mrt 082018
 

Durf jij het aan? Durf jij jouw slavenpik op te laten sluiten en het sleuteltje bij mij in bewaring te geven? Vanaf het moment dat jij me verlaat zal niets meer hetzelfde zijn. Je zal opgewonden raken vanwege het feit dat ik de controle over jouw genot heb, je zal echter niets met die opwinding kunnen laat staan dat je slavenpik de ruimte heeft om uiting te geven aan die opwinding. Naar het toilet gaan zal anders zijn, je zult moeten gaan zitten. Slapen zal vervelend zijn vanwege de erecties die jij normaal in je slaap krijgt. Slapeloze nachten dus en ook overdag zal je er continue mee geconfronteerd worden. Kunnen anderen het zien dat je gekooid bent? lijkt het nu maar zo of kijkt iedereen opeens naar je kruis?
Ik zal in je hoofd gaan zitten, continue bij je zijn. Je zult gek worden, gek van verlangen en dat verlangen zal iedere dag, ieder uur en iedere minuut groter worden. Je zal me via de mail smeken om bevrijding maar die bevrijding zal je moeten verdienen. Wanneer je weer bij me komt bepaal ik en niemand anders of je bevrijd wordt van je ongemak, of je naast die bevrijding ook nog meer genot mag beleven bepaal ik ook, ook dit zal je moeten verdienen. Wie weet stuur ik je onverrichter zaken weer naar huis en zal de periode van opsluiting nog langer duren.
Durf je de regie over te geven, durf je jouw eigen genot opzij te zetten? En durf je deze uitdaging aan te gaan in de wetenschap dat alleen ik bepaal wanneer je weer bevrijd wordt?

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide