mrt 282016
 

Afgelopen vrijdag ben ik sinds enige tijd weer bij Meesteres Denise geweest. Het voelde of het te lang geleden was. Dat merkte ik ook aan de reactie van mijn Meesteres die bij de ontvangst streng vroeg: “Weet je nog wanneer je hier voor het laatst was?” Maar toen ik Haar voeten weer begroet had en onder Haar hoge laarzen zat, voelde het als vanouds. Ik wist dat ik bij Haar gelukkig ben.
Bij het begin van de eigenlijke sessie bracht mijn Meesteres Lady Sharon mee naar de speelruimte. Lady Sharon maakt nog niet zo lang deel uit het team van Domination Palace en is erg leergierig. Ze is een aanwinst. Meesteres Denise wilde haar leren hoe je de cane goed kan hanteren. Mijn kont kwam daarbij goed van pas. Eerst aan Sharon voordoen, haar laten oefenen, dan harder, dan met zijn tweeën tegelijkertijd. Mijn billen moeten helemaal rood zijn geworden. Ik heb dat zelf natuurlijk niet kunnen zien. Maar de dames spraken over een rode bavianenkont. In ieder geval heb ik me als een brulaap gedragen.
Om tot rust te komen werd ik op de overloop in de gangkast achter tralies gezet. Meestal ben ik voor een halve dag sessie bij mijn Meesteres. Dat betekent naast spel ook opsluiting. In de gangkast zichtbaar voor andere bezoekers en voor de andere dames die in huis zijn.
Na verloop van tijd kwam Lady Sharon mij ophalen. Ik moest in de blauwe kamer op de grond gaan liggen. Ik moest mijn mond openhouden en mocht niet kijken. Haar champagne sproeide in mijn open mond en klotste over mijn hoofd. Daarna werd ik weer achter de tralies gezet, maar met het natte vloermatje – wat ze onder mijn hoofd had gelegd – nu over mijn hoofd. Als toelichting kreeg ik te horen dat ik zodoende wat langer haar aroma kon ruiken. Het verblijf achter de tralies duurde nu wat langer. Meesteres Denise had even geen tijd voor mij omdat Ze een medisch onderzoek bij een andere bezoeker aan het doen was. Op het moment dat Ze weer tijd voor me had was Ze eigenlijk toe aan een rustpauze. En die begon ook bij Haar met het lozen van haar champagne. Toen ik op de grond lag mikte Ze eerst in mijn kruis om te kijken hoe ik daarop reageerde. Daarna hield Ze even in om de rest ook in mijn mond en over mijn gezicht te laten kletteren.
Om een of andere reden vinden veel meesteressen het heerlijk om slaven te laten merken dat ze slechts een stukje vuilnis zijn. Champagne over hen heen gieten accentueert dat. Hoewel ik het nu meerdere malen heb meegemaakt blijf ik het extreem vernederend vinden. Haar pauze gebruikte Ze deze keer vervolgens om een sigaretje te roken. Dat betekent voor mij dat ik als asbak mag dienen. Er hoeft geen asbak vuil gemaakt te worden; op mijn tong kan ik de as opvangen ( en doorslikken, vies!). Maar ook gingen in de pauze Haar laarzen met hoge stiletto’s uit. Ze wilde Haar voeten even laten masseren en ik mocht dat doen. Wat een eer!!! Ik kreeg natuurlijk wel toegesnauwd dat ik dat niet goed deed. Dat ik eigenlijk niets kan, niets waard ben.
Na Haar pauze moest ik naar de rode kamer kruipen. Hier werd ik in een kleine kooi gestopt. Die kooi was erg krap. Alleen opgevouwen paste ik erin. Ik had weinig bewegingsruimte. Ook omdat mijn handen met boeien aan de spijlen van de kooi werden vastgemaakt. Tussen de spijlen door kon Ze me even onder mijn voeten kietelen. Ik kon me niet bewegen en moest gillen. Langdurig verblijf is die kooi is een echte marteling. Enige verlichting bracht dat ik koffie te drinken kreeg. Omdat mijn Meesteres wel kan lachen om mijn apen-gedrag kreeg ik deze koffie aangereikt in een baby-fles. Lol dat de Meesteres had toen ik de fles aan mijn mond zette!
De Meesteres zag dat ik het in de opgevouwen houding moeilijk had in de kooi. Ze bood aan mij bij een volgende halve dag sessie meer rust te gunnen. Mijn wat oudere lijf mag dan – beloofde Ze – op het bed op zolder rusten. Zorgzaam toch? Achteraf realiseerde ik me dat het bed op zolder een spijkerbed betreft. De zweetdruppels breken me nu al uit als ik eraan denk dat Ze me daarop vast gaat binden.
Toen ik eindelijk uit de kooi bevrijd werd stonden mijn Meesteres en Lady Sharon allebei met voorbinddildo’s klaar voor een mooi finale van deze sessie. Wat er toen gebeurde ga ik hier niet verklappen !!!!!
Als vanouds gelukkig ben ik naar huis gegaan. Mijn Meesteres pijnigt mij altijd vreeslijk en vernedert me. Tegelijkertijd is Ze ook altijd héél zorgzaam voor haar aapie.
Wat wil ik nog meer?
slaafaap

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide