sep 212014
 

Ingestuurd op 21-09-14 door slaaf in spé bart

Na het al meermalen te hebben overwogen waagde ik dan toch een sprong in het voor mij diepe. Via-via kwam ik bij Meesteres Denise terecht en besloot ik met Haar een sessie te spelen bij Domination Place in Valkenswaard. Ernstig nerveus omdat het voor mij de eerste keer was belde ik daar aan en mocht ik kennis maken met de Meesteres. Zij slaagde er volledig in om me gerust te stellen en speelde vervolgens een aantal sessies met me waarbij 1 van mijn grootste fantasieën centraal mag staan. Kuisheid. Inmiddels al iets meer dan een half jaar loopt de teller.

Meesteres Denise, U hebt een schitterende nieuwe website.

met nederige groetjes,
slaaf in spé bart

Ingestuurd op 21-09-14 door slaaf in spé bart

Na het al meermalen te hebben overwogen waagde ik dan toch een sprong in het voor mij diepe. Via-via kwam ik bij Meesteres Denise terecht en besloot ik met Haar een sessie te spelen bij Domination Place in Valkenswaard. Ernstig nerveus omdat het voor mij de eerste keer was belde ik daar aan en mocht ik kennis maken met de Meesteres. Zij slaagde er volledig in om me gerust te stellen en speelde vervolgens een aantal sessies met me waarbij 1 van mijn grootste fantasieën centraal mag staan. Kuisheid. Inmiddels al iets meer dan een half jaar loopt de teller.

Meesteres Denise, U hebt een schitterende nieuwe website.

met nederige groetjes,
slaaf in spé bart

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide