sep 222014
 

Ingestuurd door slaafaap op 22-09-14

Nederland is steeds meer aan het vertrutten. Ik moest daaraan denken toen ik laatst op de wallen liep. De politiek ziet hoerenlopers als criminelen. Ik liep daar niet voor een snelle wip. Dat is zonde van mijn geld. Ik liep daar alleen te kijken. Ik vind het erg opwindend de uitdagende dames te zien. In mijn fantasie was er plotseling een razia. Ik werd opgepakt en in een boevenwagen naar een straf- en opvoedingskamp in Brabant gebracht. De agenten noemden dat DP, wat volgens hen voor dreampalace staat. Daar zou ik weer leren respect voor vrouwen te hebben en vooral dat je nooit voor geld iets met ze hoort te doen. Dat is respectloos. Aangekomen werd ik overgedragen aan Meesteres Denise.

Ingestuurd door slaafaap op 22-09-14

Nederland is steeds meer aan het vertrutten. Ik moest daaraan denken toen ik laatst op de wallen liep. De politiek ziet hoerenlopers als criminelen. Ik liep daar niet voor een snelle wip. Dat is zonde van mijn geld. Ik liep daar alleen te kijken. Ik vind het erg opwindend de uitdagende dames te zien. In mijn fantasie was er plotseling een razia. Ik werd opgepakt en in een boevenwagen naar een straf- en opvoedingskamp in Brabant gebracht. De agenten noemden dat DP, wat volgens hen voor dreampalace staat. Daar zou ik weer leren respect voor vrouwen te hebben en vooral dat je nooit voor geld iets met ze hoort te doen. Dat is respectloos. Aangekomen werd ik overgedragen aan Meesteres Denise.

Waauw, mat een mooie vrouw. Mijn fantasie kreeg weer alle kans. De werkelijkheid was anders. Onmiddellijk werd ik in de boeien geslagen. Meesteres Denise blijkt een sadiste te zijn die mogelijk Haar opleiding heeft genoten als cipier in een Russische staatsgevangenis. Ze pijnigde mij met haar blote handen en Haar nagels. Ze heeft de beschikking over alle soorten zwepen en slaginstrumenten, klemmetjes, gags, tangen enz. Ze vernedert Haar gevangenen door te spugen en door Haar champagne over hen te sproeien. Toen ik naakt op de grond lag speelde Ze met Haar stiletto’s in mijn kruis. Voor als het echt nodig is heeft Ze een koffertje met naalden, electro en andere gemene dingen. Gelukkig hoefde ik niet lang onder arrest te blijven. Maar wel onder de voorwaarde dat ik ongeveer een keer per maand terugkom om mijn heropvoeding af te maken. Elke keer als ik weer kom staar ik naar de topjes die Meesteres Denise draagt waardoor haar trotse boezem goed uitkomt. Auw! Auw! Dat levert onmiddellijk een paar tikken op. Immers ik ben bij Haar om te leren dat vrouwen geen lustobject zijn. Ik moet me dus echt leren beheersen. Laatst heeft Meesteres Denise mij door een andere gevangene laten bevredigen. Ik ben echt niet van de mannenliefde! Maar dit was om me te leren dat mannen ook onderling een hoogtepunt kunnen hebben. Wij moeten niet denken dat we daar vrouwen voor nodig hebben. Als vrouwen iets met ons willen doen, bepalen ze dat zelf. Wij, mannen gaan daar niet over.

Naarmate ik vaker ben geweest is Meesteres Denise me steeds meer als speeltje gaan gebruiken. Als een soort aapje die je kunstjes kunt aanleren. Zo heeft Ze me nu geleerd hoe ik voor Haar een asbakje kan zijn. Dan hoeft Ze bij een rookpauze geen echte asbak meer vuil te maken. Ik fantaseer over wat me nog meer te wachten staat. Bijna zeker denk ik dat Ze een keer de bullwhip op mij gaat uitproberen. Ze heeft het daar al over gehad. Ik ben bang. Als ze echt gaat uithalen kan ik waarschijnlijk niet eens tot tien tellen. Maar ik denk ook dat Ze binnenkort wel op mij uitgekeken zal zijn. Wat moet zo’n aantrekkelijke vrouw – die vrijwel iedere man om haar vingers kan winden – met een 60plusser? Dan zal Ze me waarschijnlijk verhuren aan een collega of misschien wel aan een betalende bezoeker. Wat wordt dan mijn lot? In welke werkelijkheid kom ik dan terecht? In ieder geval heeft vertruttend Nederland mij mooie fantasiën en eveneens mooie werkelijke ervaringen opgeleverd.

Waauw, mat een mooie vrouw. Mijn fantasie kreeg weer alle kans. De werkelijkheid was anders. Onmiddellijk werd ik in de boeien geslagen. Meesteres Denise blijkt een sadiste te zijn die mogelijk Haar opleiding heeft genoten als cipier in een Russische staatsgevangenis. Ze pijnigde mij met haar blote handen en Haar nagels. Ze heeft de beschikking over alle soorten zwepen en slaginstrumenten, klemmetjes, gags, tangen enz. Ze vernedert Haar gevangenen door te spugen en door Haar champagne over hen te sproeien. Toen ik naakt op de grond lag speelde Ze met Haar stiletto’s in mijn kruis. Voor als het echt nodig is heeft Ze een koffertje met naalden, electro en andere gemene dingen. Gelukkig hoefde ik niet lang onder arrest te blijven. Maar wel onder de voorwaarde dat ik ongeveer een keer per maand terugkom om mijn heropvoeding af te maken. Elke keer als ik weer kom staar ik naar de topjes die Meesteres Denise draagt waardoor haar trotse boezem goed uitkomt. Auw! Auw! Dat levert onmiddellijk een paar tikken op. Immers ik ben bij Haar om te leren dat vrouwen geen lustobject zijn. Ik moet me dus echt leren beheersen. Laatst heeft Meesteres Denise mij door een andere gevangene laten bevredigen. Ik ben echt niet van de mannenliefde! Maar dit was om me te leren dat mannen ook onderling een hoogtepunt kunnen hebben. Wij moeten niet denken dat we daar vrouwen voor nodig hebben. Als vrouwen iets met ons willen doen, bepalen ze dat zelf. Wij, mannen gaan daar niet over.

Naarmate ik vaker ben geweest is Meesteres Denise me steeds meer als speeltje gaan gebruiken. Als een soort aapje die je kunstjes kunt aanleren. Zo heeft Ze me nu geleerd hoe ik voor Haar een asbakje kan zijn. Dan hoeft Ze bij een rookpauze geen echte asbak meer vuil te maken. Ik fantaseer over wat me nog meer te wachten staat. Bijna zeker denk ik dat Ze een keer de bullwhip op mij gaat uitproberen. Ze heeft het daar al over gehad. Ik ben bang. Als ze echt gaat uithalen kan ik waarschijnlijk niet eens tot tien tellen. Maar ik denk ook dat Ze binnenkort wel op mij uitgekeken zal zijn. Wat moet zo’n aantrekkelijke vrouw – die vrijwel iedere man om haar vingers kan winden – met een 60plusser? Dan zal Ze me waarschijnlijk verhuren aan een collega of misschien wel aan een betalende bezoeker. Wat wordt dan mijn lot? In welke werkelijkheid kom ik dan terecht? In ieder geval heeft vertruttend Nederland mij mooie fantasiën en eveneens mooie werkelijke ervaringen opgeleverd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide