dec 172015
 

Ingestuurd op 17-12-2015 door jaap

Vanavond wil ik met een brede smile ontspannend gaan slapen. Ik verheug me op morgen. Dan heb ik een afspraak met Meesteres Denise. Ik verheug me dat ik weer verliefd onder aan haar hoge laarzen mag zitten. Hoe fijn is dat? Tegelijkertijd begin ik te fantaseren en te stuiteren. Wat staat mij te wachten? Ik weet inmiddels uit ervaring dat de middag nooit alleen uit ontspanning bestaat. Meesteres Denise schept er een genoegen in naast het teasen mij te vernederen en pijn te doen. Het vernederen kan ik meestal nog wel handelen, ik erken graag mijn meerdere in Haar. Maar pijn blijft afschuwelijk. Het vervelende is dat de fantasieën die ik vooraf heb, nooit opgaan. Ze verzint altijd weer iets anders. Ze doet steeds onverwachte dingen met mij. Gaat ze morgen die machtige laarzen waar ik verliefd op ben gebruiken om boven op me te gaan staan, met de stiletto’s op mijn borstkas? Of gaat ze deze gebruiken om mij een kick in mijn kruis te geven? Laat Ze mij aan de ketting door de studio kruipen? Gaat ze mij tentoonstellen in de hal beneden zodat alle bezoekers mij kunnen zien? Of word ik gewoon boven achter de tralies gezet? Worden mijn ballen afgebonden? Gaat Ze me treiteren met zo’n raderwieltje? Als ik niet snel genoeg luister krijg ik dan een corrigerende tik in mijn gezicht? Gaat ze haar zweep gebruiken? Waarbij ze ongetwijfeld met een sadistisch lachje laat merken dat Ze dat erg leuk vindt. Waarbij ik moet erkennen dat ze er met dat lachje extra aantrekkelijk uitziet. Terwijl ik dan van de pijn meestal ga gillen. Brulaap noemt Ze me dan. De kans bestaat ook dat ze me een andere bezoeker laat pijpen. Ik vind dat nog steeds erg vernederend. Of omgekeerd dat ik zelf gebruik wordt. Ik ben niet bi, ik ben hetero. Meesteres Denise heeft me echter geleerd hoe ik enkele basale bi-handelingen kan verrichten. Of – heerlijk – gaat Ze me belonen en verwennen met een aai over mijn bol? Of misschien wel door mij licht te toucheren met Haar borsten? Gaat Ze me vies maken door over me heen te plassen? Een gouden douche noemt Ze dat. Ze vindt dat een beloning. Evenals ik het moet drinken en doorslikken. Moet ik uit een voerbakje eten en drinken? Gaat ze op het einde van de middag als ik al uitgeput ben mijn conditie testen? Door te kijken of ik nog tot twintig kan tellen? Met blauwe plekken als aandenken? Terwijl ik niet tegen pijn kan? Met al deze fantasieën begin ik steeds meer te stuiteren. Rustig inslapen zal er vannacht niet meer bijzijn. Vooral ook omdat deze fantasieën geen werkelijkheid worden. De Meesteres verzint ongetwijfeld iets anders, dat maakt me onzeker. Angstig zelfs. Haar fantasie is onbegrensd. Ze vormt deze steeds voor mij om tot een nieuwe pijnlijke werkelijkheid. Maar het kan ook zijn dat ze morgen laat blijken dat Ze helemaal geen belangstelling voor me heeft. Dat er jongere, betere gebouwde slaven in huis zijn die meer kunnen hebben en daarom Haar aandacht waard zijn. Dat Ze mij onderhanden laat nemen door een van haar collega’s. Ze heeft mij bijgebracht dat ik al haar collega’s moet gehoorzamen en mij aan hen volledig moet overgeven. Die zijn net zo sadistisch. Door mij aan een ander over te dragen laat Ze blijken dat ik totaal afhankelijk ben van Haar grillen. Dat Ze zelf bepaalt of ik belangrijk ben voor Haar of in het geheel niet. En tegelijkertijd daardoor voel ik me extra afhankelijk van haar. Door die afhankelijkheid voel ik me extra met Haar verbonden. Het stimuleert de vlinders in mijn buik. Als ik morgen maar even onder aan die laarzen mag zitten ben ik al gelukkig. Zelfs als ik met striemen of blauwe plekken naar huis moet. Als ik weer onder die laarzen heb gezeten – als ik ze heb mogen schoon likken – weet ik zeker dat ik bij Haar terugkom!!!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide