dec 072014
 

Sessie verslag ingestuurd op 7-12-14 door patiënt alex

Ik had zin om weer eens medisch gekeurd te worden,na mijn eerdere goede ervaring met Switch Sophie. Had ik nu besloten om een keer een duo sessie te doen met Switch Sophie en Meesteres Denise. We hadden afgesproken dat Sophie de zuster/doktersassistente is en Dokter Denise was de schooldokter.
Na het douchen werd ik door zuster Sophie meegenomen naar de wachtkamer om te wachten op de schooldokter. Zuster Sophie stelde mij wat vragen die ik moest beantwoorden. Het was best wel weer spannend om te moeten wachten tot de dokter mij kwam halen. En toen ging de deur open,volgende patient riep de schooldokter. Aangekomen in de dokterskamer werd ik toch wat zenuwachtiger,welke onderzoeken gaat de dokter allemaal doen?

In de dokterskamer moest ik mij uitkleden,gelukkig mocht mijn onderbroek aanblijven. Ik werd eerst opgemeten door zuster Sophie,dus moest ik onder de meetlat komen staan. Na het meten en wegen,moest ik bij de dokter komen staan. Ze begon mijn bloeddruk op te meten en zuster Sophie luisterde ook even mee. En jahoor bloeddruk was wat aan de hoge kant,dat kwam natuurlijk door de spanning. Nu moest ik op een stoel komen zitten,en de schooldokter en de zuster gingen met de stethoscoop naar mijn hart en longen luisteren. De dokter en de zuster plaatste de stethoscoop op mijn borst en beluisterde mijn hartslag. Het was leuk om weer eens beluisterd te worden met een stethoscoop.

Nu moest ik plaats nemen op de onderzoekstafel,gelijk met de benen in de beugels. Was spannend want je kon geen kant op. Liggend op de onderzoekstafel werden er nog vele leuke onderzoeken gedaan zoals bloeddrukmetingen, beluisteren naar hart en longen, en reflexentesten. Maar ook kreeg ik een prostaat onderzoek, dat was onwijs spannend. En na de onderzoeken gingen Dokter Denise en zuster sophie even de kamer uit om met elkaar te over leggen. En daar lig je dan op de onderzoekstafel. Dan gaat de deur weer open en komen de schooldokter en de zuster terug van overleg, was ik wel of niet goed gekeurd? Jahoor ik was goed gekeurd.

Het was echt een leuk en spannend medisch onderzoek waar ik ontzettend van heb genoten!

alex

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide