sep 152014
 

Sessieverslag met foto’s 15-09-14 van ferdy

Ik was onderweg naar Domination-Palace, voor een sessie met Meesteres Denise.

Er zat toch wel wat spanning in mij, want Mrs Denise had vooraf al aangegeven dat de sessie anders zou gaan worden als wat ik aanvankelijk gepland had. Wat Mrs Denise van plan was wilde Ze mij vooraf niet zeggen, “je ervaart en ondergaat het maar slaaf” was wat Ze tegen mij zei. Mrs Denise zou grenzen gaan verleggen bij mij, met iets wat ik nog niet eerder ervaren had, ik zou dieper moeten gaan als ooit tevoren.

In DP aangekomen liet Mrs Denise niet lang op Haar wachten, en verscheen De Mrs. gekleed in een prachtig zwart leren topje en rokje, Mrs Denise zag er oogverblindend uit. Bij mezelf dacht hoe diep zal ik moeten gaan…? Ik dacht alleen maar, voor deze Mrs ga ik tot het uiterste.

Nog even samen pratend voorafgaand aan de sessie vroeg Mrs Denise aan mij “Ben je zenuwachtig”? Ik antwoordde heel koel met nee hoor Meesteres, “Nou….”. zei Mrs Denise: “Ik heb mijn messen geslepen” (doelend op Haar geweldige nagels) “dus ik zou maar oppassen als ik jou was, en alvast bang en zenuwachtig worden”….Ok.. het is duidelijk voor mij, de toon is gezet.

In de rode speelkamer van DP aangekomen, sommeerde Mrs Denise mij hoe ik mij aan haar moest aanbieden”….Op je handen en knieën en met je hoofd naar de grond gericht ga je op mij wachten !

Mrs Denise kwam naar mij toe en deed mij een halsband om met daaraan een ketting. Ik moest op mijn handen en knieën blijven, en met geopende handen met daarin de ketting mij zo aan Haar aanbieden.

Sessieverslag 15-09-14 van ferdy

Ik was onderweg naar Domination-Palace, voor een sessie met Meesteres Denise.

Er zat toch wel wat spanning in mij, want Mrs Denise had vooraf al aangegeven dat de sessie anders zou gaan worden als wat ik aanvankelijk gepland had. Wat Mrs Denise van plan was wilde Ze mij vooraf niet zeggen, “je ervaart en ondergaat het maar slaaf” was wat Ze tegen mij zei. Mrs Denise zou grenzen gaan verleggen bij mij, met iets wat ik nog niet eerder ervaren had, ik zou dieper moeten gaan als ooit tevoren.

In DP aangekomen liet Mrs Denise niet lang op Haar wachten, en verscheen De Mrs. gekleed in een prachtig zwart leren topje en rokje, Mrs Denise zag er oogverblindend uit. Bij mezelf dacht hoe diep zal ik moeten gaan…? Ik dacht alleen maar, voor deze Mrs ga ik tot het uiterste.

Nog even samen pratend voorafgaand aan de sessie vroeg Mrs Denise aan mij “Ben je zenuwachtig”? Ik antwoordde heel koel met nee hoor Meesteres, “Nou….”. zei Mrs Denise: “Ik heb mijn messen geslepen” (doelend op Haar geweldige nagels) “dus ik zou maar oppassen als ik jou was, en alvast bang en zenuwachtig worden”….Ok.. het is duidelijk voor mij, de toon is gezet.

In de rode speelkamer van DP aangekomen, sommeerde Mrs Denise mij hoe ik mij aan haar moest aanbieden”….Op je handen en knieën en met je hoofd naar de grond gericht ga je op mij wachten !

Mrs Denise kwam naar mij toe en deed mij een halsband om met daaraan een ketting. Ik moest op mijn handen en knieën blijven, en met geopende handen met daarin de ketting mij zo aan Haar aanbieden.

Ik moest gaan staan, en er werd een bondage bij mij aangelegd, en Mrs Denise nam mij mee naar het kruis. Nadat ik hieraan was vastgezet, begon Mrs Denise gelijk met 1 van haar favoriete onderdelen, het pijnigen van mijn tepels….Opbouwend beginnend met Haar geweldige nagels werden mijn tepels steeds zwaarder door Mrs Denise op de proef gesteld. Het eerste setje tepelklemmen werd op mijn tepels gezet, met daar aan een ketting die ik in mijn mond moest houden. “…..Hoofd omhoog, en houd die ketting strak !” sprak Mrs Denise mij toe.En er werd een tweede set klemmen bijgeplaatst. “We gaan die tepels van jou vandaag eens flink aanpakken!” zei Mrs Denise, ze weet dat ik hier enorm op kick.En een derde set klemmen werden op mijn al erg gevoelige tepels erbij geplaatst. Mrs Denise kon het niet laten mij zo te plagen dat ik mijzelf extra pijnigde, door aan de ketting te trekken die ik in mijn mond had en daardoor nog extra aan de klemmen trok. Nadat ik deze beproeving had doorstaan werden alle klemmen verwijderd, en moest ik voorover plaatsnemen op de bok.Even bijkomen was er niet bij, mijn hoofd werd vastgelegd aan de ketting en Mrs Denise ging mij met Haar vingers voorbereiden op anaal gebruik.Daarna voelde ik iets tegen mijn anus aan drukken, en een dildo werd anaal ingebracht. Mrs Denise ging flink tekeer met de dildo, na het flink stimuleren van de prostaat werd ik van de bok gehaald, en moest ik op de grond gaan liggen.

Boeien en een stang werden aan mijn voeten vastgemaakt en aangehaakt aan de takel, Mrs Denise begon met takelen, steeds verder, tot dat ik uiteindelijk ondersteboven hing. Ondersteboven en met mijn handen op mijn rug, ging Mrs Denise verder met het gebruik van de dildo in mijn anus, maar nu kon ik geen kant op, zodat deze handeling vaker werd herhaald, en langer bleef aanhouden, kronkelend hing ik ondersteboven, bijna versuft van deze ervaring liet Mrs Denise mij weer op de grond zakken.

“Zo….nu is het tijd voor iets anders, kom mee ! We gaan naar boven” zei Mrs Denise.

Ik werd meegenomen naar de nursing kamer, moest plaatsnemen in de gyno-stoel en mijn armen en benen werden vastgemaakt. Mrs Denise begon heerlijk met Haar handen over mijn hele lijf te wrijven, een heerlijk ontspannend gevoel. “Dat was wel weer genoeg zei de Mrs , nu is het hoog tijd voor iets leuks”.

Ik voelde een watje met alcohol over mijn pijnlijke tepels gaan, wat een beetje een branderig gevoel gaf. In mijn hoofd was ik druk bezig te bedenken wat Mrs Denise zou gaan doen……..zou Zij nu de naalden erbij halen…? Iets wat altijd een angst maar ook een fantasie van mij is, zou nu wel eens werkelijkheid kunnen gaan worden. En ik zag hoe Mrs Denise de 1ste naald uit Haar koffer pakte……nu is er geen weg meer terug dacht ik.

Ik lag vast in de stoel, en de Mrs zei “…..ja slaaf, je hebt mij lang geleden carte-blanche gegeven…… hmm zal ik het op de softe manier bij je doen of de toch iets hardere manier ? Ik hoor nog zo dat speciale lachje van Haar toen Ze dit vroeg. In mijn hoofd werd ik al langzaam gek van de angst van het onwetende wat gaat komen, zachtjes kon ik nog uitbrengen….de softe graag Meesteres. Wetende dat dit niets uit zal maken, want het gebeurt toch zoals de Mrs het wil. Mrs Denise pakte mijn tepel beet, en zonder aarzeling schoof Zij de 1ste naald door mijn tepel. Een kreun en een schreeuw van pijn was het enigste wat ik nog kon uitbrengen. Al snel volgde de 2de naald, en mijn andere tepel werd direct daarna ook door 2 naalden doorboord.

“Beetje weinig die 2 naaldjes, vind je ook niet “, zei Mrs Denise. Een gevoel van angst schoot weer door mijn lijf. Ik kon alleen maar denken, hoeveel meer komen er nog…? De Mrs deed in iedere tepel nog een naald….bij iedere naald die in mijn tepel ging werd ik gekker en gekker in mijn hoofd, maar ik wilde niet om genade vragen.

Nu de naalden erin zaten pakte Mrs Denise een flesje met zoutoplossing en een injectienaald, en bij dit aanzien sloeg mijn hoofd op hol, ik dacht alleen wat nu….en waar ? Mrs Denise en mijn angst hadden mij volledig in de greep.De naald van de injectiespuit ging in mijn al zo verschrikkelijk pijnlijke tepels, en Mrs Denise spoot de vloeistof in tepel zodat er een mooi klein bultje kwam.Bij iedere prik verstijfde mijn spieren dusdanig dat ik compleet gespannen in de stoel lag, trillend en kreunend van de pijn en angst.

Er werden klemmen op de naalden gezet die mijn tepels doorboord hadden, elektro…..het gevoel van de elektro op de naalden en de pijn van mijn tepels gaven mij het gevoel dat ik weg aan het zweven was. Steeds werd de spanning iets verder opgevoerd wederom kreunend van de pijn, maar niet vragend om genade, zag Mrs Denise aan mijn ogen dat we nu een grens bereikt hadden en dat we die grens nu iets verlegd hebben.

In mijn hoofd zat ik geestelijk op een hoogte punt van wat ik verdragen kon, en ik lag ongecontroleerd te trillen in de stoel, wat een sessie !

Mrs Denise was genadig naar mij toe en vond dat ik diep genoeg was gegaan voor haar. Ze sloot de sessie met een heerlijk hoogtepunt af, terwijl Ze nog even stevig de dildo in mijn anus bewoog.

De sessie was voorbij, langzaam kwam ik weer terug bij mijn positieven.Ik was diep gegaan, maar wat was het geweldig !

Mrs Denise sloot af met de mooie woorden, “slaaf ik ben trots op je, je hebt je kranig gehouden”.

Na de sessie hebben we nog even na zitten praten, want ik had echt tijd nodig om weer terug op de wereld te komen.

Toen ik naar buiten stapte was ik nog steeds verdoofd en versuft van deze ervaring.

Ik heb even een stukje rond gelopen alvorens ik ben gaan rijden.

Van deze onvergetelijke sessie heb ik nog heerlijk lang nagenoten.

Meesteres Denise, bedankt voor deze geweldige sessie en ervaring!

Uw slaaf ferdy.

Ik moest gaan staan, en er werd een bondage bij mij aangelegd, en Mrs Denise nam mij mee naar het kruis. Nadat ik hieraan was vastgezet, begon Mrs Denise gelijk met 1 van haar favoriete onderdelen, het pijnigen van mijn tepels….Opbouwend beginnend met Haar geweldige nagels werden mijn tepels steeds zwaarder door Mrs Denise op de proef gesteld. Het eerste setje tepelklemmen werd op mijn tepels gezet, met daar aan een ketting die ik in mijn mond moest houden. “…..Hoofd omhoog, en houd die ketting strak !” sprak Mrs Denise mij toe.En er werd een tweede set klemmen bijgeplaatst. “We gaan die tepels van jou vandaag eens flink aanpakken!” zei Mrs Denise, ze weet dat ik hier enorm op kick.En een derde set klemmen werden op mijn al erg gevoelige tepels erbij geplaatst. Mrs Denise kon het niet laten mij zo te plagen dat ik mijzelf extra pijnigde, door aan de ketting te trekken die ik in mijn mond had en daardoor nog extra aan de klemmen trok. Nadat ik deze beproeving had doorstaan werden alle klemmen verwijderd, en moest ik voorover plaatsnemen op de bok.Even bijkomen was er niet bij, mijn hoofd werd vastgelegd aan de ketting en Mrs Denise ging mij met Haar vingers voorbereiden op anaal gebruik.Daarna voelde ik iets tegen mijn anus aan drukken, en een dildo werd anaal ingebracht. Mrs Denise ging flink tekeer met de dildo, na het flink stimuleren van de prostaat werd ik van de bok gehaald, en moest ik op de grond gaan liggen.

Boeien en een stang werden aan mijn voeten vastgemaakt en aangehaakt aan de takel, Mrs Denise begon met takelen, steeds verder, tot dat ik uiteindelijk ondersteboven hing. Ondersteboven en met mijn handen op mijn rug, ging Mrs Denise verder met het gebruik van de dildo in mijn anus, maar nu kon ik geen kant op, zodat deze handeling vaker werd herhaald, en langer bleef aanhouden, kronkelend hing ik ondersteboven, bijna versuft van deze ervaring liet Mrs Denise mij weer op de grond zakken.

“Zo….nu is het tijd voor iets anders, kom mee ! We gaan naar boven” zei Mrs Denise.

Ik werd meegenomen naar de nursing kamer, moest plaatsnemen in de gyno-stoel en mijn armen en benen werden vastgemaakt. Mrs Denise begon heerlijk met Haar handen over mijn hele lijf te wrijven, een heerlijk ontspannend gevoel. “Dat was wel weer genoeg zei de Mrs , nu is het hoog tijd voor iets leuks”.

Ik voelde een watje met alcohol over mijn pijnlijke tepels gaan, wat een beetje een branderig gevoel gaf. In mijn hoofd was ik druk bezig te bedenken wat Mrs Denise zou gaan doen……..zou Zij nu de naalden erbij halen…? Iets wat altijd een angst maar ook een fantasie van mij is, zou nu wel eens werkelijkheid kunnen gaan worden. En ik zag hoe Mrs Denise de 1ste naald uit Haar koffer pakte……nu is er geen weg meer terug dacht ik.

Ik lag vast in de stoel, en de Mrs zei “…..ja slaaf, je hebt mij lang geleden carte-blanche gegeven…… hmm zal ik het op de softe manier bij je doen of de toch iets hardere manier ? Ik hoor nog zo dat speciale lachje van Haar toen Ze dit vroeg. In mijn hoofd werd ik al langzaam gek van de angst van het onwetende wat gaat komen, zachtjes kon ik nog uitbrengen….de softe graag Meesteres. Wetende dat dit niets uit zal maken, want het gebeurt toch zoals de Mrs het wil. Mrs Denise pakte mijn tepel beet, en zonder aarzeling schoof Zij de 1ste naald door mijn tepel. Een kreun en een schreeuw van pijn was het enigste wat ik nog kon uitbrengen. Al snel volgde de 2de naald, en mijn andere tepel werd direct daarna ook door 2 naalden doorboord.

“Beetje weinig die 2 naaldjes, vind je ook niet “, zei Mrs Denise. Een gevoel van angst schoot weer door mijn lijf. Ik kon alleen maar denken, hoeveel meer komen er nog…? De Mrs deed in iedere tepel nog een naald….bij iedere naald die in mijn tepel ging werd ik gekker en gekker in mijn hoofd, maar ik wilde niet om genade vragen.

Nu de naalden erin zaten pakte Mrs Denise een flesje met zoutoplossing en een injectienaald, en bij dit aanzien sloeg mijn hoofd op hol, ik dacht alleen wat nu….en waar ? Mrs Denise en mijn angst hadden mij volledig in de greep.De naald van de injectiespuit ging in mijn al zo verschrikkelijk pijnlijke tepels, en Mrs Denise spoot de vloeistof in tepel zodat er een mooi klein bultje kwam.Bij iedere prik verstijfde mijn spieren dusdanig dat ik compleet gespannen in de stoel lag, trillend en kreunend van de pijn en angst.

Er werden klemmen op de naalden gezet die mijn tepels doorboord hadden, elektro…..het gevoel van de elektro op de naalden en de pijn van mijn tepels gaven mij het gevoel dat ik weg aan het zweven was. Steeds werd de spanning iets verder opgevoerd wederom kreunend van de pijn, maar niet vragend om genade, zag Mrs Denise aan mijn ogen dat we nu een grens bereikt hadden en dat we die grens nu iets verlegd hebben.

In mijn hoofd zat ik geestelijk op een hoogte punt van wat ik verdragen kon, en ik lag ongecontroleerd te trillen in de stoel, wat een sessie !

Mrs Denise was genadig naar mij toe en vond dat ik diep genoeg was gegaan voor haar. Ze sloot de sessie met een heerlijk hoogtepunt af, terwijl Ze nog even stevig de dildo in mijn anus bewoog.

De sessie was voorbij, langzaam kwam ik weer terug bij mijn positieven.Ik was diep gegaan, maar wat was het geweldig !

Mrs Denise sloot af met de mooie woorden, “slaaf ik ben trots op je, je hebt je kranig gehouden”.

Na de sessie hebben we nog even na zitten praten, want ik had echt tijd nodig om weer terug op de wereld te komen.

Toen ik naar buiten stapte was ik nog steeds verdoofd en versuft van deze ervaring.

Ik heb even een stukje rond gelopen alvorens ik ben gaan rijden.

Van deze onvergetelijke sessie heb ik nog heerlijk lang nagenoten.

Meesteres Denise, bedankt voor deze geweldige sessie en ervaring!

Uw slaaf ferdy.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide