jun 282015
 

Ingestuurd op 28-6-2015 door slaaf ruud

Geachte Meesteres Denise,

Jaren van diep verlangen en onbekendheid voor het doel van mijn lichaam en geest hielden zich verborgen in mijn ziel. Ik heb mijn kooitje een beetje geopend, ben blij met Uw ketting als houvast en ik kijk in een nieuwe wereld. Een wereld die mij een warm opwindend en beangstigend onzeker gevoel geeft.

Ik wil die wereld ervaren en omarmen maar dat durf en kan ik niet alleen, ik ben 52 en heb me nog nooit zo onzeker en dankbaar gevoeld. Ik zoek een Dame die mij deze nieuwe wereld gunt. Ik moet U iets eerlijk bekennen; de eerste keer dat ik U zag (en nu nog steeds) had ik meteen een wauw gevoel, Ik heb veel over U en Uw schoonheid nagedacht en wil U eerlijk bekennen dat mijn drang naar U ook gedreven wordt door Uw schoonheid, Uw zeer aantrekkelijke lichaam en de warmte van Uw lach.

Ik zoek een Roos die me beschermd en me genot geeft, een Roos onder wiens blaadjes ik kan schuilen, een mooie Rode Roos die me van haar schoonheid laat genieten, een Roos die me bedwelmd met haar lichaamsgeur en me corrigeert met haar doorn. Er is een Rode Roos die al drie weken in mijn hoofd zit, die me een gevoel van onzekerheid en veiligheid geeft.

Met open hart en vrijheid van geest hoop ik dat u mijn onderwerping en mijn bereidheid hier dieper en daarmee serieuzer in te gaan accepteert, dat u mij onder uw hoede en begeleiding neemt, dat we mogen groeien in vertrouwen en wederzijds respect.

Verder vraag ik u, mijn Meesteres Denise, in oprechte nederigheid gebruik te maken van mijn geest en lichaam voor de uitvoering en verbetering van onze spirituele, emotionele en intellectuele behoeften.

Om dit te bereiken, kan u onbeperkt gebruik maken van mijn lichaam. Ik vraag u mij te leiden in ieder seksueel, sensueel, of scene-gerelateerd gedrag samen met U op een dusdanige wijze dat mijn groei als persoon ten goede komt.

Ik verzoek u, als mijn Meesteres Denise, dat u de macht gebruikt van uw rol als Ruler om mij te kneden en te vormen, me te helpen om te groeien in kracht, karakter, zelfvertrouwen en in mijn wezen, om u naar beste te kunnen dienen en te plezieren. Dat u een inspiratiebron, steun en toeverlaat blijft in de ontwikkeling van mijn persoonlijke, artistieke en intellectuele groei en vaardigheden.

Ik weet dat ik enorm veel van U vraag en ik heb zelf het gevoel dat ik U niet waardig ben, ik weet dat ik niet aantrekkelijk, slank en groot geschapen ben, Ik weet dat ik de eerste ontmoeting gefaald heb, maar ik wil me toch onvoorwaardelijk aan U aanbieden.

Uw slaaf ruud

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide