feb 192015
 

Sessie verslag van 16-2-15 door slaaf r

Aangezien ik wat extra vrij was vanwege de carnaval, vond ik het wel weer eens tijd om Domination Palace te bezoeken. Al snel trokken de foto’s van Meesteres Denise mijn aandacht, wát een prachtige meesteres! Gelukkig had ze nog tijd voor me. De dag voor onze afspraak mailde ik nog of ik haar nog ergens mee kon verwennen, helaas las u dit pas toen ik al onderweg was en kwam dus met lege handen aan. Niet zo slim natuurlijk om dit niet eerder te vragen…

Meteen toen u de ontvangstkamer bij DP binnen kwam lopen was ik onder de indruk van u, een prachtige verschijning! U was natuurlijk niet zo gecharmeerd van het feit dat ik met lege handen stond maar gelukkig gaf u me een kans om dit goed te maken.
Ik mocht u volgen naar een kamer waar ik mij uit moest kleden, daarna moest ik u kruipend volgen naar de douche waar ik in moest gaan liggen. Meteen kreeg ik van u een golden shower, ow wat was dat heerlijk!
Heerlijk die champagne rechtstreeks uit de bron! Daarna moest ik haar laarzen schoonlikken want hier zaten nogal wat spetters op. Schoonlikken laars door slaaf   slave cleaning Mistress Boots   Schoonlikken laarzen Meesteres Denise
Na het douchen moest ik ook de onderkant van haar laarzen schoonlikken. Ondertussen spuugde ze me   ook nog een paar keer in mijn mond. Heerlijk dit ik dit allemaal van mijn meesteres mocht ontvangen.Hoge hak op slavenpik
VTrampling slave dickervolgens moest ik op de grond gaan liggen en Meesteres Denise “plaagde” mijn slavenpik met haar hoge hakken en meteen daarna moest ik met mezelf spelen terwijl de Meesteres op mij ging zitten. Ik mocht niet klaarkomen maar helaas gebeurde dit toch. Meesteres Denise was hier niet blij mee en voor straf moest ik alles oplikken.

Ik moest op een bank gaan liggen en werd vastgezet met riemen, waarna ik anaal geïnspecteerd werd wat ik kon hebben, eerst met haar vingers, en daarna had ze nog wel een speeltje die ze bij me inbracht en lekker liet zitten. In de tijd dat ik daar vast lag werd ik nog meerdere malen als spuugbakje gebruikt en kreeg ik nog een heerlijke facesitting.Bondage slave
De geweldige sessie eindigde ook zoals hij begon met nogmaals een golden shower waarbij ik alles op moest drinken. Daarna beval ze me om nogmaals klaar te komen en alles op te vangen in mijn hand, die uiteraard na afloop moest worden schoongelikt door mezelf.
Helaas was er een einde gekomen aan deze fantastische middag.

Meesteres Denise ik wil u heel erg bedanken voor deze middag, ik zal u snel weer bezoeken en mijn fout goed maken.

Met nederige groet,
slaaf r

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide