jun 022015
 

Ingestuurd op 31-5-2015 door ‘groentje’

Joh, neem nog een paracetamolletje. Een kreet die we vaak horen bij opkomende hoofdpijn of misselijkheid. We nemen er dan twee, want we zijn volwassen. Bij ieder ligt de grens tot het toedienen van dit wondergeneesmiddel anders.
Ik zal maar zeggen de pijngrens ligt voor iedereen op een andere hoogte. Zo ook in het wereldje van de Meesteressen en hun slaven. Al geruime tijd loop ik met de gedachten rond om eens een sessie te volgen bij een Meesteres.
Ik ben toen terecht gekomen bij Domination Palace te Valkenswaard. Heel eenvoudig telefonisch een afspraak kunnen maken. Toen de dag van de afspraak aangebroken was, met knikkende knieën naar Valkenswaard, waar ik hartelijk ontvangen werd door een vriendelijke meneer.
Marcel vertelde een beetje over de huisregels en bood een drankje aan. Toen werd ik voorgesteld aan Meesteres Denise. Een mooie goedlachse en vlotte dame.
Tijdens het intake gesprek verdwenen ook de knikkende knietjes. En de dame voor me ontpopt zich snel tot een vertrouwensvolle persoon.
Totdat de sessie gaat beginnen. Ze verandert in een Meesteres en je hebt te gehoorzamen. Ze zoekt op alle mogelijke manieren naar jouw pijngrens. En ze gaat er dan met een brede grijns beetje voor beetje overheen.
Ik denk alleen nog maar aan de slagzin: paracetamolletje? Deze kunnen je op dat moment echter niet helpen. Al kun je nog zoveel pijn verdragen, of heb je nou zoveel van die wonderpilletjes geslikt. De meesteres weet je grens te vinden. En trekt je er dan gegarandeerd overheen.
Het wondermiddel hier is GENADE. Heel eenvoudig en simpel het woordje: genade. Toch wil je niet als een eitje overkomen en laat je alles binnen de gestelde grenzen gebeuren.
Als groentje heb ik na twee sessies veel te verduren gehad. Mijn paracetamolletjes kan ik weglaten. Deze hebben geen enkel effect.
GENADE is mijn paracetamol geworden binnen deze wereld.
Groentje

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide