mei 172015
 

Sessie verslag van 15-5-2015 door slaafaap

Een groot deel van mijn leven heb ik SM-gevoelens bij mijzelf niet herkend of weggeduwd. Wel vond ik het spannend middeleeuwse romans te lezen waar slaven en misdadigers verkocht werden, geboeid en met kettingen en touwen werden vastgebonden, in kerkers gestopt of in het schandblok tentoon werden gesteld. Maar dat in relatie brengen met eigen gevoelens deed ik niet. Sinds een paar jaar ben ik uit de kast gekomen en maak een mooie ontdekkingstocht.
Sinds ongeveer anderhalf jaar kom ik regelmatig bij Meesteres Denise. En hoewel mijn fantasie nog vaak teruggaat naar de middeleeuwse praktijken wen ik er nu aan dat ik bij Meesteres Denise slechts Haar toy ben, speeltje in de breedste zin. Een speeltje voor de dingen waar Zij op dat moment zin en lol in heeft. Middeleeuws, eigentijds, pijnlijk, vernederend of wat dan ook.
Afgelopen vrijdag was ik weer bij Haar. Snel na binnenkomst gebruikte Ze een moderne vliegenmepper. Niks middeleeuws. Eentje waarbij een vlieg met een vonkje knetterend gedood wordt als deze de vliegenmepper raakt. Het knetterde bij de kleine mepjes van deze vliegenmepper op mijn tepels. Vervolgens kreeg ik opdracht mijn pik aan dat ding aan te bieden. Tien keer moest het raak zijn, moest het knetteren voordat Ze tevreden was. Lol dat Ze had!
Daarna kwam Ze met een muizenval aanlopen. De bedoeling was dat op de plaats waar normaal de snuit van de muis het stukje kaas probeert te verorberen, dat ik daar mijn pik zou leggen. Aaaauw!!!! De muizenval klapte dicht. Ik gilde. Een vreselijke pijnscheut. Vrolijk gegier van de Meesteres! Voor een muis het einde. Een mannelijk lid blijkt dit te kunnen overleven. Maar wel met een blauwe plek die me de komende dagen hieraan herinnert. De Meesteres bevrijdde me na mijn gegil niet onmiddellijk, Ze nam graag eerst de tijd het gevangen lid te fotograferen.


Om af te koelen mocht ik op mijn rug op de grond gaan liggen. Er werd een luier onder mijn kont gelegd en Meesteres Denise sproeide Haar golden shower via mijn kruis in de luier. Om verder tot rust te komen werd ik met de luier om in een getraliede gangkast gezet.
Lange tijd heb ik daar gestaan. Op een gegeven moment werd ik opgehaald. Meesteres Denise was ondertussen met een andere bezoeker aan het spelen en het was de bedoeling dat deze gepijpt werd. Daar had Ze mij voor nodig. Na gedane arbeid werd ik terug achter de tralies gezet.
Later op de middag was Denise bezorgd dat de luier niet nat genoeg bleef. Ik mocht weer gaan liggen en de luier werd opnieuw vol gesproeid. Ik zie weleens reclame voor babyluiers waarbij jonge moeders gewezen wordt op de voordelen als deze niet lekken. Deze luier had dat voordeel niet. Toen ik weer mocht staan voelde ik de nattigheid langs mijn benen lopen. Het kan ook zijn dat deze luier inmiddels te vol was.
Op het einde van de middag volgde een bijzonder moment. Meesteres Denise veroorloofde zich een rookpauze. Tijdens Haar rookpauzes is het gebruikelijk dat ik Haar dien als living ashtray. Altijd vreselijk vies: het doorslikken van de as en vooral de peuk. Tegelijkertijd zijn deze pauzes héérlijk omdat ik dan onderaan Haar voeten, of beter gezegd onder Haar hoge laarzen mag zitten. Alleen mijn mond hoeft te openen en mijn tong uit te steken als de as afgetipt moet worden.


Maar het bijzondere van het moment was dat Ze tijdens deze pauze mij toevertrouwde dat ik zelf mocht kiezen met welk aandenken in naar huis mocht. Normaal heb ik niets te kiezen bij Haar. Ik moet ondergaan.
Nu mocht ik kiezen of ik met de luier om – onder mijn broek – naar huis zou gaan of met striemen die Ze met de bullwhip wilde aanbrengen. Met de luier naar huis, voor mij: no way! Ik heb dat één keer eerder gedaan. Dat nooit meer. Zo vies over straat. Ik zei dat met de luier om weggaan voor mij een harde grens was.
Niet zeuren zei Ze. Dan kies je toch voor de bullwhip. Hoewel ik geen pijnslaaf ben, koos ik met overtuiging voor de bullwhip. Om mij ook op mijn kont te kunnen raken ging de luier vanzelfsprekend uit. Ze deed hem omgekeerd als kap over mijn hoofd, zodat ik niet kon zien waar de bullwhip me zou raken. En tegelijkertijd het restant shower kon ruiken.


De twintig beloofde slagen werden er dertig. Eerst de achterkant, dan gebood Ze me om te draaien en de voorkant aan te bieden. Daarna weer omgekeerd. Ik heb gegild. Voor een enkele slag moest de Meesteres me vragen me beter aan te bieden. Maar ik heb het volgehouden (eerlijk: met moeite).
Toen Ze klaar was ging de luierkap af. Ik zag hoe Haar ogen nog straalden van sadistisch genot. Ik was trots op de striemen en blauwe plekken.
Na het douchen en aankleden had Meesteres Denise nog een extra vernedering in petto: het bleek de bedoeling te zijn dat ik de luier opgerold alsnog in mijn rugzak als aandenken mee naar huis nam.
Ik kreeg de opdracht thuis met mezelf te spelen, daarvan een selfie te maken en deze via WhatsApp aan Haar te sturen. Wat is Ze van plan met me? Waarom deze vernedering na een mooie middag? Ik ben niet Haar eigendom (althans nog niet). En zeker geen 24/7.
Toch probeert Ze Haar macht over mij uit te breiden tot buiten de studio. Wil ik dat wel, of is het beter dat ik een streep trek?
Langs de andere kant: Ze bezorgt mij mooie middagen en ik ben trots op de Marks die ik als aandenken mee naar huis mag nemen. Zorgt Ze met Haar dominantie en sensualiteit dat ik me verder overgeef?

De toekomst zal het leren.
slaafaap

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide