jun 112015
 

Onlangs ben ik geïnterviewd door Joris van The Kinky Web. Wat erg leuk was om te doen.

Wellicht zal dit nog vaker in de toekomst gebeuren, dit keer zijn mij vragen gesteld over Kuisheid.

Kan je iets over jezelf vertellen, wie ben je en hoe lang doe je dit al?
Ik ben opgeleid tot OK verpleegkundige, 18 jaar geleden heb ik besloten om mijn Dominante kant Meesteres Zuster Denisevolledig de ruimte te geven en als professional Domina verder te gaan. Al jaren is Domination Palace mijn grote speeltuin, waar ik alle mogelijkheden tot mijn beschikking had om verder te groeien als Meesteres.
Ik ben lifestyle Meesteres in hart en nieren.
Momenteel ben ik iedere vrijdag, en op de even weken op maandag aanwezig, kijk altijd even op de agenda van mijn site voor de extra overig aanwezige dagen in Domination Palace te Valkenswaard.

Is chastity een veel voorkomende verzoek van je klanten?
Ja, heel veel willen het maar het is vaak lastig te realiseren. Vaak hebben ze nog een relatie maar dan breng ik het in als onderdeel van de sessie. Met alleenstaande mannen is het een heel ander verhaal. Daar zijn de mogelijkheden eindeloos. Afhankelijk van het type man en zijn fantasie kan het variëren van 2 weken tot zelfs anderhalf jaar zoals één van mijn gekooide slaven. De duur hangt vooral af van de mentale-en seks drive die ze hebben, sommigen worden al gek na 2 dagen en anderen die veel minder pik gericht zijn hebben maanden nodig om tot dat niveau te geraken. Er zijn mannen die kicken op het feit dat hun pik constant de kooi uit wilt, voor anderen gaat het veel meer om de gedienstigheid, onderdanigheid naar hun Meesteres toe en dan is de tijdsduur voor hun de persoonlijke mentale kick.

Wat voel je als je het slotje dicht klikt?
Ja dat is een leuke, ik sta daar met de grootste grijns die je maar kan voorstellen. Vaak weten mannen nog niet zo goed wat kuisheid met ze zal doen maar ik weet het wel. Het zo’n machtskick als je het slotje dicht klikt. Zijn volledige seksualiteit ligt nu in mijn handen. Ik bepaal wat er gaat gebeuren, ik bepaal hoe lang, hij is nu van mij. Zowel fysiek als mentaal.
Hoe weet je zeker dat ze niet vals spelen, de meeste devices zijn niet 100%?
Als ik er achter kom dan is het meteen exit, dan heeft het geen zin meer om verder te spelen.
Van sommigen weet ik dat ze het zullen proberen, dat ze ook willen dat ik er achter kom. In zo’n geval krijgen ze straf, vaak bestaat dat uit negeren. Niets zo erg voor een slaaf om volledig door zijn Meesteres genegeerd te worden.
Dat wil niet zeggen dat ze geen kans krijgen om klaar te komen, soms geef ik ze die opdracht, maar meestal wanneer ze bij me zijn, want dan kan ik het ik zo “leuk” maken als ik dat wil.
Wekelijks moet de kooi ook goed schoongemaakt worden en dat is vaak een moment waar ik ze ook een opdracht kan geven, als voorbeeld mogen ze dan even lekker met zichzelf spelen maar als hij dan bijna klaarkomt, moet hij stoppen en bijvoorbeeld hun pik in ijs duwen en dan terug de kooi in, of ik laat ze zichzelf trainen zodat ze een ruined orgasme krijgen . De mogelijkheden zijn legio en dat maakt het kuisheid spel ook zo leuk, elke sessie is anders en elke persoon is anders.

Heb je ooit je eigen partner opgesloten en hoe voelt dat?
Met je eigen partner kan je het helemaal beheren, dan ben je er bij, dan kan je er zelf bij zijn met het schoonmaken en daarbij gaan teasen of ook heel leuk bijvoorbeeld als cuckold play. Je kan ook meer extremere devices gebruiken omdat je overal boven op zit en kan ingrijpen als het nodig is. Je kan het in zoveel vormen gieten, het doorvoeren zover je maar wilt, tot hij tegen het dak aanloopt.

Worden ze soms kwaad op je?
Ik laat ze niet aan hun lot over, regelmatig moeten zij mij bezoeken en dagelijks of wekelijks contact met me houden via e-mail of whatsapp. Daar zit voor mij ook de kick in dat ik mee krijg als ze het lastig hebben. Ik wil de frustratie en beleving voelen, maar nee, niemand kwaad geworden maar wel vaak voor sadist uitgemaakt, haha.

Welke kooitje kan je het beste gebruiken?
Dat hangt volledig van het doel af. Voor korte termijn en in sessies zijn metalen kooitjes leuk. Het zorgt Meesteres Zuster Denise Kuisheidsgordel Chastityvoor een mooi zicht als een pik in staal opgesloten zit. Maar voor lange termijn mag het geen beperking zijn in je dagelijks leven. Je moet gewoon kunnen werken en sporten en heb je een comfortabel device nodig zoals de CB3000 of CB6000 die zijn uitermate geschikt voor langdurige opsluiten. Metaal kan eventueel wel maar dan heb je een goede kwaliteitskooi nodig, je wilt niet dat je het roest aan je ballen hebt na een week. Metalen kooien zijn ook het best wanneer goed op maat en vorm, anders kunnen ze knellen of wondje veroorzaken waardoor lange termijn niet mogelijk is.

Heb je al eens iemand in een volledige gordel opgesloten?
Slecht 1 keer, hij had hem toen zelf op maat laten maken. Maar hij bleef last hebben van een beschadigde huid, ik vind het eigenlijk de minst fijne gordels. Ik vind het veel geiler om een pik in een CB te zien dan in een complete gordel.

Was de opsluiting van anderhalf jaar, op zijn verzoek?
Uiteindelijk gaat het meestal op het verzoek van de andere, zeker voor lange termijn. Dat wil niet zeggen dat hij bepaalt hoe lang maar hij heeft wel aangegeven om lange termijn kuisheid te proberen, dat is zijn fantasie. Hoe lang het dan echt duurt dat bepaal ik natuurlijk. Tijdens sessies is het soms niet op verzoek van de sub, maar dan heeft hij wel aangegeven van CBT (Cock Ball Torture) te houden of in elk geval pik gericht te zijn. Dan kan je chastity gebruiken om zijn geilheid in toom te houden en te teasen.
Bij wat extremere CBT sessies om de geiligheid in toom houden, of juist opvoeren, kan ik ook andere dingen gebruiken zoals, staplen/nieten, dicht hechten. Sounds kunnen daar ook onder vallen, zo had ik eens iemand die het wel wilde proberen maar er absoluut niets van wilde zien. Terwijl hij geblinddoekt was bracht ik de kleinste maat in. Hij voelde niet zo heel veel, een klein beetje een branderig gevoel. Het ging vrij makkelijk dus ik besloot maat 2 ook te proberen maar dan moest hij wel kijken of hij nu wilde of niet. Als het nodig was zou ik zijn oogleden vast tapen. Hij kwam klaar met de sound diep in zijn pik. Heel de scene dat hij gedwongen werd was zo’n extreme kick voor hem. Hij kwam klaar met de sound diep in zijn pik.

Regelmatig verschijnt er weer een artikel dat mannen moeten klaar komen voor hun gezondheid, hoe sta jij daar in?
Je hoort wel eens je moet de kraan laten lopen anders roest hij dicht. Maar vanuit mijn medische achtergrond weet ik dat zaad geresorbeerd wordt door het lichaam als het niet gebruikt wordt. Ook hoor je soms dat ballen kunnen knappen als er geen zaadlozing is, dat is echt onzin.
Hoe dan ook, ik zorg er altijd voor dat alles op een verantwoordelijke en juiste manier verzorgd wordt.
Het wil ook niet zeggen dat ik je niet laat klaar komen. Zo af en toe en volledig op mijn manier kan er wel een zaadlozing plaats vinden, of je er veel plezier aan zal beleven dat valt nog te bezien. Zoveel is ook afhankelijk hoe seksueel actief iemand is. Iemand die normaal maar een keer per maand rukt kan best een paar keer overslaan. Maar ik bepaal wanneer je er uit mag, ik bepaal wanneer je mag komen, ik bepaal alles wat tussen je benen afspeelt.

Heb je nog een tip voor de beginnende onthouder?
Het is allemaal afhankelijk wat je wilt bereiken, iedereen is zo verschillend. Begin met een goedkoop device zodat je een beetje een gevoel kan krijgen wat je maat is en wat prettig zit. Je kan ook beginnen met een cockring en kijken hoe dat voelt. Praat er over met je Meesteres of partner en bepaal samen wat werkt voor jullie. Is het om lekker te geilbakken of meer voor de mentale toestand. Je kan er zo’n leuke rotgeintjes mee uithalen. His pain, my pleasure.

Wat is het meest gekke wat je op dit gebied meegemaakt hebt?
Meer grappig, dat was met een zelfgemaakte metalen kooi, inclusief buttplug en ballstretcher. Hij wilde nog snel even iets halen en sprong op zijn fiets. Hij lag meteen in de sloot want fietsen met dat ding was onmogelijk. Ik heb dubbel gelegen van het lachen, nog steeds als ik er aan terug denk.
Ik ben ook eens het sleuteltje kwijt geraakt van een slaaf. Het moment van bevrijding was daar en ik liet hem zelf zijn sleuteltje zoeken in de grote bos sleuteltjes die ik altijd heb. Maar geen enkele paste, dan had hij toch een probleem. Uiteindelijk met een draadschaar het slotje opengeknipt, hij moest wel heel stil blijven zitten, stel je voor dat ik uitschiet, je wilt niet dat ik het verkeerde er af knip.

Heb je nog een ultieme fantasie op dit gebied zoals een slaaf in permanente chastity?
Dit vind ik een lastige vraag, wat is permanent? Uiteindelijk is het toch altijd met zijn instemming en persoonlijk hou ik van variatie, een periode chastity en dan weer iets anders leuks met hen doen. Je kan zoveel dingen doen met iemand het zou zonde zijn je te beperken tot 1 spelelement.

De Meesteres Denise

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide