nov 182015
 

Ingestuurd op 16-11-2015

We kennen de uitdrukking “allemansvriend”. De vrouwelijke vorm “allevrouwsvriend” is een raar woord. De belevenis die ik van de week meemaakte zou ik willen duiden met “allemeesteressenslaaf”, maar dat klinkt raar en analoog aan het voorgaande duid ik het met “allemansslaaf”. Het was een indrukwekkende en vernederende belevenis die ik niet makkelijk zal vergeten.
Ik had een afspraak met mijn Meesteres Denise. Bij Haar kom ik nu sinds twee jaar, eens in de zes of acht weken. Een halve dagsessie. Dat betekent spel en ook een flinke tijd opsluiting. En voor Haar betekent mijn opsluiting dat ze een enkele keer ook tussendoor met een andere bezoeker kan spelen. Ik verheug me altijd op de afspraken met Haar. Héérlijk om een tijdje afhankelijk te zijn van deze prachtige vrouw, die me als speeltje gebruikt.
Ik kan niet goed tegen pijn, maar Zij weet altijd mijn grenzen te zoeken en deze beetje bij beetje te verleggen. Bij deze afspraak was het druk in Domination Palace. Iets wat tegenwoordig vaker voorkomt. Het laatste jaar leek het erop of dat prachtige SM-huis wat aan het versuffen was. Maar sinds kort is het management vernieuwd en is het er drukker en levendiger dan ooit. Het bruist weer! Zo ook dus bij mijn bezoek.
Na een flinke tijd achter de tralies dacht ik dat Meesteres Denise verder met mij aan de gang zou gaan. Maar ja, er was in de drukte juist een andere bezoeker binnengekomen waarmee ze tussendoor zou spelen. Ik werd in bruikleen (of beter: misbruikleen) overgedragen aan meesteres Melody en later ook nog aan meesteres Lynn. Of ik alleen uitgeleend ben of misschien zelfs verhuurd weet ik niet. Ik heb geen benul van wat de dames onderling afspreken. Voor mij geldt alleen dat ik bij Meesteres Denise hoor. Ik zal Haar niet verlaten voor een andere Meesteres. Maar ja, Zij heeft natuurlijk wel het recht mij elders te stallen.


Bij binnenkomst had ik Meesteres Denise moeten bekennen dat ik last heb van een klein ongemak waar de dokter naar kijkt. Ik moet extra vaak plassen. Geen ongewoon probleem bij 65plus- mannen met een iets vergroot prostaat. Ik zei Haar dat de kans bestond dat ik halverwege de halvedag-sessie om een sanitaire stop moest vragen. Geen denken aan, bitste Ze.
Ze heeft altijd in de verpleging gewerkt en begon de sessie daarom professioneel met incontinentie materiaal aan te brengen. Ik kreeg een speciaal vergroot condoom om, met aan de voorkant een slangetje. Het slangetje leidde naar een voldoende grote plastic zak die aan mijn bovenbeen werd vastgemaakt. Alles stevig vast met pleisters en tape. Daarna begon de eigenlijke sessie.
Ze maakte mijn polsen met kettingen vast en zette me achter de tralies. In die situatie voel ik me echt veroordeeld tot een slavenbestaan. Ze bracht twee flinke tepelklemmen aan. Het kettinkje wat de twee verbond om de tralies heen. Als ik mijn bovenlichaam naar voor of achter bewoog trokken daardoor de klemmen aan mijn tepels. Zo liet Ze me een tijd staan. Juist toen ik dacht dat Meesteres Denise zich weer met mij zou bemoeien kwam meesteres Melody mij ophalen.

Meesteres Melody is een open vriendelijke dame. Voorkomend zelfs. Mooi, lang en slank figuur. Maar vergis je niet: ze is meesteres. Als ze het nodig vindt, duidelijk streng en doortastend. Ik kan haar met name aan beginnende slaven aanraden. Ze begon met mij te vertellen dat alles wat ze met me ging doen, in opdracht was van Meesteres Denise. En als ze momenten van zachtmoedigheid had, dat ik dat vooral niet aan Meesteres Denise mocht verklappen.
Vervolgens kreeg ik een golden shower. Bij het eerste deel van de straal was ze op mijn gezicht gaan zitten en kreeg ik opdracht het door te slikken. Vervolgens sproeide ze de rest over mijn hele lijf. Daarna nam ze me naar beneden. Ik kreeg een touwbondage om. En ze zette me vast in de gang. Ik werd tentoongesteld, iedereen die de gang moest passeren zoals nieuwe bezoekers, zoals de andere meesteressen konden me zien staan. Tot overmaat van ramp kon ik mijn plas niet ophouden en bleek de incontinentievoorzienig niet goed te werken. Een straaltje liep langs mijn been omlaag. Ik voelde me vies, belachelijk en vernederd. Bovendien had meesteres Melody opnieuw tepelklemmen bij mij aangebracht. Door de gevoeligheid als gevolg van de eerdere klemmen kon ik dat niet handelen. Ik smeekte om genade.
Gelukkig kwam Meesteres Denise langs en ze vroeg Melody de klemmen te verwijderen. Maar wel onder voorwaarde dat ik aan het einde van de sessie een extra spanking van meesteres Melody zou krijgen.

Terwijl ik daar al een tijdje tentoongesteld vast stond, kwam Meesteres Lynn voor mij staan. Ik had het nog niet in de gaten, maar meesteres Melody had mij voor het vervolg aan haar overgedragen. Meesteres Lynn is zeer veelzijdig. In ieder geval kent ze twee specialiteiten. Vooreerst is ze bruut en sadistisch. Iemand die op pijn kickt kan uitstekend bij haar terecht. Daarnaast vindt ze het leuk om slaven vies te maken. Ook zij kneep vreeslijk in mijn tepels. Omdat deze nu echt te gevoelig waren dacht ik dat ik begon te hyperventileren. Nu bleek haar zorgzaamheid: ze coachte mij om langzaam diep in en uit te ademen zodat mijn lichaam tot rust kwam. Daarna nam ze me mee naar de nursingkamer.
Ze maakte de kettingen los waarmee mijn polsen nog steeds vastzaten. Langzaam waren die aan het knellen. Ik moest op de onderzoekstafel gaan liggen. Zo begon ze aan een van haar “leuke” spelletjes. Ze loste haar champagne in een kleine container die in ziekenhuizen worden gebruikt bij het toedienen van vocht via een infuus. Deze werd boven mij op de onderzoekstafel gehangen. Onder de container een slangetje met een klein kraantje. Even werd het kraantje opengezet voor een straaltje wat ik met mijn mond mocht opvangen. Daarna ging het zover dicht dat de champagne alleen met erg kleine druppels op mijn lijf terecht kwam. Meesteres Lynn had leuke pretoogjes en liet me alleen.

Zeker twintig minuten bleef de champagne druppelen tot de container leeg was. Irritant, telkens zo’n smerig druppeltje op mijn lijf. Ik kon ze niet ontwijken. Ik lag vastgebonden. Nat en koud. Daar lag ik alleen. Na een flinke tijd ging de deur open. Mijn Meesteres Denise kwam de kamer binnen. Het voelde voor mij als een bevrijding. Uitgeput was ik, het einde van een sessie.

Een heerlijke middag vol onverwachte verrassingen. Wat heeft deze middag mij gebracht? Het is nu volledig tot mij doorgedrongen dat ik slechts een slaaf ben. Niet alleen van Meesteres Denise, maar van willekeurig elke meesteres. Alleen met het verschil dat Meesteres Denise kan bepalen wanneer en welke andere meesteres mij mag gebruiken of misbruiken. Zelf heb ik daar niets over te zeggen.
Ik ben een allemansslaaf.

 

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide