mrt 172016
 

Sessie verslag van 14-3-2016 door eva

Het was een gezellig weekend. Ik logeerde bij mijn beste vriendinnetje, en we hebben het hele weekend veel lol gehad samen. Daar hoorde voor ons ook alcohol en sigaretten bij. Ik was ver bij mijn Mommy uit de buurt, maar heb haar (hoe slecht ook), niet op de hoogte gehouden van mijn activiteiten en gedrag gedurende het weekend. Maandag zou ik Mommy weer zien, en ik wist eerlijk gezegd wel dat zij niet blij zou zijn als ik haar alles zou vertellen over mijn geweldige weekend. Ze had wel een foto van mij voorbij zien komen, met in 1 hand een fles wijn, en in mijn andere hand een sigaret.
In de bar van DP zat ik op haar te wachten. Ik hoorde voetstappen in de gang en de deur ging open. “Daar is mijn stoute puberdochter”, waren de eerste woorden van mijn Mommy. Ik wist op dat moment even niet veel te zeggen bij het zien van haar blik. Ik stamelde iets als: “Shit”, en draaide ongemakkelijk op mijn stoel. Het was een lange rit naar Mommy, dus een warme douche was wel even fijn. Na een paar minuten werd ik opgehaald en stond ik oog in oog met Mommy. Ik kon er niet meer omheen, en ergens wilde ik dat natuurlijk ook niet. Ik was juist super blij haar te zien, maar wist dat wanneer ik alles zou opbiechten ik straf zou krijgen. Nog meer straf, want het feit dat ik niets van mij had laten horen gedurende het weekend was al reden genoeg. Ze was not amused!

Ik moest mijzelf uitkleden, en mijn handen op mijn rug houden. Mommy liep op mij af, pakte mij bij mijn haren en duwde me op de grond. Ik moest daar netjes blijven zitten en voelde mij steeds kleiner worden door de dingen waarmee ik allemaal mee geconfronteerd werd. Ontkennen had ook geen zin, want ze merkt het meteen aan mij als ik tegen haar lieg, en dat zou de situatie alleen maar erger maken. Ik voelde heel goed aan wat haar allemaal dwars zat en dat liet ze mij ook duidelijk weten. Nu nog alleen met woorden, de rest volgde snel daarna…

Ik moest gaan staan .Mommy plaatste een stoel in het midden van de kamer en ik moest over haar knie komen liggen. De spanking (met blote hand) was zeer voelbaar en de dingen die ze mij vertelde tijdens het spanken, maakte het voor mij heel duidelijk dat dingen gaan veranderen, en wel per direct. Mommy gaat strenger voor mij zijn. Na de OTK spanking werd ik vastgezet aan het kruis en ik ging weer verder met praten. Dat duurde niet lang, want ik kreeg een gag in mijn mond geduwd. De straf ging verder, want Mommy was nog niet klaar met mij. Ik voelde de zweep op mijn billen, en hoe! Daarna volgde de cane. Ik probeerde nog duidelijk te maken hoe oneerlijk ik dit vond, maar het had toch geen zin . Ik moest mijn straf ondergaan. Ik werd mij al snel nog meer bewust van mijn stoute gedrag van het afgelopen weekend. Het huilen stond mij nader dan het lachen en eerlijk gezegd begon ik mij ook schuldig te voelen over mijn gedrag.
Mijn Mommy voelde heel goed aan dat ik nog niet alles had verteld. Ze wilde weten wat ik naast het feesten, de drank en sigaretten nog meer had uitgevreten…
Ik had mij laten betasten door een jongen. Gewoon een klein beetje, zoenen en voelen, meer niet, maar dat was voor Mommy de druppel. De afspraak was dat ik geen seks mocht hebben voor mijn 18e ! Ik moest in de sling gaan liggen, en mijn handen en voeten werden vastgezet. Daar lag ik dan met gespreide benen. Hoe vernederend! Mommy trok handschoenen aan het begon mij te inspecteren, zowel anaal als vaginaal. “Je bent geen maagd meer, dit gaat veel te makkelijk”. “Jawel Mommy, ik ben nog maagd “. “Die jongen heeft alleen maar aan mij gezeten, is niet in mij gekomen. Ik heb echt niet geneukt! “Dan gaan we daar nu verandering in brengen! “ Ik ben geneukt met een voorbinddildo en daarna werd alles overgevoelig gemaakt, zodat ik het mij goed zou herinneren.

Geloof mij, ik heb mijn lesje geleerd! Binnenkort zie ik mijn Mommy weer…ik ben heel benieuwd wat er gebeuren gaat, dat heb ik deels zelf in de hand, door mij te gedragen, maar zij is de baas over mij….en bepaalt.
Ik kijk er naar uit haar weer te zien ?
eva

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide