apr 082018
 

Vaak is het blinddoeken van slaafjes leuk en spannend. Soms echter is het spannender om de slaaf bewust mee te laten kijken. Één van de onderdelen waar dit leuker is om te (moeten) kijken is bij het gebruik van sounds oftewel dilators.
Hoe spannend. Je ligt vastgebonden en jouw pik behoort aan mij toe. Ik mag er mee doen wat ik wil. Langzaam zie je mij lange metalen staven pakken, aan het uiteinde zie je een bolletje, iedere staaf heeft een bolletje met een andere grootte. Ik pak je slavenpik en een staaf. Ik zal met de kleinste beginnen, toch al behoorlijk indrukwekkend wanneer je niks gewend bent. Je lichaam zet je schrap en langzaam maar zeker duw ik de sound in je pik. Je voelt dat je pik gevuld wordt en een vreemde sensatie maakt zich van je meester. Je kan de eerste goed hebben dus ik verwijder de sound en pak een volgende met een groter bolletje op het uiteinde. Je zet je opnieuw schrap, je voelt een lichte weerstand maar toch glijd deze sound er ook nog vrij gemakkelijk in. je voelt hem diep in je lichaam. Wanneer hij in je lichaam zit kan ik ook nog een tril apparaat er tegen houden. Je zal de trillingen ervaren tot diep in je onderbuik. Om nog een forse stap verder te gaan kan ik ook de sound onder stroom zetten. Durf jij deze sensatie aan? Durf jij mij carte blanche te geven in het gebruik van de sounds? Je zult een ervaringen ondergaan die je nimmer zult vergeten.

apr 052018
 

Kaarsen geven sfeer, kaarsen geven romantiek maar kaarsen kunnen ook pijn geven. Hoeveel pijn en waar je de pijn zult ervaren is aan mij. Je zal vastgebonden liggen om maar niet te kunnen vluchten of te bewegen zodat ik goed de plaatsen kan bedruipen waar ik wil dat je de pijn gaat ervaren. Houd ik de kaars hoog boven je, zodat het kaarsvet af kan koelen in de val naar jouw slavenlijf? of houd ik de kaars vlak boven je zodat het kaarsvet amper afgekoeld is voordat je het voelt. Het is een spel waarin je zult kronkelen, kronkelen van pijn en genot. Waar zal ik het kaarsvet neer laten komen? Op je gevoelige tepels of gewoon op je buik? op je zak en penis of zelfs op je ontblote eikel. Je zult smeken om me te laten stoppen. Het leukste moet dan nog komen. Het verwijderen van al het gestolde kaarsvet. Wil je dit zelf doen of durf je het aan om mij de vrije hand te geven dat ik het verwijder. Nu maar hopen dat je goed geschoren bent en dat ik niet al je borsthaar mee trek met het verwijderen van het kaarsvet.

apr 052018
 

Luier diaper play

Luiersessie
Heb jij moeite om jezelf in te houden? Houdt je ervan om vernederd te worden of heb je een luierfetish? Ga dan eens de uitdaging aan om een luier te dragen. Uiteraard mag jij de wens uiten om een luier aan te mogen, ik bepaal echter hoe dit zal gebeuren. Zal ik eerst de luier bevochtigen voordat jij hem aan mag? Zal ik de luier bij je aan doen en goed vastmaken met tape zodat je zelf nergens meer bij kan? Vul je direct nadat je de luier aan hebt met jouw slavenzaad en verplicht ik jou om de luier om te laten? Verplicht ik je om de luier te bevuilen met de inhoud van je blaas, laat ik je hierbij veel drinken zodat er geen ontkomen aan is voor je? Wie weet show ik je wel aan alle anderen in het huis wanneer je in je gevulde luier loopt, misschien stel ik je wel tentoon in een kooi zodat iedereen die langsloopt ziet wat voor vies slavensletje je bent.
Na het dragen van de luier zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Bedenk maar eens wat ik met de gevulde luier allemaal kan doen? Laat je fantasie de vrije loop dan beloof ik dat ik dat ook zal doen en je zal geven wat je verdient als slaafje.

apr 052018
 

Luier sessie Diaper play

Heb jij moeite om jezelf in te houden? Hou je ervan om vernederd te worden, of heb je een luierfetish? Ga dan eens de uitdaging aan om een luier te dragen. Uiteraard mag jij de wens uiten om een luier aan te mogen, ik bepaal echter hoe dit zal gebeuren. Zal ik eerst de luier bevochtigen voordat jij hem aan mag? Zal ik de luier bij je aan doen en goed vastmaken met tape zodat je zelf nergens meer bij kan? Vul je direct nadat je de luier aan hebt met jouw slavenzaad en verplicht ik jou om de luier om te laten? Verplicht ik je om de luier te bevuilen met de inhoud van je blaas, laat ik je hierbij veel drinken zodat er geen ontkomen aan is voor je? Wie weet show ik je wel aan alle anderen in het huis wanneer je in je gevulde luier loopt, misschien stel ik je wel tentoon in een kooi zodat iedereen die langsloopt ziet wat voor vies slavensletje je bent.
Na het dragen van de luier zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Bedenk maar eens wat ik met de gevulde luier allemaal kan doen? Laat je fantasie de vrije loop dan beloof ik dat ik dat ook zal doen en je zal geven wat je verdient als slaafje.

apr 052018
 

Binnenkort heb ik een afspraak met Meesteres Akira. Ik fantaseer er al over. Werkelijk héérlijk om me door zo’n prachtige vrouw in haar leren outfit en overknee laarzen te laten domineren.
Toch zit ik al weken met een stevige knoop in mijn maag. Iedereen die hier eerdere verhalen van mij gelezen heeft weet dat ik al jaren een veilige plek heb in de slavenstal van Meesteres Denise. Wat is er met aan de hand? Gaat Meesteres Denise me beschouwen als een weggelopen slaaf?
Ik voel inderdaad veilig en vooral gelukkig in Denise haar slavenstal. En trots. Meesteres Denise is al jaren één van de topmeesteressen van Nederland. Ik denk dat veel slaven jaloers op me zijn dat ik een plaatsje in haar stal heb ( of moet ik nu zeggen heb gehad?)
Meesteres Denise is al ongeveer 21 jaar professioneel betrokken bij Domination Palace. Jarenlang heeft Ze dit gecombineerd met een loopbaan als verpleegkundige in operatiekamers. Daarom is Ze ook zo goed in nursingspel. Haar verschillende competenties brengt Ze daarin samen. Ze heeft in het verleden interviews onder andere in de Volkskrant, Massad, en andere media gegeven waarin Haar kwaliteiten uitvoerig belicht zijn. Waarom zet ik mijn plaats in Haar stal op het spel? Ben ik op Haar uitgekeken? Onmogelijk. Op Haar raak ik nooit uitgekeken. Haar spel blijft altijd onvoorspelbaar en verrassend. En toch. Sinds eind december is Meesteres Akira terug bij Domination Palace. Meesteres Akira heeft me zich toegeëigend. Of heb ik uitgelokt dat ze dat gedaan heeft? Ben ik zelf schuldig?

Wat is het lot van een weggelopen slaaf? Vanuit de literatuur is helder: als een weggelopen slaaf terug komt in zijn oude stal wacht hem een bittere, meedogenloze en sadistische straf. En binnen de stal zal hij de minste onder de slaven zijn. Als hij tenminste überhaupt nog binnen mag komen. Wat wil ik dan met Meesteres Akira? Waarom weg uit Denise Haar stal? Welke risico’s neem ik? Wat bezield me?
Ik moet nu even een stukje persoonlijke geschiedenis vertellen.
Het grootste deel van mijn leven heb ik een strikt vanilla leven geleid. Ik had keurige monogame relaties met vooral een weinig opwindend seksleven.
Ergens in mijn achterhoofd wist ik dat ik me opgewonden voelde als ik historische romans las waar beschreven werd hoe in de middeleeuwen in de oriënt blanke vrouwen als slavinnen op veilingen aan harems werden verkocht en slaven tot de galeien werden veroordeeld. Pas toen ik achter in de vijftig was heb ik aan die opwinding durven toegeven. Met knikkende knieën en stijf van de zenuwen heb ik voorjaar 2006 bij Domination Palace durven aanbellen. Ik wist niet goed hoe ik een keuze of voorkeur voor een van de aanwezige dames kon maken. Het was toevallig een periode dat Meesteres Denise er tijdelijk niet was omdat haar baan in de verpleging prioriteit had. Ik raakte in een spel met Meesteres Akira. Toen een heel jong Meesteresje. Maar hoe jong ook: Zij wist mijn zenuwen tot bedaren te brengen. Spelenderwijs liet Ze me merken hoe het voelt om het gezag van een Meesteres te aanvaarden. Terzijde voor de lezers die zelf nog nooit naar een Meesteres durfden te gaan, bang zijn voor de eerste stappen: de ragfijne vaardigheid om onervaren en gespannen slaven over de drempel te helpen beheersen alle Meesteressen bij Domination Palace. Dat heb ik in de loop van de jaren gezien. En dat is alleen maar beter geworden sinds Meesteres Denise nieuwe meesteressen coacht en begeleidt. Dus als je twijfelt: gewoon afspreken. Ik garandeer je een prachtige ervaring die naar meer smaakt! Lees verder »

apr 042018
 

Deel 3, episode 4

6 maart 2018 (deel 1) Stelt U eens voor geachte lezer. Het is avond, zo rond 20.30 uur. U neemt plaats op de bank nadat U chips en drank heeft klaar gezet. U zapt naar Netflix en drukt op play, weldra verschijnt de begin tune van één van Hollywoods grote film producties. Na het intro met bijbehorende muziek beland U midden in een scène. In dit geval een bizarre scène… Bent U er nog allemaal bij? Juist, U aanschouwt die bizarre scène.   ‘Aaah…..Aaaahhhh….. Aaaahh.. Aaahh..’ Een man van middelbare leeftijd kreunt in een nog al ongemakkelijke positie, laat maar gewoon zeggen: gênante positie, net alsof hij aan het bevallen is. Hij trekt daar bij de meest idiote gezichten. Op het aller slechtste moment stopt opeens de film.  Nu hoort U een voice-over, dit geval is de voice-over dezelfde persoon als het ‘lijdend voorwerp’. Hij zegt:  ‘Dàt daar, …..dat ben ik’. De film gaat weer verder. In het volgende shot ziet U een prachtige vrouw in een zwart zeer mooi en strak vormende Catsuit, met laarzen tot over haar knieën met stiletto hakken. De vrouw kijkt het ‘lijdend voorwerp’ gevaarlijk en sexy aan. De film stopt weer en de voice-over spreekt. ‘en dàt….   … dat is mijn Meesteres, haar naam is Denise.’ De film gaat weer verder. In het volgende shot draait de Meesteres aan een knopje en het ‘Lijdend voorwerp’ reageert. AUWWWWW’ Waarop de Meesteres sadistisch lacht.  ‘Hahaha Sjakie, ik kan multitasken..’  De film stopt nu opnieuw, met een van pijn geschrokken gezicht bij het ‘lijdend voorwerp en een triomfantelijke grijns op het gezicht van de Meesteres. De voice-over begint weer te praten:  ‘Ja dat is mijn Meesteres, zij maakt mij gelukkig’ Zegt hij met een zalige stem…. ‘Ehhhh…….. …..meestal dan ten minste. En nu.. nu zit ik er weer eens letterlijk en figuurlijk klote bij, maar daar later meer over. Ik heb dat nodig, ik bezoek haar circa één keer in de maand, overigens meestal zit ik er minder klote bij, ehh, eerlijk gezegd zit ik er iedere keer zó klote bij’ – De voice-over begint vervolgens aan de volgende opsomming  –‘De vorige keer was mijn reet verandert in een dartbord…… – of toen die keer dat ze mij met een teddybeer liet neuken èn worstelen..  .. of bond ze een Smurf op mijn rug…….trok ze mij een pamper aan,  Maakte ze van mij een Piñata …….liet ze mij als een Carrousel ronddraaien. – al deze momenten ziet U simultaan met de tekst één voor één op het beeldscherm verschijnen met de meest idiote gelaatstrekking op het gezicht van het ‘Lijdend voorwerp’. ‘Ja,’ gaat de voice-over verder:  ‘ik hou van deze vrouw. Ze is zo lief voor mij’ De film gaat weer verder. ‘Aaah aahh archh auuwww ahh’ kreunt het lijdend voorwerp. Terwijl de voice-over nu praat terwijl de film doorspeelt…..  Daar zit ik dan weer en warempel ik moest denken aan de bevalling van mijn kinderen. Ooo ja, hoe was ik hier nu terecht gekomen… Het begon allemaal een uurtje eerder toen ik op een mooie dag in maart om stipt 19.00 uur aanbelde. Trinnngg….  In mijn handen droeg ik een zwarte tas met mijn ‘huiswerk’. Tot mijn grote vreugde maakte the one and only Mrs. Denise de deur zelf open.’ ‘Helemaal rechtdoor lopen Sjakie, naar de kelder en haal de grijns van je gezicht af.’ Die grijns, die grijns komt automatisch opzetten als ik in haar buurt kom. Ze was gekleed in een heerlijke zwarte Catsuit… Wat staat die haar toch weer goed zeg. ‘Uitkleedden Sjakie en douche…. De rest komt later wel’ Hé, we veranderen van routine deze ronde… Net zo leuk. Een paar minuten later zat ik in slavenhouding klaar voor de deur en klopte ik eenmaal op de deur. Na een paar minuten ging de deur open. ‘heb jij geklopt?’ ‘Ja Meesteres, om aan te geven dat ik klaar was.’ ‘Heb ik daarvoor opdracht gegeven dan?’ ‘Ehhh nee Meesteres.’ ‘Waarom doe jij dat dan??’ ‘Omdat ik dat altijd moet doen Meesteres’ ‘Slaven die zelf denken….. daar komt niets van… of niet Sjakie’ ‘Ja Meesteres..’ Dát is dus de Meesteres die ik zo ontzettend aanbid…… schrijf ik met hartjes in mijn ogen.    Lees verder »

mrt 082018
 

Een mooi spel waarin uitdrukkelijk benadrukt wordt dat jij mijn speeltje bent, mijn onderdanige en dat ik jouw Domina ben. Het is adembenemend, ik bepaal of jij adem mag en kunt halen. Geblinddoekt of niet, je zal smeken dat ik opsta en je weer laat ademen. Het zal intiem maar tegelijkertijd afstandelijk zijn. Intiem omdat op je gezicht zal plaatsnemen met mijn onderlichaam, afstandelijk omdat dit altijd zal gebeuren wanneer ik gekleed ben en jij geblinddoekt.
Terwijl ik op je gezicht zit heb ik mijn handen vrij om je tepels eens flink onder handen te nemen. Of om je zak en penis eens flink aan te pakken. Ik geniet ervan wanneer ik je voel kronkelen onder mij, kronkelen van genot en pijn.
Verlang je naar dit adembenemende onderdeel van bdsm, geef dit aan want dit onderdeel is op vele manieren in te passen in een sessie.

mrt 082018
 

Durf jij het aan? Durf jij jouw slavenpik op te laten sluiten en het sleuteltje bij mij in bewaring te geven? Vanaf het moment dat jij me verlaat zal niets meer hetzelfde zijn. Je zal opgewonden raken vanwege het feit dat ik de controle over jouw genot heb, je zal echter niets met die opwinding kunnen laat staan dat je slavenpik de ruimte heeft om uiting te geven aan die opwinding. Naar het toilet gaan zal anders zijn, je zult moeten gaan zitten. Slapen zal vervelend zijn vanwege de erecties die jij normaal in je slaap krijgt. Slapeloze nachten dus en ook overdag zal je er continue mee geconfronteerd worden. Kunnen anderen het zien dat je gekooid bent? lijkt het nu maar zo of kijkt iedereen opeens naar je kruis?
Ik zal in je hoofd gaan zitten, continue bij je zijn. Je zult gek worden, gek van verlangen en dat verlangen zal iedere dag, ieder uur en iedere minuut groter worden. Je zal me via de mail smeken om bevrijding maar die bevrijding zal je moeten verdienen. Wanneer je weer bij me komt bepaal ik en niemand anders of je bevrijd wordt van je ongemak, of je naast die bevrijding ook nog meer genot mag beleven bepaal ik ook, ook dit zal je moeten verdienen. Wie weet stuur ik je onverrichter zaken weer naar huis en zal de periode van opsluiting nog langer duren.
Durf je de regie over te geven, durf je jouw eigen genot opzij te zetten? En durf je deze uitdaging aan te gaan in de wetenschap dat alleen ik bepaal wanneer je weer bevrijd wordt?

mrt 082018
 

Deel 3, episode 3

Op weg naar het oosten 1 Ik kan en mag wel schrijven dat het nieuwe jaar stormachtig is begonnen. In mijn vorige verhaal schreef ik nog over Code Oranje en het historische moment dat alle vijf waterkeringen gelijktijdig waren gesloten. Een paar weken later trok er weer een stevige storm over ons landje heen. Op TV en internet wemelt het inmiddels van beelden van omgekiepte vrachtauto’s, omvallende bomen, afgewaaide daken etc, etc.. Ook mijn jaar is letterlijk stormachtig begonnen, een heerlijke sessie aan het begin van het jaar, waarbij Mrs. Denise mij letterlijk liet springen tot weer een meer dan interessante ‘slavenveiling’ in Duitsland. Uiteraard informeerde ik Mrs. Denise, al is het alleen maar om even een glimlach op mijn gezicht te hebben. Glimlach? Ja glimlach:    ‘Morgen weer slavenveiling.. Ik zal wel weer in de uitverkoop worden gezet met een bordje ‘sale’ om mijn nek met 70% korting!’    90%’ Was haar droge antwoord hierop. Een glimlach vult mijn gezicht. Maar ook deze keer werd ik weer verkocht. Tja de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Zoiets zou Mrs. Denise kunnen schrijven. Hahaha. De waarheid ligt een stukje genuanceerder, inmiddels leer ik natuurlijk steeds meer mensen in het Duitse BDSM wereldje kennen. Maar zij leren mij ook kennen als een oprechte en eerlijke slaaf. Tevens pluk ik de vruchten van de ‘etiketten’ die Mrs. Denise mij heeft  geleerd. Het is mij inmiddels wel duidelijk dat vele slaafjes die etiketten niet kennen. De opzet van deze avonden is vrij simpel, vooraf kan eenieder zich aanmelden door het invullen van lijstje met ‘do en don’ts’  om ‘versteigert’ te worden. Rond 21.00 uur worden alle ‘Waren’ apart genomen in een ruimte en legt de veiling Meesteres kort de procedure uit. Eerst volgt er een slavenbezichtiging, waarbij de slaven en slavinnen niet beroerd mogen worden. In dit geval kregen we allemaal een zwarte kap over ons hoofd heen en werden we met kettingen aan elkaar gelegd. Na de bezichtiging werden we de zaal ingeleid en met opbod verkocht. Als slaaf word je geacht om je zelf te presenteren. Daarbij moet je door de menigte lopen, zodat iedereen de slaven/slavinnen goed kan zien.. De veiling Meester verteld het publiek wat de slaaf of slavin wel of niet wil doen. De Meesteres prijst haar slaven/slavinnen nog eens extra aan.    Dat rondlopen is voor mij dus geen straf. Als er geboden wordt, moet de slaaf of slavin lopen naar de persoon die het laatste bod heeft gedaan enz. Als slaaf/slavin heb je het recht om vooraf bepaalde personen uit te sluiten. In mijn gevallen zijn dat alle mannen, maar dat kan ook een bepaalde Meesteres zijn. Als je verkocht wordt, ben je 1 uur lang slaaf/slavin van de kopende Meester/Meesteres. In het spel mag altijd genade worden geroepen. De organisatie houdt er toezicht op, dat iedereen zich aan de regels houd. Er wordt niet gespeeld met echt geld. Iedereen die mee wil doen kan vooraf om speelgeld vragen. Zij krijgen een blanco envelop, niemand weet hoeveel daar in zit. Slaven die niet verkocht worden, worden aan het einde van de veiling opnieuw aangeboden. In de tweede instantie wordt bijna iedereen verkocht. De opzet is laagdrempelig en de sfeer zeer gemoedelijk. Dit spel wordt tweemaal op een avond gespeeld, alleen de tweede ronde is doorgaans veel minder plechtig.                    

9 Februari 2018 (deel 1)
Met mijn verhaal Code Oranje in de tas reed ik richting Valkenswaard met de wetenschap dat de wijze heren van het KNMI Code Geel hadden af gekondigd? Wat moet je daar toch in hemelsnaam mee? Het gaat ook werkelijk nergens over. Is dat toeval? Ik weet het niet, ik weet wel dat ik in mijn leven, hoe zal ik het omschrijven?? Ehhh ja: aparte fase ben terecht gekomen. Apart hmmm, tja daar later meer over. Het begon eigenlijk al een dag eerder, of beter gezegd ruim twee weken eerder. Helaas moest Meesteres Denise mijn afspraak verzetten. Ze gaf het ruim op tijd aan, meer dan een week van te voren. Zij is daar heel strikt in. Eigenlijk reageerde ze op mijn app. ‘Meesteres a.s. Zaterdag ga ik naar een Femdom Party in Duitsland.’ Een Duitse Meesteres heeft mij gevraagd haar slaaf te zijn op deze Party. Dezelfde Dame heeft mij vorige week gekocht op een Slavenveiling.’Ok, leuk voor je’ Haar antwoord was heel droog geschreven, maar ik herken inmiddels haar schrijfstijl en ik weet dat zij dit meent. De sessie werd een week uitgesteld. Een jaar geleden zou ik daar geestelijk veel meer moeite mee hebben gehad. Het jaar was amper begonnen en ik was al op twee Party’s geweest. Ik probeer de tijd die ik aan mijn ‘hobby’ besteed zoveel mogelijk te doseren. Ja, U leest het goed. HOBBY. Ik ben waarlijk tot de conclusie gekomen dat SM mijn belangrijkste HOBBY is. En Hobby’s kosten nu eenmaal geld. Als ik paardenliefhebber ben en dat kost 10K per jaar. Tja Paarden zijn een hobby, héél normaal. Ik weet niet wat SM mij kost? Kost het mij iets dan? Het brengt mij in ieder geval zoveel moois.. Ik was voor zaken bijna de hele week in het buitenland geweest. Ik zat klaar om terug te vliegen, verveelde mij en dacht aan de dag van morgen en appte:    ‘Ik heb zo een zin in morgenavond. Hmmm ik sta op het punt om terug te vliegen.‘Mooi, dan heb je nog de tijd om een scenario voor morgen te bedenken om mij te entertainen’ Antwoorde ze snel.‘Oepsss… is om mijn gestuntel en geklungel afkeurend kunnen lachen ook entertainment?’ appte ik vragend  terug ‘Deels’. Antwoorde ze. Kijk die heb ik alvast in de pocket. Dus mijn onbeholpen gedrag heeft zowaar een functie, geen grote functie, maar toch. Mijn zelfachting is gestegen van minus 20 naar minus 19 Hahahaha.

Femmalia deel 6 Brandmerken (zie deel 4 en 5 in Code Oranje)
Met een stralende lach op haar gezicht ontwaakte Keira, naast haar lag Daisy. Ze dacht terug aan een heftige nacht vol passie en vuur. Ze stapte naakt uit bed en liep naar de douche. Even later liet ze de warme stralen stromen over haar zongebruinde lichaam. Ze sloot haar ogen, plotseling voelde zij van achter een hand één van haar prachtige borsten strelen. Keira draaide zich om en stond oog in oog met Daisy. Hun beider borsten drukte zachtjes tegen elkaar aan. Ze kuste elkaar teder, waarbij een vrije hand de erogene zone opzocht…. Het duurde niet lang of beide Dames waren nat van binnen en buiten…. hmmmmmmm Hoe anders was het in het cellencomplex amper een kilometer verder. Hank had amper kunnen slapen op de kille harde stenen vloer. Rond 07.00 uur werden ze gewekt doordat een van de bewaakster hard met een knuppel tegen de tralies aan sloeg. ‘Wakker worden slaven jullie ontbijt…’  Een tweede Dame gooide een paar hompen brood naar binnen waar de hongerige slaven op af doken.  Het was lang niet genoeg voor iedereen. Hank had een stuk kunnen bemachtigen, zijn vriend Steven was minder gelukkig. Hij besloot zijn stuk met hem te delen. Niet iedereen was zo gelukkig. Aan het ontbijt vroeg Daisy aan Keira: ‘Mag ik ze nu brandmerken’ met pretoogjes. ‘Echt wel hahahaha’ Circa een half uur later verlieten de Dames hun onderkomen en gingen ze terug naar de ‘waren’. De slaven keken angstig voor hun uit. Ze hadden gezien en geroken dat kolen worden aangestoken. ‘Open de cel en haal de slaven er een voor een eruit.’ De eerste slaaf werd ruw door een van de bewaaksters, een ware amazone van ruim 1,80 meter groot en gespierd. Lachend keek ze de slaaf in de ogen en greep hem bij zijn collar. Twee andere Dames richtte gevaarlijk hun speren richting de overige slaven. De eerste slaaf moest over een bok gaan staan, met zijn billen omhoog. Daisy pakte de gloeiend hete pook. ‘Heerlijk, heerlijk’ zei ze sadistisch hahahaha en ze plantte het brandmerk op de billen van de arme slaaf.. Die een ijzige kreet van pijn uitsloeg. Daarop werd hij terug in de cel gesmeten.  ‘Volgende slaaf’ zei Daisy vrolijk…..Bij Hank en Steven zat de angst er diep in. Ze hadden geen kans. Ze werden als makke lammetjes gebrandmerkt. Tot het moment dat die grote amazone voor Hank stond. Automatisch zette hij een stap terug. Maar de amazone was veel te snel en greep hem vol in zijn ballen. Ze sleurde hem lachend aan zijn kuisheidgordel de cel uit. ‘Oooh wat hebben we hier dan voor een zoet slaafje.’ Zei Daisy vertederend terwijl ze Hank hard aan zijn over zijn haren trok. Hank sloot zijn ogen en zag in een flits zijn oude leven voorbij vliegen. Tijden dat hij heerlijk aan het vissen was of aan het jagen in het bos… Zijn eerste vriendinnetje… De eerste keer seks…. AUWWWWWW schreeuwde hij het uit als nooit te voren. Hij rook zijn eigen vlees branden..‘Wel done Ladies’ zei Keira lachend, ‘het vlees is gebraden hahahaha. Morgen maken we de papieren in orde en kunnen we door naar de slavenmarkt, maar voordat we dat doen volgt eerst de slavenschouw.’    ‘Schouw?’ vroeg Daisy verbaast. Ja, ik nodig altijd een aantal relaties uit. Ze kunnen dan voor de veiling slaven kopen in alle rust.   

9 Februari 2018 (deel 2)

Lees verder »
feb 122018
 

Deel 3, episode 2
Femmalia Deel 4 Transport ( deel 2 en 3 in Opzoek naar mijn Horizon)

Die nacht regende het hard. De gevangen in de put waren doorweekt. Een van deze mannen was Hank Andrews, hij was een sportieve twintiger. De hele nacht had hij niet geslapen en liggen rillen van de kou. Naast hem zat zijn vriend Steven, ze kende elkaar al jaren. Beide waren ze nog beduusd wat hen was overkomen. Eigenlijk wisten ze het niet precies. Toen ze wakker werden in de kar hadden ze geen schoenen meer aan en waren ze geboeid. Praten was te strengste verboden. Iedere man die zijn mond opendeed, zonder dat hem wat gevraagd was. Kreeg klappen met de zweep.
Tegen de ochtendgloren werden de gevangen uit de put gehaald. ‘Lopen slaven, LOPEN OPSCHIETEN!!’ Het was de eerste keer dat Hank het woord ‘slaven’ had gehoord. De hele tijd had hij wel een vermoede gehad. Ook had hij vele verhalen gehoord. Maar verhalen, die hoorde hij zo vaak… ‘STRIPPEN NU!!’ Commandeerde dezelfde Dame. De meeste mannen begonnen met uitkleedden. ‘SNELLER SLAVEN SNELLER.’ En wederom knalde de zwepen in het rond. Het duurde dan ook niet lang of alle mannen stonden in hun Adamskostuum. De mannen werden bewaakt door het kleine leger van Keira. Een stuk of 50 60 nieuwsgierige Dames hadden de grootste lol. Alle mannen moesten naast elkaar gaan staan. Hank stond naast Steven. In de verte naderde twee vrouwen te paard. Het waren Keira en Daisy. ‘Attention.’ Riep de Dame luid… ‘Slaves head down’ Keira genoot hiervan. Ze vond niets leukers dan ‘verse’ slaven tot op het bod te vernederen. Door ze naakt uit te kleedden en er vlak voor arrogant voorbij te lopen. Om het nieuwe vlees te ‘inspecteren.’ Om de mooie ‘exemplaren’ te betasten. Ze te laten knielen, met haar rijzweep te slaan. Zo nu en dan selecteerde ze slaven voor haar persoonlijk bezit. Na een grondige inspectie werd iedere man van onder kaal geschoren, voorzien van een collar en kuisheidgordel.

Hank werd geschoren door een jonge meid van een jaar of 19. Ze was amper 1.60 groot, maar had er geen enkele moeite mee om hem op de knieën te krijgen. ‘Knielen slaaf’ zei ze streng. Toen dat niet snel genoeg ging naar haar zin. Greep ze Hank vol in zijn ballen en trok hem naar beneden en pakte een ijzeren collar die ze om zijn nek bevestigde. Hierna moest hij gaan liggen op een veldbed. ‘Stil liggen slaaf’ Daarop begon zij zijn schaamhaar weg te scheren. Ze hield gevaarlijk het vlijmscherpe mes bij zijn ballen. ‘Als je iets probeert wormpje…..dan snij ik hem eraf. BEGREPEN??’ ‘Ja’ antwoorde Hank aarzelend. Na dit tafereel greep de jonge Dame stevig om zijn ballen heen en pakte zij een ring die letterlijk met hangen en wurgen achter zijn balzak en penis heen ging. Op de een of andere manier was dat best opwindend. De penis van Hank was tot zijn eigen schaamte stijf geworden. Dit gebeurde wel bij meer slaven. Natuurlijk wist die jonge Dame dat ook, desalniettemin was dit een uitgelezen reden om de slaaf te straffen.
‘Jij vuile vieze geile slet’ riep ze het kwaad uit tegen hem. Om hem vervolgens met een rijzweep te slaan. Een tweede Dame kwam erbij. Deze Dame was zeker 10 of 15 jaar ouder en circa 1,80 meter groot. ‘Wat is er aan de hand?’ vroeg ze aan haar jonge collega. Even later zat deze grote amazone vol boven op Hank. Een stalenkooi werd over Hank’s lid geschoven en met een slot bevestigd aan de ring die achter zijn balzak en penis zat. Zo werden alle mannen ontdaan van hun laatste waardigheid.
De mannen moesten achterelkaar gaan staan. Dezelfde grote amazone bevestigde tussen de collars van circa 20 slaven een ketting. Ze waren letterlijk als vee klaar voor transport. De voorste ketting werd bevestigd aan het zadel van een paard. Even later vertrok de caravan voor een lange zware dag lopen. Slaven die niet door liepen werden geslagen. Naar een paar uur lopen kregen de slaven wat water om te drinken. Hank was uitgeput. Zijn vriend Steven was geketend in de tweede groep van zo een twintig slaven. Ze keken naar elkaar met dode ogen. Hank dacht aan thuis. Zou hij daar ooit nog komen?

3 januari 2018 (deel 1)
Het was code oranje de hele dag al. Voor het eerst in de geschiedenis werden alle waterkeringen in Nederland gesloten. Wellicht hebben we 3 januari 2018 dan in een klap de kosten van dit project aan niet uit te betalen verzekeringsgelden terug verdient. In één klap! It is all-in the name. Nee, deze avond zou het zeker niet bij een klap blijven. Maar dat kon ik op het moment dat ik in Valkenswaard arriveerde uiteraard nog niet bevroedde. Lees verder »

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide