okt 132015
 

Sessie verslag van 9-10-2015 door slaafaap

Het karakter van mijn bezoeken aan Meesteres Denise bij Domination Palace is veranderd. De eerste keren dat ik bij Haar kwam was ik een gewaardeerde bezoeker. Meesteres Denise is er trots op dat veel bezoekers juist een spel met Haar willen ondergaan. De waardering daarvoor laat Ze blijken.
Na verloop van tijd ben ik van een gewaardeerde bezoeker veranderd in een gebruiksvoorwerp. Meesteres Denise weet inmiddels dat ik toch bij Haar terugkom. Hoezeer ik slechts een gebruiksvoorwerp ben heb ik tijdens mijn laatste bezoek gemerkt.
Al direct na het douchen werd ik naar een speelkamer gebracht waar een andere slaaf met gespreide benen vast zat. De bedoeling was dat ik aan het werk ging om hem te pijpen. Hij raakte slechts met moeite opgewonden. Ik kreeg de schuld: mijn pijpwerk sloeg nergens op.
Meesteres Denise bracht me naar mijn kooi, later in de middag zou Ze tijd voor me hebben. Eerst wilde ze de sessie met haar nieuwe bezoeker verder spelen.

Als gebruiksvoorwerp ben ik er alleen voor de momenten dat Zij me nodig heeft. Bij mijn laatste bezoek was er echter sprake van nog een kleine verandering. Het management van Domination Palace is licht gewijzigd. Als gewone bezoeker merk je daar niets van. Gastvrijheid, service en kwaliteit zijn hetzelfde gebleven. De verandering voor mij is dat Meesteres Denise en het vernieuwde management twee handen op één buik zijn. Vanuit dat kader had Meesteres Denise mij verteld dat – hoewel ik vanzelfsprekend haar slaaf blijf – zij het management in de gelegenheid stelt mij ook als gebruiksvoorwerp te gebruiken of te misbruiken. Hoe, daar had ik nog geen benul van. Ik merkte het terwijl ik in mijn kooi aan het wachten was. Meesteres Lynn kwam me ophalen.
Zij had een bezoeker in huis die ook zo nodig gepijpt moest worden. En ze had van het management toestemming gekregen mij daarvoor te gebruiken. Dus even later zat ik weer op mijn knieën voor een man het gespreide benen. En kreeg ik opdracht de pik in mijn mond te stoppen, te likken en te zuigen. Ik vond het beter gaan, maar ook Meesteres Lynn was niet tevreden. Na het pijpen bond ze me vast op een bondagetafel, met mijn benen weid. Haar bezoeker kreeg opdracht mijn ballen te likken. Terwijl deze voorover stond bewerkte Zij van achteren zijn kont.
Meesteres Lynn is bij haar commando’s kortaf en ze gebruikt een schelle stem. Niemand hoeft bij Haar te twijfelen wie de baas is. Stiekem genoot ik ervan dat mijn ballen gelikt werden. Het moment was snel voorbij. Meesteres Lynn ging de sessie met haar bezoeker alleen verder. Ik was niet meer nodig. Geblinddoekt liet ze me op de bondagetafel liggen.

Op een bepaald moment kwam Meesteres Denise mij weer ophalen. Het management wilde mij gebruiken voor schoonmaakwerk. Ik moest de doucheruimte schoonmaken. De wasbak, de wc-pot en vervolgens de vloer met een mop dweilen. Ik schaamde me, dat ik daar in mijn blote kont aan het werk was. Ik vond het erg vernederend. Halverwege kwam Meesteres Lynn controleren of ik wel genoeg mijn best deed. Toen ik klaar was haalde Meesteres Melody mij op om me terug te brengen naar mijn kooi. Meesteres Denise had op dat moment geen tijd voor mij. Ze had belangrijkere dingen te doen. Meesteres Melody zette mijn voeten goed in spreidstand vast en zorgde ervoor dat ook mijn handen vastzaten. Vervolgens sloot ze de kooi. In deze weinig comfortabele houding mocht ik wachten en nadenken wat mij verder te wachten zou staan. Wat mij te wachten stond bleek pijples te zijn. Zo ontevreden waren de dames over mijn prestaties. De dames hadden bedacht dat ik op drie verschillende grote en dikke dildo’s mocht oefenen. Vooral de grootste moest ik tot diep in mijn keel in mijn mond stoppen. Deep throat. Zo diep dat ik moest kokhalzen. En natuurlijk werd ik toen uitgelachen. Het speeksel en slijm mocht ik zelf schoonmaken. Aan het einde van de middag ging ik uitgeput naar huis.
Vanzelfsprekend pas nadat ik Meesteres Denise uitgebreid bedankt had voor deze weer mooie en geweldige ervaring. En natuurlijk heb ik Haar gevraagd mijn dank over te brengen aan het management en het team.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide