dec 262015
 

Ik heb al jaren een elektro power box, waar op den duur helaas geen leuke toebehoren bij te vinden zijn, tevens was deze box zo heftig dat ik er zowat een dood paard mee kon reanimeren en zeker voor beginnende elektro sub’s niet te handelen. Zo ook wat units van andere merken, maar deze vond ik kwalitatief niet goed of waren geen lang leven beschoren.
Zo was ik dus al een tijdje op zoek naar betrouwbaar en kwalitatief goed elektro speelgoed met allerlei speeltjes.

Na meerdere keren contact met de leverancier van E-Stim voor het opvragen van de nodige informatie, besloot ik om van dat merk uit de UK het één en ander te bestellen.
Zo gezegd zo gedaan, ik gebruik nu een tijdje hun power box en een aantal leuke bijbehorende speeltjes, zoals penisloops, de Viper (compressie plaat met elektro), elektro sound voor mijn CBT tijdens de sessies.
En moet ik zeggen dat ik enorm tevreden ben, laat staan de reacties van mijn beginnende en gevorderde slaafjes en toy boy’s.
No hands needed for an explosive orgasm!
Tevens boekt mijn ‘wheel of pain’ enorm goede resultaten om ze even te teasen of om ze te resetten.

Inmiddels heb ik nog meer besteld, zoals elektro pluggen en meer. Ik verheug me nu al om ze te gebruiken.

Dare to play..?

De Meesteres Denise

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide