jan 182015
 

GemberAls je al bekend bent met figgen mag je dit artikel overslaan. Als figgen voor jou als een oude Schotse sport klinkt, kun je beter even blijven hangen en verder lezen. Figgen – anaal spelen (of martelen) met gemberwortel – is een kunst die steeds meer lijkt te worden genegeerd. Misschien is dat omdat er niet voldoende informatie over wordt doorgegeven of wellicht willen BDSM’ers, door de komst van dure zalfjes, chemicaliën en vloeistoffen die het effect van gember kunnen nabootsen, niet de tijd nemen die nodig is om deze activiteit voor te bereiden. Elk van bovenstaande redenen zorgt er echter voor dat mensen een prettige en gedenkwaardige ervaring missen.

FiggingAl is er nog altijd controverse over de herkomst en reden van figgen, vrij algemeen wordt aangenomen dat figgen dateert uit de Victoriaanse tijd. In sommige Victoriaanse literatuur wordt er melding van gemaakt. In die tijd waren de Victorianen achter gesloten deuren een redelijk schuingebekt, pervers kinky stel. Caning (slaan met een riet), een heel populaire vorm van straffen voor vooral vrouwelijke overtreders, werd verheven tot kunstvorm.

spanked gemberHet vermoeden bestaat dat figgen ontstond toen gember gebruikt ging worden in de anus van een slachtoffer van een caning om te voorkomen dat zij haar billen dicht zou knijpen tijdens het ondergaan van haar straf, het dichtknijpen van je kont terwijl er gember in zit, veroorzaakt een intens brandend gevoel. Waarom de Victorianen het slachtoffer wilden beletten haar achterste toe te knijpen.  Op de één of andere manier werd de techniek opgepikt en ontwikkeld tot een techniek op zichzelf binnen BDSM.

Figging cockGember is fantastisch voor cock & ball torture. Snijd een juliënne (heel dun) reepje van de geschilde gember. Het reepje moet niet dikker dan 2,5 tot 5 millimeter en ten minste 2,5 centimeter lang zijn. Zorg ervoor dat het glad is en dat de randjes afgerond zijn. Gebruik hiervoor het schilmesje. De sub ligt vastgebonden op zijn rug. Doop de gember in water en breng het langzaam in in de plasbuis. Zorg ervoor dat er voldoende uitsteekt zodat je het er weer makkelijk uit kunt krijgen. Het effect van gember in de penis is bijna direct en de sub zal vrij heftig reageren. Het branden is ongelooflijk intens. Als het te veel wordt voor de sub, verwijder de gember dan en geef hem een minuutje om bij te komen. Wanneer de gember verwijderd is, verdwijnt al snel het branden. Je kunt het terugplaatsen wanneer je de pret wilt voortzetten.

Uiteindelijk zal het gevoel afnemen en verdwijnen, maar niet voordat de sub ‘op’ is. Een waarschuwing: als de sub allergisch is voor gember (hoewel ik niemand ken met zo’n allergie), speel er dan niet mee. Je kunt een allergische huidreactie oproepen.

En tot slot, bezint eer gij “figgingt”, wanneer jij als sub dit hebt ondergaan, kijk jij anders tegen de Oosterse keuken aan.

My pleasure,
Je Meesteres Denise

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide