nov 022014
 

Sessie verslag ingestuurd 2-11-2014 door slaaf p

Ik word vaak erg opgewonden van het kijken naar filmpjes op internet waarin de sub het moeilijk heeft. Ik fantaseer dan hoe het zou zijn om dat zelf te moeten ondergaan. En hoewel ik wel weet dat fantasie en realiteit twee verschillende dingen zijn, en mijn opwinding waarschijnlijk ook veroorzaakt wordt doordat de dames in deze filmpjes er meestal super goed uitzien, kan ik het niet laten af en toe een afspraak te maken bij een meesteres en mij aan te bieden voor een voor mij pijnlijk spel…

Ik heb dit drie maal eerder geprobeerd bij drie verschillende meesteressen. Maar tot nu toe was ik na afloop toch steeds wat teleurgesteld. Na een eerste prettig kennismakingsgesprek met Mrs. Denise had ik nu echter meteen een goed gevoel. En terecht want een sessie met deze Meesteres blijkt een heuse belevenis.

Naarmate de dag van de afspraak dichterbij kwam voelde ik steeds meer vlinders in mijn buik omdat het voor mij toch een spannende gebeurtenis is. Op de dag zelf werd ik gelukkig eerst heel vriendelijk ontvangen door de gastvrouw bij Domination Palace en kreeg alvast iets te drinken in de bar. Niet lang daarna kwam Mrs. Denise binnen en ze zag er werkelijk fantastisch uit. Dat was meteen al een goed begin. Na nog even wat dingen doorgesproken te hebben was het dan eindelijk zover en mocht ik mij gaan uitkleden om te gaan douchen.

Toen de meesteres mij uit de douche kwam ophalen en mijn hartslag duidelijk al hoger lag dan normaal liet zij vast duidelijk zien wat ze allemaal in haar handen had: een strokenzweep, een zweep met een handje, een cane en een bullwhip. Dat beloofde wat. Eenmaal binnen werd ik meteen met mijn armen en benen vastgezet aan het kruis. Op iedere tepel werd een schaarvormige tang gezet. Ik weet nog dat ik dacht dat dat wel meeviel totdat de tangen ineens werden opgetild en er een felle fijn door mijn tepels ging. Mijn beproeving was nu duidelijk begonnen.

Terwijl de tangen bleven zitten, maar voor het maximale effect af en toe even werden losgemaakt en weer teruggeplaatst, leefde de Mrs. Denise zich op mij uit. Hiervoor gebruikte zij zowel de strokenzweep, de zweep met het handje als de cane. Al die instrumenten veroorzaakten hun eigen ongemakken, maar het was uiteindelijk (natuurlijk) de meesteres zelf die er met haar handen en nagels voor zorgde dat mijn hele lichaam sidderde en ik letterlijk stond te trillen op mijn benen. Wat een super ervaring was dat.

Op een gegeven moment kwam zweep met het handje eraan zo hard en snel op mijn pijnlijke tepels dat ik, nadat waarschijnlijk het hele huis van onze sessie heeft kunnen meegenieten, uiteindelijk om genade moest vragen. Dit gaf mij even de mogelijkheid een beetje bij te komen. De rust duurde natuurlijk maar kort want nu pakte Mrs. Denise de bullwhip om daar de binnenkant van mijn bovenbenen mee te bewerken. Wetende dat we nu wederom op of over mijn grens waren zorgde Mrs. Denise er op haar manier voor dat ik het toch kon blijven volhouden waar ik na afloop best wel een beetje trots op was. Als beloning werd mijn lichaam nu versierd met mooie rode wasknijpertjes die er na een tijdje weer afgeslagen werden.2

Hierna werd ik losgemaakt en mocht bij Mrs. Denise over de knie. Met haar handen werden mijn billen flink opgewarmd voor wat ging volgen. Ik moest op handen en knieën gaan zitten met mijn neus op de grond en merkte dat Mrs. Denise ook heel bedreven is in het hanteren van de cane.
Ondanks alle pijn was het de Meeteres ondertussen niet ontgaan dat ik toch opgewonden was geraakt door alle aandacht die ik kreeg. Daar wist ze echter wel raad mee. Ik kreeg de opdracht te zorgen dat mijn pik slap werd, wat gelukkig lukte toen ik even rust kreeg omdat mijn armen opnieuw boven mijn hoofd werden vastgemaakt aan een paar klaarhangende kettingen. Vervolgens opende zij haar speciale koffertje en begon mijn pik te ontsmetten. De pikkende vloeistof deed overigens ook uitstekend zijn werking op mijn supergevoelig geworden tepels. Na een gemene prik voelde ik daarna heel duidelijk hoe een hechtdraad door mijn voorhuid werd getrokken. Dit herhaalde zich nog een paar keer en zo naaide Mrs. Denise mijn voorhuid helemaal dicht zodat er nog maar een klein pikkie overbleef. Om daar toch nog iets van te maken werd er nog een gewichtje aan de draden gehangen.

Tot slot werd ik vastgemaakt in de sling. De Meesteres had nog iets leuks in haar koffertje zitten, een soort nietapparaatje, en drukte een nietje door beide tepels. Helaas zijn de foto’s daarvan mislukt en zal ik daarvoor dus nog een keer terug moeten komen.

Al met al vond ik dit echt een fantastische sessie, heel anders dan dat ik tot nu toe had meegemaakt bij andere Meesteressen. Dit keer zeker geen teleurstelling. Vandaar een welgemeend “Mrs Denise beats them all”. Dat kwam overigens niet alleen door wat Mrs. Denise deed, maar vooral door de manier waarop. Wat het echte verschil maakt is hoe deze meesteres je aankijkt en aanraakt, wat ze zegt, en hoe ze dat zegt, hoe ze je het ene moment echt bang kan maken en er het andere moment voor kan zorgen dat je net dat beetje verder kunt gaan. Kortom de hele sfeer van de sessie en het samenspel. Hier heb ik opzettelijk niet te veel over geschreven omdat ik vind dat dit zich heeft afgespeeld binnen de beslotenheid van de sessie. Als je hier benieuwd naar bent zal er niets anders opzitten dan zelf een afspraak te maken en het te ervaren, wat ik alleen maar kan aanraden. Mijn volgende bezoek zal in ieder geval zeker weer bij deze meesteres zijn.

Nogmaals dank voor een supersessie lieve Denise!!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide