jun 112015
 

Sessieverslag van 8-6-2015 door slaaf gerard

Het was alweer 5 jaar geleden dat ik een bezoek aan DP had gebracht. De afgelopen jaren had ik wel de fantasieën en de behoefte om er naar toe te gaan, maar ik had het mezelf nooit gegund om het ook te doen. De website had ik geregeld bekeken en telkens bemerkte ik een opwindend gevoel. Deze dag besloot ik dus de stoute schoenen aan te trekken en heb ik voor een afspraak gebeld. Bij DP gaven ze aan dat meesteres Denise beschikbaar was op mijn gewenst tijdstip. Ik vond dit een goed voorteken voor een opwindende sessie.

Ik was natuurlijk zenuwachtig en gespannen naar wat er zou gebeuren. Ik was op tijd en had mijn auto in de buurt geparkeerd. Na een beetje rondwandelen om niet al te vroeg te zijn, belde ik aan. Ik werd prettig ontvangen door de gastheer en naar de inspirerende wachtruimte gebracht om daar te wachten op meesters Denise. Na een minuut of 5, wat voor mij wel een kwartier leek, kwam ze binnen. Een prachtige verschijning met een brutale uitstraling.
Samen hebben we mijn wensenlijstje doorgenomen, welke toch behoorlijk gewijzigd was ten opzichte van 5 jaar geleden. Ik was er niet braver op geworden ontdekte ik.

Gespannen volgde ik meesters Denise langs de verschillende kamers, waarna we in de nursing room bleven hangen. Meesteres Denise besloot dat ik eerst maar eens en slaven training en keuring moest ondergaan voordat ze me zou toelaten tot haar onderdanen. De vernedering als slaaf begint dan eigenlijk al. Ik werd geboden me uit te kleden en meesters stond me uitgebreid te bekijken. Je weet dat het nu echt gaat beginnen en je voelt je kwetsbaar en bekeken. Nadat ik mijn kleren en schoen naar tevredenheid had neergelegd kwam meesteres Denise voor me staan en kneep me onverwacht in mijn tepels met haar scherpe nagels. Pijn schoot door mijn lichaam. Bij de intake had ik nog gezegd dat ik niet gesteld was op tepelklemmen, maar de Meesteres had hier lak aan of beschouwde haar scherpe nagels niet als klemmen. Meesters Denise trok me aan mijn tepels omhoog en vervolgens naar haar toe. Tot mijn verbazing ging mijn lid zwellen van deze onverwacht pijnlijke behandeling.
De meesteres liet me los en gebood me achter haar aan te kruipen richting de douche. Ik deed dit met genoegen. Ik werd geacht me goed te poetsen en nederig op haar te wachten. Toen ze me eindelijk ophaalde mocht ik na enkele correcties in mijn houding achter haar aan kruipen.

In de nursing room kreeg ik polsbanden en moest ik mijn benen eens goed spreiden, met mijn neus op de grond gedrukt. Ik voelde me enorm bekeken. Mijn kont werd geïnspecteerd en werd flink aan mijn ballen getrokken met haar scherpe nagels. De pijn was intens en ik vond het geweldig. Ook werd gemeten hoe hard de meesteres kon slaan op mijn achterste voor ik een krimp begon te geven. Na deze inspectie moest ik in de gynaecologenstoel plaatsnemen, werden mijn benen vastgegespt en mijn armen boven mijn hoofd vastgebonden. De echte inspectie kon beginnen. Ik lag machteloos te wachten op wat ging komen.
Als eerste werd mijn mond geïnspecteerd. Meesters Denise ging met haar vingers langs mijn tanden en stak ze vervolgens diep in mijn keel tot ik ging kokhalzen. Blijkbaar ging dit naar tevredenheid want ze zei dat hier wel een grote dildo in kon. Vervolgens moest ik mijn tong uitsteken en pakte ze een spatel om te kijken of alles schoon was. Ik vond het een opluchting dat het een spatel was en geen klem tang om te zorgen dat ik mijn tong niet terug in mijn mond kon trekken.  Met de spatel drukte ze op mijn tong terwijl meesteres Denise een paar keer in mijn mond spuugde. Ik slikte het met opwindend genoegen door.
Ogen, oren, hart, longen, alles werd zorgvuldig geïnspecteerd door deze kundige meesteres. Prikkelend al dat gepulk aan je lichaam. Dit was allemaal nog maar een inleiding op de volgende inspectiestappen. De felle lamp werd op mijn kruis gericht en meesters Denise betaste en beoordeelde mijn ballen en pik, en keek waar ze naalden of een hechting kon zetten. Meesteres Denise merkte op dat mijn voorhuid wel dicht gehecht zou kunnen worden, maar dat de hechtingen waarschijnlijk gingen uitscheuren als ik opgewonden zou raken. Stiekem hoopte ik dat ze dat zou doen, maar als ze het niet zou doen zou ik dat eigenlijk ook wel een opluchting vinden. Ik dacht op dat moment dit gaat goed, ze legde mijn lid op mijn buik en begon er vervolgens op te slaan. Steeds harder en harder. Tot mijn verbazing werd mijn lid groter en stijver naarmate meesteres Denise harder ging slaan. Op een gegeven moment moest ik opgeven en kronkelde ik van de pijn binnen de ruimte die de bandage me gaf. Wat was dat heerlijk.

Na deze inspectie checkte meesters Denise hoever ze mijn poepgaatje kon oprekken en hoe het stond met de kwaliteit van mijn prostaat. Ik had niet kunnen dromen dat een dergelijk onderzoek zo heerlijk kon zijn. Het eerste geil stroomde al uit mijn opgewonden lid. Meesteres Denise zei dat ze een middel grootte dildo zou pakken om mij eens te penetreren, maar toen ze terug kwam schrok ik wel van het formaat. Blijkbaar hadden de eerdere 3 vingers van de meesters voldoende ruimte geschapen voor dit monster. Gewillig ging deze dan ook naar binnen en meesters Denise begon hier flink me te trillen tegen mijn prostaat. Ik kreunde van genot. Wat heerlijk.
De dildo liet de meesteres gewoon zitten en kneep en beet vervolgens weer in mijn inmiddels pijnlijke tepels. Ik kronkelde van de pijn.
Tijdens de intake hadden we het onderwerp breath control besproken. Dit leek me niet zo fijn, maar toen de meesters me gebood dat ik het slipje dat ze de hele dag had gedragen in mijn mond moest nemen, ging ik overstag. Ik had natuurlijk ook geen keus, zo met mijn benen gespreid en met de handen en voeten vastgebonden. Meesteres Denise trok haar slip van haar goddelijke kruis en stopt dit helemaal in mijn mond. Ik moest mijn lippen sluiten waarna ze folie om mijn mond en hoofd rolde waardoor de heerlijke, door het speeksel doorweekte slip opgesloten zat in mijn mond. Door mijn neus kon ik ademhalen, totdat meesteres Denise ook mijn neus afsloot. Adem halen was niet mogelijk, en ik dacht even, doodgaan met zo’n lekkere smaak in je mond terwijl je in de reebruine ogen van de meesteres kijkt, dat kon slechter. Gelukkig liet de meesteres me weer ademen, maar ze was wel erg teleurgesteld dat ik het zo kort volhield.

Blijkbaar was ik nu klaar voor de volgende stap; het plaatsen van een “sound”. Meesteres Denise stond voor me met een soort breinaald waarvan ze zei dat ze die in mijn plasbuis zou laten zakken. Wat een ervaring. Ik lag vast gebonden en kon niks zeggen. Eerst een beetje glijmiddel, waarna meesteres Denise de sound boven mijn piemel hield. Ik moest verplicht kijken en ik mocht mijn ogen niet dicht doen! Ze plaatste de sound boven mijn piemel waarna deze door de plasbuis naar binnen gleed. Meesteres Denise hield mijn piemel vast en daar ging hij, bijna de hele breinaald gleed naar binnen, wat een bijzonder gevoel. Meesteres Denise bewoog de sound plagend op en neer, genietend van mijn angstige blik. De sound werd er uitgehaald en verruilt voor een dikkere. Oh nee, dacht ik nog, maar ik kon niks uitbrengen met haar slip inmijn mond …. De dikke sound gleed gelukkig zonder problemen naar binnen, waarna meesteres Denise mijn lid stijf maakte met de sound er nog in. Toen ze daarbij ook nog de dildo heen en weer begon te bewegen was het bijna niet te houden, wat een opwinding.
Nadat de sound een tijdje had gestaan pakte meesteres Denise een apparaat. Het bleek een mechanisch trilapparaat te zijn waarmee zijn mijn stijve pik begon te bewerken. Nadat ze deze ook nog op de dildo had gezet, voelde het alsof ik ging komen. Net op tijd stopte ze. Wat een heerlijk gevoel en wat was ik blij dat het niet een apparaat voor elektrische stroompjes was. Wat een pijn zou dat in de plasbuis hebben gegeven.

Nu was het tijd voor een naald zei mijn meesteres. Met een watje alcohol ontsmette ze mijn ballen, maar ook mijn pijnlijke tepels. Ik kronkelde van de pijn in de stoel, en kon niet schreeuwen door de string die in mijn mond was opgesloten. “We gaan een paar naalden in je linker bal steken” zei mijn meesteres. Ik was compleet overgeleverd en had geen idee hoe het zou voelen. “Geef maar met je vingers aan hoeveel naalden je in je bal wilt”. Ik wist dat hoeveel vingers ik ook zou gaan opsteken, dat meesteres Denise dat niet genoeg zou vinden. Uiteindelijk telde ze 4 vingers, waarbij de duim ook beschouwd  werd als een opgestoken vinger.
Heimelijk werden een paar naalden klaar gelegd en begon de meesteres met vaste hand de eerste naald in mijn balzak te duwen. Ik kon niet precies kijken wat er gebeurde, maar ik voelde 4 keer een intense pijn. “Dat was de eerste naald” zei meesteres Denise triomfantelijk. “Ik heb hem wel 4 keer door je huid geprikt” werd er met een charmante grijns bij gezegd. Ik genoot intens van de andere 3 naalden die werden gezet. Een droom kwam uit voor mijn gevoel. Heerlijke pijn was dat.
Met de naalden in mijn zak, en de dildo in mijn achterste, mocht ik uit de stoel klimmen. Dit moest ik een beetje voorzichtig doen dacht ik, maar de dildo zat flink diep en de naalden gingen niet bewegen.
Op de grond liggend moest ik mezelf gaan bevredigen en met de andere hand de dildo gaan bewegen. Meesteres Denise stond gebogen over me heen en ik kon onder haar rokje kijken. Ik dacht als ze nu haar champagne laat lopen kan ik het niet eens opdrinken met mijn dichtgesnoerde mond met slip. Onverwacht begon ze de naalden in mijn zak te bewegen en ging ze er aan trekken. Met haar andere hand drukte de meesteres mijn neus dicht en zei dat ze die pas weer weg zou halen als ik klaar kwam. Door de opwindende pijn in mijn kruis en de oprukkende benauwdheid, kwam ik gelukkig snel klaar. Meesteres Denise gaf me weer lucht waardoor ik, diep door de neus ademhalend, het gevoel had nog een keer klaar te komen. Wat een opluchting voelde ik. Al natrillend trok meesteres Denise de naalden eruit en bleef ik nog een tijdje perplex en volledig ontspannen liggen. Wat een Meesteres. Hier doe je alles voor.

slaaf gerard

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide