dec 242015
 

Ingestuurd op 23-12-2015 door ralph

Mrs. Denise, ik Wil u ook nog even bedanken voor de leuke ervaring gisteravond van een spel met 2 meesteressen.

Hieronder volgt nog een kort verhaaltje. Ben niet zo heel goed in het opschrijven van een verhaal of in het beschrijven van wat we hebben beleefd tijdens de sessie. Hele fijne feestdagen ook voor de rest van het DP-team.

Een ander beeld gekregen van Mrs. Denise: Gisteravond had ik bij DP een afspraak voor een sessie met Mrs. Lynn. Is alweer mijn derde keer dat ik bij Mrs. Lynn kom. Nadat ik had aangebeld deed u de deur open en liet mij binnen. Ik mocht daarna even wachten op Mrs. Lynn.

Na enige tijd gewicht kwam ze dan binnen. Ze vroeg mij toen of ik het een leuk idee vond als er nog een meesteres voor een half uur zou meespelen. Ik twijfelde want ik had dit nog niet eerder gedaan. Ik vroeg aan haar wie het was en ze vertelde dat het om Mrs. Denise ging. Ik had een heel ander beeld van Mrs.Denise . Een meesteres die meer aan harde en extreem sm-sessies deed en dacht dat het dus niks voor mij zou zijn als ze even meedeed, alleen ik vond het ook wel weer heel spannend.
Omdat ik dus nog wat twijfelde kwam Mrs. Denise ook even naar de bar zodat ik kon kennismaken en we even konden praten. Ze vertelde dat ze ook soft/medium sm-sessies deed en ook met beginners speelt en dat ze vele soorten sm-sessie doet, nam mijn twijfel een beetje af.

Omdat het mij wel een spannend idee leek heb ik besloten om deze ervaring aan te gaan. Na de gebruikelijke douche en Mrs. Lynn en ik ( ze had mij omgetoverd tot haar sletje) eerst samen gespeeld hebben zijn we naar de kelder kamers gegaan.
Ik moest op mijn rug op een kooi gaan liggen en toen begon ze mij vast te maken. Toen ze daar mee bezig was kwam opeens Mrs.Denise de ruimte binnen en binnen no time lag ik helemaal vast. Zodat de beide Meesteressen overal goed bij konden komen. Met z’n twee:en hebben ze mij toen als een sletje behandeld. Doordat ik machteloos was gemaakt en ik geen kant op kon ik alleen maar ondergaan.

Het was een geweldige ervaring die ik niet had willen missen. Hierdoor heb ik een heel ander beeld van Mrs.Denise gekregen en ben ik erachter gekomen dat zij ook een sm-spel kan spelen waar ik van houd. Het is een hele ervaren meesteres die ook goed weet wat ze doet tijdens de sessie. Voor mij voelde het goed aan ondanks dat ik zenuwachtig was. Heb met deze twee geweldige meesteressen een heel leuk half uurtje mogen beleven.

Mrs. Denise zal mijn gezicht niet snel meer vergeten. Zij weet wel waardoor.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide