sep 222015
 

Ingestuurd op 22-9-2015 door slaaf geert

Elke keer geniet ik weer als ik onder aan de hoge laarzen van mijn Meesteres mag zitten. Ik herinner mij dat toen ik een jaar of twintig was, en ik een aardige vriendin had. Het was een tijd dat hotpants en laarzen over de knie in de mode kwamen. Ik hoopte dat mijn vriendin dergelijke laarzen wilde dragen. Maar ze wilde er niets van weten. Niet haar ding. Van BDSM en onderdanige gevoelens had ik nog geen weet. Maar ik viel wel voor de macht die dergelijke laarzen uitstraalden. Ook latere vriendinnen en relaties droegen geen hoge laarzen.
Intussen ontwikkelde ik langzaam een gevoel van onderdanigheid voor dames met een stoere uitstraling. En nu? Ik weet dat ik gelukkig ben als ik afhankelijk ben van zo’n dame. Ik voel me gelukkig bij Meesteres Denise. Elk bezoek begint met een voorgesprek. Zij zit dan in de ontvangstruimte van de studio op een barkruk en ik mag onder aan haar laarzen zitten. Ik mag ze kussen en mijn hand langs het zachte leer van de schachten laten glijden. Ze draagt altijd zwarte laarzen over de knie, meestal met stiletto’s soms met een brede hoge hak. De stiletto’s en hakken maken de Meesteres nog meer gracieus, accentueren haar natuurlijke allure. Héérlijk om daar zo te mogen zitten.
Helaas duren die momenten nooit lang. Meesteres Denise vindt dat mijn bezoeken vooral tot doel hebben mij op mijn plaats te wijzen. Behalve haar hele exposure gebruikt ze ook haar laarzen daarbij. Ze laat me dan op mijn rug op de grond liggen met mijn benen uit elkaar. Meesteres Denise boven me die speelt met de stiletto’s in mijn kruis. Mijn pik beweegt ze wat heen en weer, soms prikt ze er mee in mijn ballen. Zij vindt het prettig mij te laten blijken dat ik niet meer dan voetveeg ben. Terwijl ik daar zo lig gaat ze bovenop me staan. Héérlijk, ze beweegt zich dan voorzichtig van de ene op de andere voet, van voetzool op hak. Ik hoef niet bang te zijn dat ze een rib in mijn ribbenkast kneust. En hoewel ze slank is, ik voel haar gewicht wel degelijk. Als ze een gemene bui heeft plaatst ze zo’n stiletto op een van mijn tepels. Langzaam verplaatst ze haar volle gewicht daar naar toe. Auw! Aaauw!! Een erg lange kreet slaak ik dan.
Als ze met gespreide benen boven me uit toornt is het voor mij een feest naar boven te kijken langs de glimmende hoge laarzen en binnenkant van haar dijbenen, verder omhoog. Het kan het moment zijn dat ik geblinddoekt wordt omdat ze haar golden shower over me heen wilt laten kletteren. Over de bron daarvan mag ik slechts fantaseren. Die krijg ik nimmer te zien. En als er spetters van de shower op haar laarzen terecht komen moet ik die daarna schoonlikken.
Behalve voor dergelijke vernederingen gebruikt Meesteres Denise haar laarzen ook om mij duidelijk te maken dat zij de baas over me is, en dat ik moet lijden als zij dat nodig vindt. Ik stond met gespreide benen. Mijn handen waren boven mijn hoofd gebonden. De Meesteres gaf mij met haar laarzen een kick in mijn kruis. Ik gilde en kromp ineen. Voor haar een sadistische lach en twinkeling in haar ogen. Ik kreeg opdracht me opnieuw aan te bieden, en opnieuw volgde een kick. En daarna weer. Een gemengde siddering gaat dan door mijn lijf. Ja, de pijn. Maar ook de bewondering voor de krachtige persoon die daar voor me staat met die indrukwekkende laarzen.
En als ik dan thuis ben, realiseer ik me altijd weer dat ik waarschijnlijk verdoofd door de pijn te weinig naar die sadistische lach in dat mooie gezicht heb gekeken.
In de studio heeft Meesteres Denise de beschikking over een ruime hoeveelheid gemene speeltjes. Om mij op mijn plaats te zetten heeft ze alleen haar laarzen nodig…
Slaaf Geert

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide