feb 062015
 

Ingestuurd op 6-2-2015

Het afgelopen jaar heb ik meerdere keren een bezoek gebracht aan Meesteres Denise. Steeds heeft ze mij meer in haar macht gebracht. Ik heb me niet verzet, ik heb het laten gebeuren. Eerlijker: ik heb ervan genoten. Binnenkort ga ik weer naar haar toe. Deze keer heeft het wat langer geduurd omdat ze op vakantie is geweest. Wat kan ik bij het komende bezoek en het komende jaar verwachten? Door de tussentijd heb ik de tijd gehad mijn fantasie de vrije loop te laten. Te dromen over wat me te wachten staat. Hoe mijn relatie met haar zich kan ontwikkelen. In mijn fantasie wil ze mij uiteindelijk volledig in eigendom verkrijgen. Is het trouwens alleen mijn fantasie of wilt ze dat werkelijk? Maar wil ik het zelf? Welke vrijheden moet ik opgeven? Kan ik een eigenwijs en rebels aapje blijven? Of ben ik wel blij met de geborgenheid die ze me dan geeft? Meesteres Denise doet het slim. Ze beseft heel goed dat ik bezwijk als ze in haar zwart leren setje en hoge laarzen betoverend mooi voor me staat. Ze speelt het spel met macht uitgekiend. In mijn droom sta ik voor haar, met mijn benen gespreid en mijn handen boven mijn hoofd vastgemaakt. Zij met de zweep of bullwhip in haar hand. Ik ben bang voor de slagen die komen. Maar ze weet ook dat ik desondanks trots ben als het me lukt zonder weg te draaien mezelf aan haar aan te bieden. Als blijk dat ik haar gezag accepteer. Trots wordt dan overgave. En ‘s avonds kijk ik dan – terwijl ik geen pijnslaaf ben – trots naar de blauwe plekken. Heb ik gedaan voor Haar. Zodoende weet ze mijn trots te gebruiken om haar macht over mij te vergroten. Het komend jaar zal ik vaker met flinke striemen naar huis worden gestuurd. Ze versterkt mijn trots, waardoor ik me weer aanbied, me aan haar overgeef en zij de macht over mij uitbreidt. Dat ik op die manier ook meer pijn moet lijden, is voor haar bijzaak. Met hetzelfde doel – mijn overgave aan haar te versterken – heeft ze me het afgelopen jaar vernederd. Van vernederingen word ik nooit trots. Zij doet het om mij te laten beseffen wat mijn positie is. Niets, wat vuilnis, een stukje voetveeg. Maar wel iets wat ze in haar macht wil houden. Door vernederingen vergroot ze de afstand tussen Meesteres en slaaf. En tegelijkertijd maakt ze door kleine geneugten mij van haar afhankelijk. Zoals de momenten dat ik haar champagne mag drinken. Ze heeft me het afgelopen jaar al een paar keer extreem vernederd. Eén keer heeft ze me een luier omgedaan en me daarin laten plassen. Met een volle warme luier moest ik rondlopen. Wat voelde ik me vies! Ook heeft ze me herhaaldelijk bespuugd en een gouden douche over me sproeit. Ze heeft terwijl ik op de grond lag haar schoenzolen op me afgeveegd. Ik ben hetero en heb niets met herenliefde. Toch heeft ze me het afgelopen jaar gedwongen een andere slaaf te pijpen. Wat voelde ik me een slet! Vooral omdat ik toch stiekem een beetje genoot. Ik zag in een blog van haar collega switch Sophie dat het ook mogelijk is bij forced bi-spel slaven aan elkaar te ketenen. Staat mij ook te wachten dat ik naakt aan een onbekende man wordt vastgebonden? Hoe ga ik me dan voelen? Ongetwijfeld ziet Meesteres Denise nog andere mogelijkheden om mij extreem te vernederen. En dat uitsluitend om mij meer in haar macht te krijgen en de onderlinge verhoudingen te bevestigen. Voor dat ze me echt in eigendom neemt zal ze me het komend jaar wel een keer medisch willen keuren. Tot nu toe heeft ze dat niet gedaan. Ze weet dat ik niet van naalden houd. Maar ze heeft ook verantwoordelijkheidsgevoel. En dat leidt ertoe dat ze mijn lichaam door en door wilt kennen voor zij mij volledig in bezit neemt. En dan is een uitgebreide keuring noodzakelijk. Het is mogelijk dat ze me oproept voor een aparte keuringsafspraak zodat ze nurse Sophie bij het uitgebreide onderzoek kan betrekken. Erg bang ben ik dat ze me over enige tijd dwingt een kuisheidskooi te dragen. Als stap om het bezit over mij te vergroten. Ik heb een jaar geleden een paar dagen met een dergelijk ding geëxperimenteerd. Maar die was voor mij te groot. Ik ben niet zo groot geschapen. Meesteres Denise zal willen dat ik een passende maat draag. Eentje waarbij ik als ik ‘s nacht op natuurlijke wijze stijf word, pijnlijk merk dat het flink klemt. Dat ik dan besef dat ik niet meer zelf met mijn speeltje kan spelen maar dat de Meesteres het bezit heeft overgenomen. In mijn fantasie zal door al dit soort dingen Meesteres Denise het komende jaar langzaam maar zeker het volledige eigendom over mij naar zich toetrekken. En dan zal er een moment komen waarop ze me zover krijgt dat ik haar toestemming geef een blijvend eigendomskenmerk op mijn lichaam aan te brengen. Een tattoo of scarificatie. Vanaf dat moment ben ik en blijf ik haar volledige eigendom. Ooh, wat zal ik trots zijn op dat kenmerk!!! Wordt mijn fantasie echt werkelijkheid? Of durf ik hem geen werkelijkheid te laten worden? Ben ik dan misschien toch een watje?

Groeten, xx Uw plaatsvervangend hollands aapje

Groeten, xx Uw plaatsvervangend Hollands aapje.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide