dec 312015
 

Ingestuurd op 31-12-2015 door slaaf p

Al vele jaren kom ik met regelmaat bij meesteres Denise. Ik denk toch al zo’n kleine 15 jaar, dit met een tussenpauze toen meesteres Denise even met andere dingen bezig was dan haar slaven te ontvangen bij DP.
In de vorige verhalen kan ik me prima vinden en heeft zo een iedere slaaf wel een speciale band met meesteres Denise. Zo kan ik me goed herinneren het verhaal over de bi avond van jl. Meesteres Denise had me uitgenodigd om op deze avond even aan te moeten komen. Nou dat heb ik geweten. het was zeer spannend allemaal en tevens heel erg geil.

Nu ben ik laatst weer bij haar geweest en deze sessie van al die andere zullen nog lang in mijn geheugen gegrift staan. Mijn band met haar is sterk en erg goed. Ik mag altijd vooraf zeggen wat ik wel en niet wil, alleen weet ik ook dat hier toch helemaal niets van terecht kan komen.
Op deze middag was dit weer het geval en zijn we begonnen aan de sessie. Eerst werd ik eens even flink te kijk gezet voor de deur in een houding waarbij je niet gelukkig wordt als je het alleen al ziet.
Ontkomen uit dit van staal gemaakte voorwerp waar je met handen en voeten in vast zit is onmogelijk, natuurlijk voorzien van een kap over mijn hoofd en een dildo in mijn slavenkutje.
Tijdens deze opsluiting werd er dan ook maar even mede gedeeld dat meesteres Fay zo voorbij zou komen met een slaaf en zij mij nog wel even als voorbeeld zou stellen naar de ander slaaf. In spanning wachtte ik wat er zou gaan gebeuren.
Op het moment dat ik meesteres Fay hoorde komen sloeg mijn hart over.  Alleen zij kwam even bij me kijken en liet vervolgens haar slaaf uit.
Iets later hoorde ik de voetstappen van meesters Denise aankomen. Na al die jaren herken ik het geluid erg goed van haar loop en het tikken van haar hakken. Ik werd bevrijd uit mijn positie en begon maar even zonder toestemming aan te geven wat er verder moest gaan gebeuren tijdens ons spel. Dít is natuurlijk niet het aller slimste dat je als slaafje kunt doen…In eerste instantie reageerde meesteres Denise hier niet op, maar dat duurde niet al te lang.

Ineens stelde zij me de vraag wie er eigenlijk bepaalde wat er gaat gebeuren?
Een harde klap kreeg ik vol in mijn gezicht en vervolgens een flinke afstraffing met de zweep, mijn tepels werden niet ontzien en ik schreeuwde het uit. Vervolgens dacht ik dat het afgelopen was en dat ik weer opgesloten zou worden om tot bedaren te komen. Helaas, Ik zou nog wel even herinnerd worden de komende tijd aan deze sessie. Mijn slavenkutje is flink genomen en ik heb de meesteres flink moeten pijpen tot dat ik er kokhalzend mee door moest gaan.
Mijn gedachten waren overal en nergens en vroeg haar om te stoppen. ‘Ik stop niet’, was de mededeling, wat krijgen we nou dacht ik? Tijd voor je ‘harde reset’ zei ze…
Natuurlijk wist ik dat ik genade had moeten zeggen en dat wist zij maar al te goed. Alleen gelaten heb ik me nog even gedoucht en ben weer bij zinnen gekomen.
Daarna samen een drankje gedaan en een sigaretje gerookt en maar heel stil bij haar gezeten, en mij vervolgens de vraag gesteld : was dit nu een brug te ver? Van mij of van de Meesteres…

Ik denk van mij Meesteres.
Onderdanige groet XP

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide