okt 132015
 

Ingestuurd door slaaf koen op 13-10-2015

Weer eens de stoute schoenen aangetrokken voor een onderhoud bij Meesteres Denise. Omdat ik niet om de hoek woon, meteen maar een afspraak gemaakt voor een dagdeel , ik had per slot van rekening ideeën genoeg voor een “onaangename” middag. In de e-mail had ik de Meesteres al gevraagd of zij haar hoge leren laarzen wilde aantrekken, en die droeg ze inderdaad. Wat is er mooier dan hoge leren laarzen met daarboven haar heerlijke dijen.
Nadat ik de Meesteres had verteld wat ik graag zou willen, ging ze meteen van start met het pittigste onderdeel. De cane. Oké, ik had er zelf om gevraagd. In no time stond mijn achterkant in brand. Pfff…, om nooit meer te vergeten! Vervolgens werd ik met leren riemen vastgebonden op een bank, om even bij te komen. De Meesteres ging pauzeren of om wellicht een andere slaaf even onder handen te nemen. Toen ze terugkwam kreeg mijn stijve jonge heer klappen. Ze sloeg met haar vlakke hand, dat was niet pijnlijk, maar wel om gek van te worden.  Vervolgens kneep ze mij een paar keer heel venijnig in mijn tepels. Nu moest ik de Meesteres als een hondje volgen naar een andere kamer en opnieuw op een bank gaan liggen. Eerder die dag had ik een ballstretchter met daaraan twee ogen om mijn zak gedaan. Zij koppelde nu twee kettingen aan de beide ogen en mijn zaakje hing even later in de lucht.  Ook mijn tepels werden met kettingen gelift, uiteraard voorzien van klemmen! Weer liet ze me alleen achter……
De Meesteres kwam terug en maakte me los. Ik moest nu op mijn handen en voeten met mijn kont omhoog en mijn hoofd tegen de grond, dat was erg vernederend. Even later ging zij met haar vingers naar binnen en was het enkel genieten!!!
Nu ging de Meesteres weer pauzeren en mocht ik tot mezelf komen op een krukje met kroonkurken. Daar zat ik dan, zere kont, geblinddoekt, aan handen en zak gebonden. Ik kon geen kant op. En oh, ik verlangde steeds meer dat ze maar zo gauw mogelijk terugkwam.
Twee naalden per tepel, zei ik, toen ze vroeg hoeveel ik er in wilde hebben. Eigenlijk vond ik één wel genoeg, maar ik wilde niet kinderachtig zijn. Oké, zei ze, het worden er drie! En alle drie gingen ze er in. Dat was de eerste keer dat ik dit meemaakte, pijnlijk, vooral de derde naald, maar ze mag dit vaker bij mij doen. Hier kom ik voor terug!
Tenslotte beval de Meesteres dat ik op de grond moest gaan liggen. Ze ging boven mij staan en plaste een beetje over mijn stijve jonge pik. Dat was genieten. Mond open en je morst niks, zei ze. Ze knielde boven mijn hoofd, ik zette mijn lippen voor haar hemelpoort, en ze spoot haar gouden regen achter in mijn keel. Ik heb niets gemorst! Mag ik klaarkomen, riep ik!!!!
Ja, dat mag je, zei ze. En ik spoot!
Uw slaaf koen

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide