feb 172016
 

Ingestuurd op 17-2-2016 door quedesha

Het was een mooie stralende maar koude dag. Bij de deur werd ik hartelijk ontvangen door Domina Denise. Tijdens ons gesprek vertelde Domina Denise dat ik nog heel veel moest leren. Domina Denise liet vaak de woorden transformeren en modification vallen.

Na de douche werd ik naar de blauwe kamer gebracht. Domina Denise maakte de boeien om mijn polsen en enkels vast en gebood mij op de rand van de bondagetafel op mijn knieën plaats te nemen. Bied je aan met je kont naar mij toe. Ik wil je gaatje goed zien. Spreid je kont en trek je billen uit elkaar. Wat ben je een geile slet hé. Zo je opleiding gaat pas nu echt beginnen.

Je gaat je maagdelijkheid verliezen maar voordat ik dat doe neem ik jouw billen eens goed onderhanden. En opeens voelde ik pijn op mijn billen toen de zweep er over heen ging. Ik kromp ineen en probeerde me te draaien maar meteen kwam de volgende slag en het commando om stil te blijven knielen. Weer kwam de volgende slag en een regen van zweepslagen volgde elkaar op. Ik voelde mijn weerstand langzaam weg vloeien en ik gaf me na verloop van tijd over aan de slagen. Domina Denise had er plezier in. Terloops merkte ze op je hebt nog het meeste weg van een rondkont aapje. En wat heeft een aapje? Ik wist het niet. Vervolgens kreeg ik een “dildo anaal” in mijn kont. Nu weet je het een staartje! Deze blijft de hele sessie in jouw kont zitten. Terwijl Domina Denise mij op deze manier nam kreeg ik het commando maak geluiden van genot.Vergeet nooit wie je bent!

Vervolgens werd ik met riemen vastgebonden op de bondagetafel. Tijdens ons gesprek heb ik de term “modification” gebruikt en dat is wat ik nu met jou ga doen. In haar hand had ze een castratie band applicator met enkele kleine elastiekjes. Ik schrok me dood want ik wist dat dieren daarmee gecastreerd werden. Domina Denise zag mijn angst en begon onbedaarlijk te lachten. Nee, dat doe ik niet en zal ik ook nooit doen. Ik ga wel wat anders doen. Je krijgt van mij tepelpiercings en daarvoor heb ik dit apparaat nodig want door de elastiekjes steken je tepels zo ver mogelijk uit. Hoewel opgelucht was ik ook bang. Domina plaatste het elastiekje om de beide tepels. Vervolgens werden de tepels ontsmet, gemeten, afgetekend en voordat ik het wist lag ik met mijn linkertepel geklemd in een tepelklem. Die klem deed behoorlijk pijn. Door de spiegel aan het plafond kon ik alles goed volgen. Ik voelde me machteloos. Het idee dat je tepel onbeschermd klaar ligt om gepierced te worden maakte me zenuwachtig terwijl de pijn ondraaglijk was. Vervolgens ging de naald er doorheen. Nu de piercing nog. Weer die verschrikkelijke pijn. Daarna volgde weer met die intense pijn de rechter tepel.

Mijn mond viel open toen ik mezelf in de spiegel zag, ik voelde me sexy en trots. Het was de pijn waard geweest. De piercings zijn een van de symbolen dat ik het eigendom ben van mijn Domina Denise.  Dit alles zag Domina Denise ook en toverde een lieve glimlach op haar mooie gezicht.

Domina Denise kwam terug op het woord “modification”. Ze vertelde dat de B in “B modification” gebruikt kan worden zowel voor “body” als voor “behavorial”. Ik kreeg enkele opdrachten mee en dankbaar kuste ik Domina Denise dag.

PODD.quedesha

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide