apr 012015
 

Sessie verslag van 27-3-2015 door slaaf ferdy

Helaas zal deze sessie voorlopig even onze laatste sessie worden aangezien ik tijdelijk Nederland verlaat. Mrs Denise had mij beloofd dat het een gedenkwaardige sessie zal worden. En dat is het zeker geworden!

Eenmaal bij Dominationpalace aangekomen verscheen Mrs Denise in een prachtige lange strakke zwarte jurk in latex-look met doorschijnende borsten…. Deze prachtige jurk accentueerde heel mooi Haar prachtige figuur. Wat een verschijning en wat is Mrs Denise een goddelijke mooie vrouw…! Ik mocht even mijn handen over haar jurk en prachtige lijf laten glijden…heerlijk.
Na het weerzien met Mrs Denise was ik direct helemaal in de juiste stemming. Aangekomen op de zolder deed Meesteres een mooi zwaar, en stevig lederen harnas bij mij om, “mooi hè”, grapte Mrs Denise tegen mij. Iets wat ik natuurlijk alleen maar kon beamen.
Nadat mij dit harnas was omgedaan, werd het natuurlijk tijd om mijn tepels te martelen, maar vandaag doen we niet aan een warm-up, zei Mrs Denise. Ze kneep hard in mijn tepels en trok me naar Haar toe, mijn slavenpik reageerde en werd onmiddellijk stijf, en daar stond ik geil tegen deze prachtige Meesteres aan.
Mrs Denise pakte meteen de meest gemene tepelklemmen die Ze had en zette deze heel strak op de puntjes van mijn tepels. Wat deed dit direct al een pijn…..amper een paar minuten bezig. De eerste pijn kreten had ik al gemaakt, kreten van pijn en geiligheid, dit beloofde wat voor de komende 2 uur.
Plagend en met een sadistische blik in Haar prachtige ogen, draaide Mrs Denise steeds gemener aan de tepelklemmen en Ze vroeg me met een gemene stem welke tepel het meeste pijn deed. Ik kon haast niet meer stil blijven staan van de pijn maar ik wilde ook niet wegdraaien omdat dat alleen maar meer pijn veroorzaakte. En dat wegdraaien zal Mrs Denise zeker afkeuren en afstraffen, met als gevolg nog meer pijn! Iedere keer als ik de meest pijnlijke tepel noemde, draaide Ze aan de klem van de “minst” pijnlijke tepel zodat die de meest pijnlijke tepel werd. Het werd een gemene wisseling van minst en meest pijnlijke tepel. De pijn werd steeds intenser, ik werd geiler en geiler en er volgde pijnkreet na pijnkreet wat overstemd werd door het sadistische gelach van de oh zo mooie Meesteres.
Na deze bizarre en intense kwelling moest ik Mrs Denise helpen om een sling in de kettingen te hangen…dit was heftig want bij elke beweging en iedere stap die ik maakte voelde ik de klemmen op mijn tepels, en wat deden die al een pijn… De sling hing in de kettingen, er volgde nog wat extra draai en trek werk aan de tepelklemmen waarbij ik absoluut niet om genade mocht vragen. Maar ik wilde deze kwelling graag doorstaan, voor deze Meesteres wil ik nooit om genade vragen.
Eindelijk kwam de verlossing en deed Mrs de gemene klemmen af. Ik was enorm geil maar had ook zoveel pijn.
Maar mijn tepels hadden een rare vorm gekregen van de klemmen. Aah…zei Mrs Denise ik knijp ze wel weer in hun normale vorm. Met Haar vlijmscherpe nagels kneep Ze vol in mijn tepels, dusdanig hard dat het hele Dominationpalace mij moet hebben gehoord. En waag het niet om genade te vragen riep Ze naar mij, met een zeer strenge blik in Haar ogen.
De toon was duidelijk gezet voor vandaag. Dit zal een onvergetelijke sessie worden.

Mijn ballen en stijve slavenpik werden strak afgebonden met een paar veters zodat mijn slavenpik nog stijver en groter werd. Ik moest nu plaats nemen in de sling. Mrs Denise waarschuwde mij dat het niet rustig ontspannen werd in de sling. Ik werd geblinddoekt, mijn mond werd gekneveld en mij armen en benen werden aan de kettingen met leren boeien vast gemaakt.Meesteres Denise Kinky
Hier lag ik nu, geil en machteloos, niets kunnen zeggen en zien. Ik was nu totaal aan Haar grillen overgeleverd.
Wat komt er nu nog meer..? Mijn tepels en ballen werden nu voorzien van elektro speeltjes, elektro klemmen op mijn tepels en een leren elektro band om mijn slavenpik. Mrs Denise voerde de spanning steeds verder op, net zolang tot ik lag te kronkelen in de sling.Meesteres Denise electroplay
Elektro is voor mij altijd een combinatie van pijn en fijn want Mrs Denise begint rustig maar bouwt dit op totdat je haast ontploft.
Meesteres Denise strap on ElektroNa de behandeling met de elektro kon ik even op adem komen, maar natuurlijk niet voor lang….heel snel kwam er een scherpe menthol achtige geur mijn neus binnen en voelde ik hoe Mrs Denise mijn eikel begon te masseren, wat eerst nog heel lekker en opwindend aanvoelde werd al snel heel heet en branderig. Voor mijn gevoel stond mijn hele slavenpik in de brand…wat een branderig gevoel, het zweet brak me uit.
Uiteindelijk werd mijn slavenpik wat geblust, mijn blinddoek en mondknevel werden verwijderd. Juist nu was het de bedoeling dat ik het volgende kon zien.

Ik zag hoe Mrs Denise een hele behoorlijke strap-on omdeed… Ik schrok enorm want die strap-on was echt groot….In mijn gedachte dacht ik echt…Nee, dat kan nooit. “Ik rek je slavenkontje eerst wel even wat op” zei Mrs Denise, en 1 vinger werden er 2 en zelfs 3. En die 3 vingers waren nog zoveel kleiner dan Haar strap-on….
Toen Ze tussen mijn gespreide benen kwam staan dacht ik, Ze gaat het werkelijk doen met die grote strap-on.
Gelukkig kwam nu de verlossing, Mrs Denise deed de grote strap-on af. De grote strap-on moest ik in mijn mond nemen en Mrs Denise deed een voor mij iets vriendelijker formaat om, want “Ik GA je neuken slet” werd er gezegd.
Langzaam voelde ik hoe Mrs Denise de strap-on tegen mijn slavenkont duwde en stukje voor stukje schoof Ze hem helemaal naar binnen, oeff dit voelde ik wel.
Wat een heerlijk geil gezicht en gevoel, geneukt worden door je Meesteres. Maar mijn slavenkont kreeg geen rust na deze neuk beurt, en een behoorlijk formaat dildo werd naar binnen geduwd.

Hoe zeer doen je tepels vroeg Mrs Denise mij, ik antwoorde met “behoorlijk Meesteres” Dat is nog niet pijnlijk genoeg, moet Mrs Denise gedacht hebben. Want Ze kwam met een zweep naar mij toe en hield de zweep tussen haar hand en mijn tepels. Met een hoog tempo sloeg Mrs Denise mijn tepels nog pijnlijker. Mijn tepels gloeide nu van de pijn, en dit voel ik wel een paar dagen.
Mrs Denise pakte mijn slavenpik stevig vast met de terminator en met haar andere hand bewoog ze de dildo in mijn slavenkont stevig tegen mijn prostaat. Het gevolg was een dubbel geil gevoel. Mijn slavenpik en slavenkont werden nu heerlijk gestimuleerd en er volgde een ontlading die heel diep wegkwam.
Na mijn intense orgasme werd ik losgemaakt van de sling en moest ik even blijven staan en even bijkomen.
Mrs Denise vroeg mij om de kettingen van het plafond vast te pakken en ik moest vooral stil blijven staan. Oeh…wat komt er nu nog nadat ik mijn orgasme al had gehad ?
Mrs Denise pakte wederom de terminator en Zij greep mijn slavenpik stevig vast. Nu weer dat hevige getril waar ik normaal heel snel van klaarkom, maar ik had net mijn orgasme gehad. “Nog even plagen” zei Ze met een glimlach op Haar gezicht, en Ze keek me aan met haar prachtige ogen. Hevig stond ik te kreunen, ik werd weer geiler en geiler en ik hield mij stevig aan de kettingen vast. Ik kreeg nu een orgasme wat maar bleef aan houden.
Ik werd compleet leeg gemolken. Het was een heerlijk einde van weer een geweldige en vernieuwende sessie waar ik even op zal moeten teren.

Maar wat heb ik weer van U genoten Meesteres Denise!
Meesteres Denise deze sessie blijft me wel een poos bij, bedankt!

Goodbye but not farewell….

Your slave ferdy.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide