jul 182015
 

Ingestuurd op 17-7-2015 door slaafaap

Vrijwel mijn hele leven ken ik mezelf niet anders dan als een brave, heteroseksuele man. Grotendeels monogaam. Bi-fantasieën en/of gevoelens zijn mij vreemd. Ik wil zo normaal mogelijk zijn. Op late leeftijd, zo rond mijn zestigste verjaardag kwam de eerste kink in de kabel toen ik moest toegeven dat ik onderdanige gevoelens heb. Het was moeilijk om mezelf ermee te verzoenen.
Sinds een kleine twee jaar kom ik op gezette tijden bij Meesteres Denise. Ze heeft mijn wereld verruimd. Èn gelukkiger gemaakt. Het is heerlijk te ervaren hoe zo’n mooie, sensuele dame mijn lichaam als haar speeltje gebruikt. Ze doet dingen met mijn lijf die ik niet eerder ervaren heb. Ja, ze laat me ook pijn lijden. Vervelend, omdat ik niet tegen pijn kan. Maar als ik dan weer thuis ben voel ik me trots en ontspannen. Bevrijdend dat ik afhankelijk en onderdanig mag zijn van een vrouw die bepaalt wat er met mijn lijf gebeurt. En alleen doet wat zij ermee wilt doen, mijn wensen zijn irrelevant. Pure afhankelijkheid.
Ruim een jaar geleden was er tegelijkertijd met mij een andere sub in de studio. Meesteres Denise vond het nodig dat deze gepijpt werd. Ik werd naar hem toegebracht. Ik wist niet hoe ik het had. Ik schaamde me. Maar ik had het bij de afspraken over harde grenzen nooit over bi-handelingen gehad. Bi stond zover van me af, dat ik daar gewoon niet aan dacht. Maar nu kon ik dus niet weigeren. Tegen mijn zin, met enige walging, stopte ik de pik voorzichtig in mijn mond. Meesteres Denise instrueerde wat ik verder moest doen. Ik wist het echt niet. Ik voelde me vies en zwaar vernederd toen ik naar huis ging.
Een paar maanden later liet ze me dit opnieuw doen. Ik kon wederom niet weigeren: mijn grenzen had ze immers inmiddels verlegd. Als haar speeltje laat ze de dingen doen waar zij lol in heeft. Ze heeft niet alleen lol met pijn en andere reflexies van mijn lijf, ook om te zien dat ik me door haar vernederd voel. Ze weet dat ik toch bij haar terugkom. Ze weet dat ik er van geniet dat ik onderdanig, afhankelijk mag zijn. Een volgende keer werd ik zelf met gespreide benen vastgezet en door een sub gepijpt. Weer voelde ik me zwaar vernederd. En toen kwam het ergste: ze vertelde me dat ze me ging opleiden tot pijpslet. Het angstzweet brak me uit. Ze instrueerde me dat ik de pik helemaal naar binnen moet doen, lekker met mijn tong af kan likken en intussen mijn handen mag gebruiken om de ballen van de ander te ondersteunen of zelfs lichtelijk te kietelen. Die middag moest ik behalve een sub van haar ook een sub van meesteres Sophie onder handen nemen.
Tijdens deze opleiding heb ik ervaren dat ik het eigenlijk best lekker vind als ik zo met mijn tong bezig mag zijn. Dat het heerlijk is als de sub dan begint te zuchten en kreunen. En dat ik dan trots ben als de sub tot genot komt. Dat laatste is voor mij nu ook een moeilijk moment: bij het bereiken van het hoogtepunt haalt de Meesteres ons uit elkaar. Ik zou door willen gaan met een mooi naspel. Maar voor de Meesteres ben ik een slet die alleen nuttig is voor het afwerken. En niet voor mijn eigen genot bij een naspel betrokken hoeft te worden.
Bij volgende bezoeken aan meesteres Denise hoop ik nu stiekem dat ik mijn pijpwerk mag doen. Dat is lang niet altijd het geval. Het hangt van de omstandigheden of er iemand in huis is die onder handen genomen moet worden. En vooral of de Meesteres er zin in heeft. Ik blijf afhankelijk van waar zij die dag zin in heeft. Dat kan altijd iets anders, iets onverwachts zijn. Afhankelijk van haar grillen ben ik. En juist die afhankelijkheid zorgt ervoor dat ik dat ik me met haar verbonden voel, ja zelfs verliefd ben. Maar intussen ben ik wel van een brave man verworden tot een pijpslet.
Vorige week heb ik gedroomd dat de Meesteres mij opnieuw gebood één van haar gasten te pijpen. En ik droomde hoe heerlijk het is om te voelen hoe hij in mijn mond opzwelt en groter wordt. Half ontwaakt ontdekte ik dat ik een natte droom had.
Een brede smile verscheen op mijn gezicht. Met dank aan Meesteres Denise. Op mijn FL profiel staat nog steeds dat ik heterosexueel ben. Ga ik toevoegen: bisexueeel? Of durf ik daar nog steeds niet voor uit te komen?
slaafaap

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide