jul 112015
 

Sessie verslag van 3-7-2015 door slaafaap

Het was een snikhete dag. Zo’n dag waarop je kleding zweterig en klefferig aanvoelt. Je bij voorbaat al moe bent. Ik heb een afspraak met Meesteres Denise. Voor mij is het not done om die ondanks de hitte af te zeggen.
Waarom? Omdat ik verslaafd ben aan het spelletje? Omdat ik stiekem verliefd ben op de Meesteres? Of omdat het Meesteres Denise gelukt is mij van Haar afhankelijk te maken? Subs van haar afhankelijk maken gaat Meesteres Denise doorgaans gemakkelijk af. Niet voor niets is ze allround dominant. Maar als het slaafje ook een beetje verliefd is op Haar, is dat wel zo makkelijk. En met Haar mooie lijf en sexy outfit stimuleert Ze dat waar mogelijk.
Na het douchen kwam Ze me ophalen met een cane dreigend in haar hand. Een cane is een gemeen slaginstrument. Weet ik van anderen die ik er mee bezig heb gezien. De Meesteres heeft hem op mij nog nooit losgelaten. De Meesteres weet dat ik geen pijnslaaf ben. Maar Ze weet ook dat Ze kan proberen mijn grenzen te verleggen. Terwijl Ze de cane in Haar handen houdt volg ik Haar naar de zolder.
Even later gilde ik. Jeeah, wat komt dat ding aan! De Meesteres noemde mij een brulaap en ging door. Ik weet uit ervaring dat mijn gegil Haar sadisme alleen maar stimuleert.
Omdat het zulk warm weer was, was de Meesteres oprecht bang dat strontvliegen ook op mijn blote kont zouden afkomen. Om deze te bestrijden gebruikte Ze een vliegenmepper. Je weet wel zo eentje waar vonkjes afspringen op het moment waarop ze een vlieg raken. Ik had het moeilijk toen mijn achterste daarmee bewerkt werd.
Ik mocht ook tot rust komen. In een gemakkelijke houding kreeg ik Haar nog warme champagne te drinken. Ze sproeide het in mijn wijd geopende mond, achter in mijn keel, rechtstreeks uit de bron. Ik verslikte me er bijna in. Wat een verwennerij!
Daarna had Ze zin in de zweep. Ze stond achter me. Ik mocht voor me in de spiegel kijken hoe Ze uithaalde. Wat een satanisch genot zag ik in Haar ogen toe ze Haar arm strekte en genadeloos de zweep liet neerkomen. Opnieuw moest ik deze middag gillen. En opnieuw had de Meesteres plezier voor drie. Ondanks mijn pijn: Ze is een kanjer!
Ik hou van de Meesteres!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide