SUO_0157_cl_webIk ben Meesteres Denise, een life style Domina in hart en nieren.

De adrenaline die bij een sessie oploopt ervaar ik als een sensatie. Heerlijk om samen de spanning op te bouwen en later te ontladen. Voor mij is BDSM een beleving waarbij spanning, wederzijds verlangen, aantrekken, afstoten, straf en beloning voortdurend door elkaar heen lopen.

Van zachte, sensuele spelletjes waarbij ik je heerlijk streel, uitdaag en in staat van opwinding breng, kietelspelletjes waarbij je hele lijf in opstand komt tot het vastbinden, teasen, pijnigen en laten kronkelen van genot. Ik geniet van alle spelvormen van soft tot extreem hard. Jouw mentale- en(pijn)grenzen zal ik daarbij verleggen. Ik zal je ge-of misbruiken en vernederen zodat jij je voelt als een nietsnut als je de weg naar huis zoekt.

Als verpleegkundige ben ik goed in Medical Play/Nursingsessie’s. Een lichamelijke keuring van tepel- anaal en vaginaal onderzoek, catheters, hechten, staplen en het gebruik van naalden kunnen een onderdeel zijn. Geen enkele sessie verloopt volgens een vast patroon. Ik reageer op jouw reacties. Door het onderlinge contact wordt een spel creatiever, onverwachter en boeiender. Ik schakel  tussen de verschillende spelvormen en zo wordt het een topsessie!  Als je het verdient zorg ik voor een passende beloning! Kortom alles is mogelijk wat aansluit bij jouw wensen en fantasieën.

Vertrouwen, veiligheid en hygiëne zijn altijd randvoorwaarden voor mij. Ik houd rekening met je vooraf aangegeven grenzen, maar zal je altijd proberen te verleiden om je grenzen te verleggen. En wanneer je nieuw bent in deze boeiende wereld zal ik voorzichtig zijn met de opbouw van de sessie en je steeds meer nieuwsgierig maken naar meer.

Vriendelijke groet,

Meesteres Denise

Me Duce Tutus Eris


rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide