feb 122015
 

Sessie verslag van 9-2-15 door slaaf cor
Aangekomen bij Domination Palace moest ik even wachten waarna enkele ogenblikken later mijn geweldige Meesteres Denise binnen kwam. Na elkaar begroet te hebben en ik vertelde heel blij te zijn haar weer te zien liet ik vol trots mijn nieuwe Chastity belt zien waar ik mee in training ben en wat ik graag voor mijn Meesteres over heb. Daarna gingen we naar een ruimte waar ik me moest uitkleden, en moest ik me wassen in de badkamer waar ik een minuut de tijd voor kreeg. Meesteres Denise bleef bij me in de buurt terwijl ik me stond te douchen en hield de tijd bij, ik heb me suf gehaast.

Toen ik klaar was, kwam Meesteres Denise samen met Meesteres Dani en werd mij verteld om de kooi die ik nog los had, aan de cockring welke ik continu draag, te bevestigen. Ik genoot van het zien van deze twee prachtige Meesteressen en speciaal mijn Meesteres en Goddess Meesteres Denise.
De twee Meesteressen zochten een pakje voor mij uit waar ik allerminst blij mee was, met een masker erbij werd ik beneden bij de ingang geparkeerd en natuurlijk vast zodat ik geen kant op kon. Ik stond daar letterlijk en figuurlijk voor lul. Maar dat doe je voor Meesteres Denise, deze prachtige Meesteres die iedere dag in mijn gedachten is. Geparkeerde slaaf
Wanneer iemand voorbij zou komen diende ik die te begroeten en te zeggen dat ik een sletten slaaf was van Meesteres Denise. Toen ik daar stond kwam zo nu en dan Meesteres Dani langs welke mijn tepels betaste waar klemmetjes op waren gezet, ik kon het niet uithouden van de pijn. Maar ja dat was mijn zorg, niet die van de Meesteressen. Na een hele tijd voor lul te hebben gestaan en diverse bezoekers te hebben verwelkomt werd ik door Meesteres Dani meegenomen naar Meesteres Denise, ze vroeg waar de blinddoek vandaan kwam die mijn Meesteres Denise bij mij had opgezet ik vertelde dit niet te weten, denk de kamer hier naast zei ik. Dus je heb niet opgelet was haar reactie naar mij, waarop ik alleen maar met nee kon antwoorden, Meesteres Dani vond dat niet best.

Toen we naar boven gingen zei Meesteres Dani, op de trap mag worden gelopen maar daarna word alles kruipend gedaan met het hoofd zoveel mogelijk naar de grond. Waag het niet om naar links of rechts te kijken, was de opdracht van Meesteres Dani. Aangekomen bij Meesteres Denise werd er afgesproken om mij in de cel te stoppen op de kamer bij Meesteres Dani, laat hem maar kijken naar jou en je slaaf zei Meesteres Denise, waarna ik Meesteres Dani kruipend volgde. Met gag in de mond werd ik door Meesteres Dani vastgezet op een stoel in de cel en ging het gordijn dicht. Weer later werd dit weer geopend en mocht ik kijken hoe Meesteres Dani bezig was met haar slaaf, dit is net als een film voor je zei Meesteres Dani heel zachtjes zodat haar slaaf niets kon horen.. Na lange tijd zo te hebben vast gezeten in deze cel, kwam gelukkig Meesteres Denise weer die ik heel erg miste en welke mij sommeerde de kooi los te maken van de belt en kreeg ik een condoom om. Ik moest boven op een krukje staan en de slaaf van Meesteres Dani moest mij pijpen.
Ik vond dit echt vreselijk omdat ik totaal niet bi ben, maar als eigendom van Meesteres Denise dien ik te luisteren en niet te zeuren en doe dat dan ook.
Weer later moest ik kruipend mee met Meesteres Denise en kwamen we in een ruimte waar ik mijn shake mocht drinken. slave dog
Omdat ik wil dat Meesteres Denise trots op mij kan zijn volg ik een dieet. De shake werd in een voederbak geschonken en mocht ik als een beest oplikken en drinken. Toen dat was gebeurd mocht ik weer achter Meesteres Denise aankruipen en werden mijn tepels in een andere ruimte weer flink getest, nu een dag later doen mijn tepels nog steeds pijn Maar ondanks die pijn heb ik dat over voor mijn Meesteres.
Ik bend over slavewerd daar aan een tafel vastgebonden en zei mijn Meesteres ik ga eens kijken hoeveel pijn je nu daadwerkelijk kan verdragen en voor ik het wist vlogen de slagen van de zweep op mijn billen en rug, het deed enorm pijn, maar inwendig was ik ook weer aan het genieten. Dit over hebben voor je Meesteres en haar zien genieten is het mooiste wat ik als slaaf kan ervaren. Ik schreeuwde het uit van de pijn, maar ik kon niet anders als alles aanbieden daar ik vast lag gebonden en dus weer geen kant op kon, maar Meesteres Denise was aan het genieten en dat is alleen belangrijk voor mij.
Toen ik voldoende rood was gekleurd werd ik los gemaakt en vast gezet in het schavot, lekker handig spanked asspolsen en nek gebogen en een Meesteres die lachend verteld dat ze vanaf een bord gaat eten. Ik zei nog dat er verschil moest zijn en dat was ook zo aldus een mooie en lachende Meesteres Denise. Toen de Meesteres weg was kon ik alles van de middag overdenken en ik vond mezelf totaal waardeloos.
Dslaaf in schavotaar sta je dan dacht ik, in een schavot en alleen maar getraind worden dat gepaard gaat met luisteren en pijn, maar terwijl ik dat dacht groeide mijn pik en kon ik alleen maar constateren dat ik trots was op mijn Meesteres en dit alles graag wilde, alleen maar voor haar mijn geweldige Goddess.
Mijn Meesteres bepaalt en ik luister, dat is belangrijk, enorm belangrijk.
Toen Meesteres Denise terug kwam van haar avondeten werd ik uit het schavot gehaald, nam Meesteres Denise even plaats op de tafel en gebruikte mij als voetenbank. slave feet benchIk ben als slaaf niets waard, Meesteres Denise gebruikt mij zoals Meesteres Denise dat wil.
Even later mocht ik haar laarzen aanbidden, ik schrijf mocht, omdat dit voor mij eWorship Mistress bootsen hele eer is te mogen doen. Meesteres Denise had olie meegenomen en mocht ik haar schouders, armen en benen insmeren, maar omdat ik niet brutaal hoor te zijn was ik erg voorzichtig en zei Meesteres Denise kom op slaaf niet te voorzichtig schiet op, maak me blij.
Toen dat klaar was vertelde Meesteres Denise, omdat ik nog in training ben met de Chastity belt, en ik daardoor nog regelmatig “vrij” ben,  ik heb het volgende voor je… Je mag vandaag nog eenmaal klaarkomen, maar dat zal wel een van de laatste keren zijn. Wanneer je lichaam gewend is aan die belt ga je op slot en bepaal ik wanneer je klaar komt.Kiss my Boots slave
Alleen dat idee al, dat mijn pik straks niet meer van mezelf is maar helemaal van Meesteres Denise, is geweldig.
Ik heb een slaaf ging Meesteres Denise verder met haar verhaal, die al een jaar is opgesloten. Mijn gedachten gingen alle kanten op en ik vroeg direct of ik dan soms nooit meer mocht klaarkomen, maar dat wist mijn Meesteres nog niet. Voorlopig gaat hij dan eerst een hele tijd op slot, ik genoot van dit alles.
Trekken was de opdracht, en alles in je hand opvangen. Toen ik heerlijk was klaargekomen moest ik alles oplikken en wat ik gemorst had op de grond eveneens. Lekker is het totaal niet vieze warme troep, maar heb Clean your shit slaveals slaaf die het eigendom van Meesteres Denise is totaal geen keus.
Hierna mocht ik weer achter Meesteres Denise aankruipen onderweg kwam ze nog even in gesprek met Meesteres Dani en bleven de twee Meesteressen praten, ik zag dat ik totaal niets voorstelde omdat ik totaal genegeerd werd. Daarna mocht ik me reinigen in de badkamer. Ik kan terugkijken op een fantastische middag samen met Meesteres Denise en Meesteres Dani.
Terwijl ik nog steeds mijn tepels voel, zeg ik tot beiden Meesteressen dank jullie voor deze geweldige training. Zoals dit heb ik echt nog nooit mee gemaakt echt bijzonder.Dank U Meesteres

cor slaaf van Meesteres Denise.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide