feb 012016
 

Ingestuurd op 1-2-2016 door slaafje jantje

Zaterdag 30 januari was het weer zover. Een bezoek aan Domination Palace met meesteres Denise.
Ik werd welkom geheten door een wondermooie slavin die me een welkomst drankje aanbood. Hierna kwam de sexy meesteres Denise binnen.

We stemden de wensen en mogelijkheden af. Daarna douchen en welkom heten. Dit ging al niet goed. De billetjes werden hierna flink opgewarmd. De diverse openingen werden gekeurd. Gespuugd als straf. Hierna plaatsnemen op de tafel met de billetjes omhoog zodat deze nog eens extra behandeld konden worden. Ook het gaatje werd flink onderzocht om later flink gebruikt te worden. Pik en ballen waren uiteraard stevig afgebonden zodat de heer parmantig recht overeind stond, klaar om gestraft te worden. Vocht werd op de tong gesmeerd. Nu pijpen leren met de voorbind dildo.
Ook werd deze later uiteraard gebruikt voor een stevige beurt waarbij ik het uitschreeuwde van geiligheid en het volle gevoel in het kleine gaatje. De meesteres kreeg drang. Een luier werd over mijn hoofd en borst gelegd. De meesteres kwam zitten op mijn hoofd en ik voelde de warmte en ik rook de champagne. De natte luier werd onder mij geschoven en nadat een butplug was aangebracht flink aangeduwd op pik, ballen en plug. Hierna werd een sound ingebracht. Tenslotte werd een trillende toy op de gevoelige delen gezet. Het resultaat was geiligheid in optima forma. Geweldige meeting met de mooie meesteres Denise.
Tot een nieuwe sessie, je slaafje jantje

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide