dec 202015
 

Ingestuurd op 20-12-2015 door slaafaap

Moeilijke keuze. Op het einde van mijn laatste bezoek aan Meesteres Denise stelde Ze mij voor een vreselijk moeilijke keuze.
In de loop van de middag had Ze me een luier omgedaan. Eerst had ze zelf in die luier geplast. Gevuld met haar champagne noemde Ze dat. Zodat haar nattigheid en geur rondom me bleef hangen. Belachelijk, vernederend en lullig vond ik het om in die luier rond te lopen. Maar toen de sessie bijna afgelopen was zei Ze dat ik niet mocht douchen voor het weggaan. Ik moest bij het aankleden de luier onder mijn broek aanhouden en zo over straat. Nee zei ik. Ik ga zo niet naar huis. Niemand ziet het zei Ze. Ik moet met OV, bus en trein. En ben bang dat andere passagiers het ruiken. Ik zei dit is een harde grens.
Binnen de BDSM worden harde grenzen altijd gerespecteerd. Vanzelfsprekend ook door mijn Meesteres. Maar goede meesteressen proberen slaven wel zo ver te krijgen dat ze hun grenzen verleggen. Dus Meesteres Denise bleef aandringen. Toen ik bleef weigeren kwam ze met een keuze. Ik kon het afkopen met dertig slagen met bullwhip en de dragons tongue samen. Over de dragons tongue direct meer. Een vreselijke keuze voor mij. Ik ben geen pijnslaaf. Dat ik niet tegen pijn kan weet mijn Meesteres heel goed. Maar juist daarom kwam Ze natuurlijk met deze keuze. En als Ze dan met de bullwhip mag slaan, slaat Ze door. Dan is Ze in haar sadistisch element. Maar ja, ik kon niet anders. Ik koos dus om geslagen te worden.
Mijn keuze hield in dat ik het vrijwillig moest ondergaan. Ik werd niet vastgezet. Ik moest op het podium gaan staan en rug en kont aan mijn Meesteres aanbieden. Rechtop staand, met mijn handen in mijn nek. Op het podium, omdat de barruimte waar het podium staat de meeste mogelijkheden biedt aan de Meesteres om ruim uit te halen. Al na een paar slagen moest ik gillen en kromp ik ineen van pijn. Maar vrijwillig betekent op dat moment ook zelf opnieuw recht op gaan staan en me weer aanbieden. Als dat niet snel genoeg ging begon de Meesteres te snauwen.
Voor de gelegenheid had mijn Meesteres haar collega meesteres Scarlett gevraagd te komen kijken hoe Ze bezig was. Èn om mij uit te lachen als watje als ik het weer uitschreeuwde. Na afloop was Meesteres Denise trots op de striemen en blauwe plekken die ze had aangebracht.Ze vroeg me de volgende dag te berichten of de sporen nog steeds zichtbaar waren. Dat heb ik ook gedaan. Ik liet Haar weten dat ze weliswaar veel minder waren, maar op mijn billen en heup nog steeds zichtbaar. Waarop Ze antwoordde dat Ze de volgende keer dus harder zal slaan.

De middag was begonnen met een kennismaking met de dragons tongue. Ze duwde hem mij bij binnenkomst in de hand en liet weten dat dit slagwerktuig deze keer de hele sessie mij zou vergezellen. Ik had zo’n ding nooit gezien. De dragons tongue ziet er uit als een klein model bullwhip. Deze was ruim 60 cm lang. Na het handvat volgt een in elkaar gedraaide leren streng. Voor het eind splitst deze zich in tweeën welke op het eind weer samen komen. Daardoor is er soort oog. Er kan enorm venijnig mee geslagen worden. Volgens sommigen is hij zelfs gemener dan een bullwhip. Maar dat hangt er natuurlijk vanaf door wie en hoe hij gebruikt wordt. Ik werd voorover gebukt vastgezet. En er volgde ter kennismaking vijf slagen. Meesteres Denise had pretoogjes. Een signaal dat ze er deze middag veel zin in had. En voor mij de waarschuwing dat als ik deze middag niet genoeg en snel gehoorzaam deze dragons tongue wordt gebruikt.
Later in de middag werd ik in de kelder in een kooi gezet. Toen ik naar de kooi moest kruipen werd met dit slagwerktuig op mijn kont geslagen om mij op te jutten. Het was een te krappe kooi waar ik opgevouwen in moest. Om mijn bewegingsvrijheid verder te beperken zette Meesteres Denise mijn handen via de spijlen in de boeien vast. Ook had ze me een prikbeha omgedaan waarbij Ze de spikes diep in mijn vel duwde voordat Ze de beha stevig vastbond. Het was moeilijk vol te houden in de kooi.

Om uit te rusten werd ik daarna op een bondagebed gelegd en stevig vastgebonden. Maar er waren deze middag ook andere,mooie momenten. Meesteres Denise draagt altijd hoge laarzen met flinke stiletto’s daaronder. Op een gegeven moment waren haar voeten daardoor te moe. De laarzen gingen uit en ik mocht Haar voeten en kuiten masseren. Een geweldige eer!
Meesteres Denise kleedt zich als Meesteres altijd in een spannend leren outfit. Deze keer droeg ze een nieuw speciaal voor Haar gemaakt kort leren rokje. Erg mooi afgewerkt. Maar zo kort dat je beter van een schaamlapje kunt spreken. Als ik achter Haar aan moest kruipen kon ik zo in Haar billen kijken. Op zulke momenten is het leven van een gewone slaaf toch verrukkeluk?
Wat wil ik nog meer?

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide