jan 042015
 

Sessie verslag van 2-1-2015 door slaaf cor

Thuis gekomen op één januari van een mooi feest is er weer die realiteit die naar boven komt in mijn hoofd. Een nieuw jaar en nieuwe kansen. Surfende op het internet kom ik bij Domination Palace en al gauw bij een hele mooie Mrs. Denise. Deze site en de geweldig uitziende Meesteres had ik al meer gezien en dacht ik nu moet het maar eens gebeuren. Omdat ik toch wel een grote afstand moet overbruggen besluit ik de volgende dag  een halve dag sessie te boeken. Ik mail Mrs. Denise en al gauw komt er antwoord en ga ik op weg naar een spannende halve dag sessie. Al rijdende bekruipt mij toch wel het gevoel dat ik over enige tijd niets meer te zeggen zal hebben.
Aan gekomen aldaar word ik ontvangen door de gastheer, waarna ik even later kennis maak met Mrs. Denise. Vanaf de binnenkomst en aanblik van deze Mrs weet ik dat hier naar geluisterd dient te worden, maar had ik ook een hartslag die liet merken dat ik behoorlijk nerveus was.
Nadat we het een en het ander besproken hebben en voor de Meesteres duidelijk is hoe ze mij gaat africhten moet ik meelopen en word ik in een kamer achter gelaten om mij uit te kleden. Daarna word ik opgehaald en mag ik de Mrs op handen en voeten kruipend volgen en moet mezelf wassen en wachten op de Mrs. Met mijn neus op de grond.
Omdat ik mijn bril nog was vergeten op te zetten pak ik die nog even snel, en ja hoor daar komt Mrs. Denise. “Zo, niet met de neus op de grond hé, had ik toch gezegd” was het direct. Sorry Mrs, maar het mocht niet baten, ik was fout, ik was te traag.
Ik krijg een halsband om met leidraad en mag achter de Mrs aan meelopen van de trap af. In een kamer krijg ik pols en enkelboeien om en word een hele tijd aan de wand tussen twee ruimtes geparkeerd.   Meesteres Denise en slaaf De opdracht is dat ik steeds wanneer er iemand langs komt deze persoon dien te begroeten en dan zeggen, “ik ben de slaaf van Mrs Denise”. Diverse malen worden mijn tepels geplaagd door de Mrs wanneer ze terug komt en ik mag plaats nemen in een sling, anaal word ik getest wat ik kan hebben en daarna word ik weer voor enige tijd vastgebonden en alleen gelaten.Meesteres Denise en slaaf gag mondknevel sling bondage eigendom
Mijn gedachten gaan dan naar die mooie Meesteres en wat een bofkont ik deze dag ben om haar te mogen dienen. De Mrs komt me daarna weer halen en steeds word gekeken wat mijn tepels kunnen hebben. Aangekomen in een andere ruimte wederom kruipend, mag ik plaats nemen op een kruk je om even bij te komen. Dat krukje was natuurlijk voorzien van heerlijke dopjes en ja,…. je moet wat over hebben voor je Mrs. Ik moet daarna op de grond op mijn rug gaan liggen, krijg een pamper onder mijn kont en mag ik genieten van heel veel Champagne die de Mrs had opgespaard en over mijn onderlichaam laat stromen, wat ik daarna uiteraard zelf weer mag opruimen.  Ik mag mezelf in de badkamer even reinigen, maar laat alles vies achter met de lamp aan gelaten. Straf is wat ik hier voor in ontvangst mag nemen. Het waren zes ferme tikken met de cane. Het waren er maar zes, maar kon ze amper verdragen.
Ik word weer even een tijdje alleen gelaten, goed vastgebonden en strak gewikkeld in folie op een Meesteres Denise en slaaf bondage enclosure foliewrap bodywrapbondage tafel, en weer gaan mijn gedachten de vrije loop, ik kan geen kant op en ben volledig overgeleverd. Wanneer de Mrs later weer terug komt mag ik even haar schouders masseren, wat een eer!
Daarna gaat de Mrs achter mij zitten en moet ik met mezelf spelen voor een spiegel en moet ik alles in mijn hand opvangen . Ik moet daarna alles oplikken van mijn hand, en ook wat ik op de vloer heb gemorst heerlijk oplikken.
Mijn eigen sperma doorslikken had ik nog nooit gedaan en was een vernedering wat ik niet eerder had meegemaakt. Evenals de eerder gekregen Champagne  wist ik, dat ik niets voorstelde en ik met alles alleen maar luisteren moet en uitvoeren zoals Mrs.Denise opdraagt.
Inmiddels was er een halve dag verstreken en mocht ik me reinigen en omkleden, waarna we nog even een afsluitend gesprek hadden tussen Meesteres en slaaf.
Ik kan niet anders zeggen, dan dat Meesteres Denise een geweldige Meesteres is, die precies weet wat ze verlangt van haar slaaf cor, slaaf in trainee en property van Mrs. Denise. Ik ben daarom ook enorm trots en blij dat ik nu bij Meesteres Denise  in training mag zijn en het eigendom ben van haar.  Ik zie dan ook vol verlangen uit naar onze volgende afspraak. Ik zeg dan ook vol toewijding, Meesteres Denise,  dank U wel!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide