijn op deze avond dan is het aan te raden om te reserveren. Je kunt hiervoor naar Domination Palace mailen of bellen (info@dominationpalace.nl of +31 (0)40 2045749)

Jij, als bisex gebruiksslaaf, stelt je beschikbaar om genomen en gebruikt te worden.
Voel jij je aangesproken en wil/durf jij deze ultieme fantasie tot realiteit te laten komen, bel of mail nu naar bovenstaande contact gegevens.

De Meesteres Denise

Posted in: Mijn Column Read more... 0 comments

The Kinky Web Awards 2016

2016-05-17 00:03:08 denise

Vorig jaar ben ik verkozen tot Ambassadeur, wat ik te danken heb aan mijn slaven, mijn volgers, toegewijde personen en aanbidders.

Dit jaar is wederom The Kinky Web gestart met het nomineren van De Beste Dominant, Het Beste Event en De Ambassadeur van 2016.

De uitslag, zie hier.

De Meesteres Denise

 

Posted in: Mijn Column Read more... 0 comments

Domination Palace is op zoek naar Meesteressen, Switches en slavinnen

2016-01-29 17:50:05 denise

Domination Palace is op zoek naar Meesteressen, Switches en slavinnen.

Heb jij dominante en/of onderdanige gevoelens en wil jij deze op commerciële wijze gaan uitoefenen dan kan dit in ons grote, compleet ingerichte fantasie/sm huis, waar jij je gasten kan voorzien in alle facetten binnen de BDSM.

Wij zoeken pro actieve dames met team spirit, flexibiliteit, een rijke fantasie en uiteraard gevoel en inlevingsvermogen binnen de BDSM. Ervaring is niet noodzakelijk.
Wat wij bieden is de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als Meesteres, Switch of slavin en je zal daarin begeleid worden tot je volledig zelfstandig aan de slag kan. Tevens een veilige omgeving om te werken, een gezellig en leuk team, een privé ruimte om te ontspannen, een volledig ingerichte fitness ruimte en een grote tuin voor in de zomer.

Heb je interesse, neem dan contact op met Domination Palace, vraag naar Denise voor maken van een afspraak en een kennismakingsgesprek via telefoonnummer: 040-2045749 of via de mail: info@dominationpalace.nl t.a.v. Denise.

Wellicht tot ziens.

De Meesteres Denise

 

 

Posted in: Mijn Column Read more... 0 comments

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide