mrt 112016
 

Ingestuurd op 11-3-2016 door slaafje jos

Woensdag 2 maart was het dan zover, ik zou voor de eerste keer in de praktijk in aanraking komen met SM. Ik had voor 13.00 uur een afspraak met Mrs. Denise. Toen ik aanbelde gierde de zenuwen door mijn hele lichaam. Zij begroette me vriendelijk en bracht me naar de ontvangstruimte waar ik iets te drinken kreeg en waar we eerst verder kennis maakte. We bespraken we het sessieformulier en ik gaf aan wat ik wel en wat ik absoluut niet wilde dat met me zou gaan gebeuren. Mrs. Denise stelde me heel goed op mijn gemak, ik merkte dat de zenuwen afzwakte. Hierna heeft ze me een rondleiding door het huis gegeven en liet ze me alle kamers zien die er waren. Bij het zien van de kamers was ik al bezig met wat zou ze hier met kunnen doen, de dokterskamer daar had ik weinig mee.
Toen we klaar waren met de rondleiding vroeg ze of ik een sessie wilde, waarop ik uiteraard ja zei. Ik mocht omdat het de eerste keer was de kamer bepalen waarin het zou gaan afspelen, ik besloot dit aan haar over te laten omdat zij de Meesteres is en bepaalt wat en waar ze het wilt doen. Zij koos voor de blauwe kamer. Ze bracht me naar de blauwe kamer waar ik me moest uitkleden en op haar moest wachten. Toen zij terugkwam had ik al de slavenpositie aangenomen, die was niet helemaal correct maar zij gaf me wel al een compliment hiervoor, dat vond ik fijn. Daarna moest ik naar de douche kruipen en me gaan douchen en wachten blijven op haar in de juiste positie, het wachten in de juiste positie vond ik fijn want ik kreeg daar een stijve van. Zij kwam me halen en deed een halsband om en nam me mee naar de blauwe kamer,het aan de halsband naar de kamer kruipen vond ik fijn, vanaf dit moment geef ik de controle uit handen. U begon daar mijn tepels, ballen en pik op een rustige manier te plagen, dit was een zalig gevoel. Ze plaatste tepelklemmen op mijn tepels en bond mijn ballen af. Vervolgens moet ik in haar bijzijn me gaan aftrekken, wat ik niet leuk vond om dit in haar aanwezig te doen, ik kwam van de spanning uiteraard veel te snel klaar.
Ik heb het zelf moeten opruimen met mijn tong, dit vond ik niet fijn, dit was voor mij vernederend.. Er werden tepelklemmen aangebracht en mijn ballen werden afgebonden waarna zij ze ging pijnigen, de pijnigingen voelde in het begin wel fijn aan. Vervolgens werd ik aan het rad vastgemaakt en ging ze door met het plagen en pijnigen van hiervan. Ze draaide het rad ook rond zodat ik op mijn zij en ondersteboven kwam te hangen. Op een gegeven moment verwijderde ze de tepelklemmen, wat een enorme pijnscheut opleverde. Het rad dat vond ik heel leuk, dit gaf me een gevoel dat ik de hele controle over heb afgegeven aan U, het voelde heel goed. Ze plaatse nieuwe klemmen (Weet niet hoe ze heten) op mijn tepels en op mijn pik, ze draaide het rad heel snel rond, wat een enorme pijn door de zwaartekracht in mijn tepels en pik opleverde. Nadat ze me los had gemaakt van het rad kreeg ik pols- en enkelboeien om en werd er een bondage aangebracht en kreeg ik weer een ander soort tepelklemmen op mijn tepels. Ik moest met mijn borst op het bed gaan liggen en mijn voeten ver spreiden en op de grond laten staan.
Zij ging mijn kont, rug en ballen bewerken met een strokenzweep wat in het begin wel meeviel maar op een gegeven moment toch pijnlijk was, de strokenzweep voelde goed de slagen werden goed opgebouwd. Vervolgens moest ik op het bed gaan liggen en werd aan het bed vastgemaakt, waarna zij weer begon met het plagen en pijnigen van mijn tepels, ballen en lul. Op een gegeven moment haalde ze de tepelklemmen van de tepels, wat uiteraard weer pijnlijk was. Op een gegeven moment begon ze mijn ballen, pik en tepels te bewerken met een rolletje met allemaal scherpe pinnetjes erop, dit was nogal gevoelig en soms pijnlijk, dit was minder leuk. Ze nam een vibrator en begon daar mee mijn tepels, ballen lul te bewerken, dit gaf een heerlijk gevoel na alle pijn. Zij zette een kapje op de vibrator en schoof deze nadat ze een condoom over mijn lul heeft gedaan over mijn lul en uiteraard kwam ik weer veel te snel klaar, de vibrator, dat gaf een heerlijk gevoel.
Ze heeft nog even met me gespeeld en daarna me los gemaakt van het bed en me ontdaan van de bondage en van de halsband, pols- en enkelboeien. Vervolgens mocht ik naar de douche om me te gaan douchen. Ze heeft me een aantal opdrachten meegegeven die ik voordat ik de volgende weer kom moet uitvoeren, nl. mijn haar onder de oksels moeten kort zijn, mijn konthaar en het haar bij de ballen moet verwijderd zijn en ik moet oefenen om het klaarkomen onder controle te houden zodat ik niet te vroeg klaarkom.

Nadat ik me had aangekleed hebben we nog even een eindgesprek gehad en toen ben ik weer naar huis gegaan.
Het was voor mij een hele ervaring om als slaaf behandeld te worden, ik heb er van genoten ondanks soms de heftige pijn die dat met zich meebracht. Dat U mijn tepels heeft bewerkt voel ik nu nog steeds, ze zijn nog gevoelig. Ik zal U zeker vaker willen komen bezoeken.

Dank U Mrs. Denise voor de geweldige ervaring.
Uw slaafje jos in training

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide