jan 232016
 

Sessieverslag van 18-1-2016 door quedesha

Afgelopen maandag was de grote dag!

Ik had een mooie bos met 25 lange rode rozen en 1 witte roos mee genomen. Bij binnenkomst van Domina Denise overhandigde ik haar het boeket. Daarna begon de ceremonie.TPE contract Meesteres Denise
Total Power Excange Contract Meesteres DeniseWe tekenden daarbij een echte TPE (Total Power Exchange) overeenkomst. Domina Denise bepaalt alles. Er zijn geen stopwoorden. Zij is nu mijn Domina, Ruler en Teacher.
Om deze dag te vieren kreeg ik van mijn Domina Denise een super groot wijnglas in de rode kamer. De champagne was precies op de juiste temperatuur en ik heb hem met veel plezier tot de bodem leeg gedronken. Zo is Domina Denise ook na de sessie een tijdje fysiek in mij!
Ondertussen, voorzien van een collar, waren mijn handen en voeten geboeid. Domina Denise had tijdens dit deel van de sessie bijzondere aandacht voor mijn ballen, penis en billen. Ze had er plezier in om haar zweep te gebruiken en te misbruiken. Daarbij vergat ze overigens mijn tepels niet. De “wasknijper” met schroef werd steeds verder aangedraaid.
Omdat het een bijzondere dag was mocht ik daarna haar voeten masseren met olie. Het zal niet verbazen dat ik dat niet naar haar volle tevredenheid deed. Ik had dus straf verdient.

Ik moest het koffertje van Domina Denise dragen en werd naar de nursing kamer gebracht. Ondertussen was ook Switch Melody verschenen. Zij is een leuke en aantrekkelijke vrouw. Ik moest haar voeten kussen en mij voorstellen wat ik bijzonder knullig deed. Vervolgens moest ik op de gynaecologenstoel plaats nemen. Mijn handen en voeten werden vastgeklonken aan die stoel.
Domina Denise had een stift in haar handen en zetten wat puntjes op beide zijden van mijn eikelrand. Toen Domina Denise tevreden was gaf ze aan Switch Melody een soort tang. Met deze tang moest Switch Melody mijn penis op de juiste plek vast klemmen.
Omdat wij vandaag de TPE overeenkomst hebben ondertekend geef ik je als geschenk een ampallang piercing. Ik ga je vanzelfsprekend niet verdoven.
Ik vroeg me een fractie van een seconde af of het tekenen van onze TPE overeenkomst wel zo verstandig was geweest. Ik zag en voelde hoe een grote naald mijn eikel binnen drong. Dwars door de pisbuis kwam de naald er aan de andere kant weer uit. Het deed (ontzettend) veel pijn. Ik schreeuwde het uit. Maar goed dat ik goed was vastgebonden.
Toen de naald er aan de andere kant uit was gekomen was Switch Melody zo lief om me gerust te stellen. Ik had het ergste achter de rug. En dat was ook zo. Het staafje is precies horizontaal door het midden van mijn eikel geplaatst.
Ik was dankbaar.
Domina Denise gaf me nog wat extra informatie over deze piercing. Het bleek dat deze piercing al in de Kamasutra staat beschreven omdat deze piercing voor extra gevoel zorgt bij de partners tijdens het liefdesspel.
Vervolgens hebben we nog wat gedronken en over dingen gesproken die mij nog te wachten staan. En met een dubbele zoen nam ik afscheid van mijn Domina Denise.
PODD.quedesha

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide