dec 192015
 

Ingestuurd door pijpsletje arie op 19-12-2015

Ik reageer een beetje laat.  Op 26 november had U de heel Domination Palace vol met Meesteressen en nog meer slaven. Bij deze mijn verslag:

Geachte Meesteres Denise,

Ik vond het een hele belevenis op de 26st november en denk er nog met plezier over na. Ik kwam wat onwennig binnen. Bij binnenkomst zag ik meteen diverse slaven in diverse houdingen staan. O.a. zag ik een vrij jonge slaaf met een stevige pik met een bak condooms in de houding staan. Nu ben ik niet groot of klein geschapen, maar deze man was goed voorzien.
Mijn werd gevraagd me om te kleden en dat heb ik dan ook gedaan. Ik vond een hele leuke leren rok en BHtje. Verder trok ik zwarte kousen aan en schoenen met hakjes. Toen ik aangekleed was, kreeg ik een zwarte kap over mijn hoofd en werd meegenomen naar een van de kamers. Daar waren meerdere mensen bezig. Ik werd meteen door De Meesteres bevolen om voor het eerst van mijn leven een slaaf te pijpen. Omdat ik daarvoor hier naartoe gekomen was omdat te beleven, stopte ik die pik meteen in mijn mond en voelde die pik reageren op mijn pijpen. Soms stopte de slaaf onverwacht zijn pik diep in mijn keel en ik kon bijna even niet ademen. Ik heb hem behoorlijk gepijpt en ik vond het een hele belevenis.

Even later werd ik weer ingezet om een andere slaaf te pijpen. Ik was geblinddoekt en moest op de tast die pik vinden. Dat was die pik, die ik al gezien had bij binnenkomst. Die jongeman had hem nog steeds recht vooruit staan in vulde mijn mond prima. Af en toe kwam De meesteres en die drukte me stevig tegen die dikke pik op, zodat ik behoorlijk begon te kokhalzen. Ik heb het idee, dat ik wel een 15 minuten met die dikke pik in mijn mond heb gezeten. Ondertussen hoorde ik her en der knallende zwepen en slaven pijn te uiten.
Even later moest ik weer een andere pik zuigen, wat ik ook vol overgave deed. Deze was wat kleiner. Ook hier werd die pik stevig diep in mijn keel gedrukt door De Meesteres. Dus weer kokhalzen. Toen werd ik een tijd neer gelegd op de grond en kreeg wat rust.

Even later werd ik weer in actie gezet door De meesters. Moest ik weer een pik zuigen. Dat was de vierde in een uur tijd, schat ik zo. Die heb ik ook wel een tien minuten gepijpt.
Daarna werd ik in een geknielde stand neer gezet en werden we in een rij van vier neer gezet. Werden onze kontjes geinspecteerd. Al die tijd had ik ook al een dildo in mijn kontje en dat zat goed.
Onverwacht kwam Meesteres Denise en legde een sl aaf op de rug op de grond en plaste hem haar hele blaas leeg in zijn mond. Ik werd toen toch wel stik jaloers terwijl ik haar hoorde plassen.
Nog later werden we anders neergezet en werd ik door een slaaf met die dildo behandeld. Ik zat op mijn knieen en dat wilde niet langer. Ik heb toen gevraagd om genade. Mijn knieen hielden het niet meer. Ook koste de emotie erg veel energie en begon ik te trillen. Dat was suiker tekort.
Omdat Meesteres Denise inzag, dat het niet meer ging, heeft ze me op een bank vast gebonden en kwam ik wat tot rust. Even later kwam ze me inspecteren en fluisterde ze hele lieve woorden in mijn oor. Ik knapte helemaal op.
Daarna rond tienen heeft Meesteres Denise me weer losgemaakt en heb ik me aangekleed. Nog even een nagesprek gehad en dat was ook heel erg gezellig en fijn.

Hierbij dank ik Meesteres Denise voor deze enerverende avond en ik hoop het nog weer eens te beleven.
Groet,
Uw pijpsletje Arie

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide