dec 212014
 

Sessie verslag van 19-12-14 door slaafaap

Een dezer dagen heb ik een zeer afwisselende en vooral verrassende sessie meegemaakt bij Mrs Denise. Er gebeurde dingen waar ik in mijn stoutste dromen niet aan gedacht had. Voor de goede orde: alles wat Mrs Denise doet past binnen de kaders en grenzen die we ooit afspraken. Echter binnen de kaders weet ze met een grote dosis creativiteit dingen te doen waar ik nooit aan zou denken. Deze keer had ik een afspraak met haar gemaakt voor een hele middag. Dat betekent dat ik vooraf weet dat ze niet de hele tijd met me speelt maar me ook een flinke tijd opsluit. Eventueel kan ze terwijl ik opgesloten ben met een andere bezoeker spelen. Mijn nickname is slaafaap. Mrs Denise vat dat letterlijk op: ze gebruikt me als een aapje waar ze mee kan spelen. Mrs Denise weet dat aapjes niet zindelijk zijn. Daarom zou ik deze middag een luier moeten dragen. Ik moest op de grond gaan liggen en zij zorgde dat er onder mijn kont een luier lag. Voordat ze de luier sloot plaste ze in mijn kruis en in de luier. Ik moest dus de hele middag verder met een vieze en natte luier om. Nog erger: ik kreeg de opdracht deze om te houden tot ik thuis zou zijn. Als ik vanmiddag zelf nog zou moeten plassen zou ik dat maar in de luier moeten doen. Een genant, vernederend gevoel kwam over me heen. Mrs Denise weet ook dat apen van bananen houden. Dus nam ze me vervolgens mee naar een andere bezoeker die ze had vastgebonden. Als aap mocht ik genieten van de banaan van die bezoeker. Ze was pas tevreden toen deze flink kreunde. Mrs Denise had deze middag een vol balboekje, zoals ze haar agenda noemt. Ze heeft vaak een volle agenda. Logisch. Ze is de perfecte Meesteres. Ze staalt haar dominantie uit. Ze heeft een prachtig figuur. Ze kleedt zich altijd uitdagend en sexy. Kortom een beetje slaaf wil uitsluitend met haar een afspraak. Als haar aapje werd ik deze middag daarom lange tijd in een bench opgesloten zodat ze met anderen kon spelen. Tussendoor had ze aandacht voor mij. Zo mocht ik tijdens een pauze als levende asbak dienen. Daarbij toucheerde ze met haar brandende sigaret mijn tepels. Behalve pijnlijk op dat moment weet ik inmiddels uit ervaring dat mijn tepels daardoor extra gevoelig worden. Die gevoeligheid kan enkele dagen duren. Op een ander moment stompte ze me deze middag in mijn buik en kickte ze met haar knieën in mijn kruis. Slaaf-P had daar onlangs over geschreven in een sessie-verslag. Ze had gehoord dat dit mij bang maakte en juist daarom wilde ze weten hoeveel ik kan hebben. Niet veel dus. Ze heeft vroeger aan kickboksen gedaan, vandaar. Toen ze weer verder moest met een andere bezoeker vond ze het kennelijk toch zielig als ik weer lang opgesloten zou worden. Ze leende me daarom uit aan haar collega switch Sophie die me een tijdje als speeltje mocht gaan gebruiken. Sophie begon met wat naaldjes in mij bovenarm te zetten. Even later ging Sophie testen hoe ik reageerde als ze met de punt van haar laars mijn kruis bewerkte. Op dat moment was ik blij dat ik de luier droeg. Deze gaf enige bescherming. Bij de volgende actie kreeg Sophie assistentie van switch Lynn. Beide dames gingen voor mij staan terwijl ik vastgebonden was. Ik moest mijn mond opendoen met mijn tong naar buiten. Lynn ging met haar vingers zover naar binnen dat ik kokhalsneigingen kreeg. Intussen martelde Sophie mijn tepels. Toen ik onvoldoende meewerkte zette Lynn enkele klemmen op mijn tong zodat ik die wel naar buiten moest blijven steken. Mijn kokhals en speeksel wat vrij kwam smeerde ze uit over mijn gezicht. De dames hadden onderling vreselijke lol. Op het einde van de middag moest ik nodig, kon ik me niet meer inhouden. En dus plaste ik in mijn luier. Het was een flinke straal, dus echt nodig. Ik voelde dat de luier vol raakte. En natter en viezer. Vlak daarna mocht ik me aankleden om naar huis te gaan. Het aankleden gebeurde onder toezicht. Er werd gecontroleerd dat ik mijn broek over de luier aantrok. Het was echt de bedoeling dat ik de luier tot thuis aanhield. Even later stond ik op straat. Smerig,vies en genant, met mijn natte luier. Ik had met bus en trein nog een flinke tijd te gaan voor ik thuis zou zijn. Zouden bus- en treinreizigers het ruiken als ik naast hen zou gaan zitten? Zou ik het durven om de opdracht van Mrs Denise niet correct uit te voeren? En me toch maar verschonen voor ik verder zou gaan? Maar als ik daarvoor zou kiezen: waar zou ik op straat mij luier kunnen verwisselen voor mijn normale slip? Kortom ik voelde me vies, genant en ook nog ongemakkelijk. De volgende dag merkte ik dat ik steeds opnieuw opgewonden raakte als ik aan deze mooie middag terugdacht. Mrs Denise: bedankt!!!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide