feb 142016
 

Ingestuurd op 14-2-2016 door E

Belofte maakt schuld, ooit heb ik Meesteres Denise belooft een spelverslag voor haar te schrijven. U zult begrijpen, dat is er nooit van gekomen. Toch blijft mijn belofte rond zeuren, daarom tijd om hem in te lossen.
In plaats van een enkel spelverslag kies ik ervoor om mijn ervaringen uit meerdere ontmoetingen met Meesteres Denise te beschrijven. Niet chronologisch maar puttend uit mijn herinneringen, als fragmenten van uiterst plezierige ontmoetingen.
Natuurlijk ook mijn complimenten aan alle andere Dames van Domination Palace. Het is zeker niet mijn bedoeling hen te kort te doen.

Ode aan Meesteres Denise, de Domina die DP nieuw leven heeft ingeblazen.

Naakt zit ik om mijn knieën voor haar. Heb de opdracht om mijn slavinpikje stijf te houden en onderwijl haar mooi gevormde voeten te observeren. Klaarkomen mag ik niet, stoppen met masturberen ook niet. Terwijl ze me spottend aankijkt heb ik het moeilijk.

Gebogen boven een kunstlul leert ze mij pijpen. Ze drukt met kracht mijn mond diep over de dildo. Elke keer als mijn inspanningen verslappen brengt ze me hardhandig bij de les. Mijn keel sputtert tegen, kokhalsreflexen opwekkend. Maar daar heeft deze Meesteres weinig mee op; als een echte lul wil zuigen moet je trainen. Veel en diep trainen, met tranen en spuug.

Mijn polsen zitten vast aan mijn enkels, strak. Geknield in een pijnlijke en starre houding. Meesteres Denise torent boven me uit. Met haar ene voet schopt ze tegen mijn pik en ballen. De andere drukt tegen mijn lippen. Gedwee lik ik haar tenen. Mijn pik en ballen zijn strak afgebonden en haar voet zeer doelgericht. Alles doet pijn totdat ze haar benen ietwat opent.

Mijn pikje staat onder spanning, elektrische spanning wel te verstaan. De duivel zelve, zoals ze speelt met de frequentie en intensiteit. Even een lekkere trilling, dan vervolgens weer pijnlijke stroomstoten door mijn genitaliën. Onderwel heeft ze met haar scherpe nagels mijn tepels weer gevonden.

Haar slaaf staat voor me. Zijn magnifieke penis steekt hard kloppend vooruit. Ik mag en moet haar slaaf oraal verwennen, zijnde een pijpsletje in opleiding. Dat ben ik graag voor haar. Terwijl ik lik en zuig vernederd de Meesteres ons verbaal. We zijn sissy’s, losers, geen echte mannen. ‘Wat een heerlijke lul, eigenlijk jammer dat er een condoom omheen zit’ denk ik. ‘Wil je me neuken slaaf?’ vraagt Ze aan de man met de megapik. Trillend spuit hij mijn mond vol.

‘Ik heb ook behoeften slaaf en Ik word opgewonden van jouw lijden’. Mijn Domina ligt wijdbeens in de gynaecologenstoel. Zelf zit ik geknield, armen gebonden, voor haar. Voor mij zie ik haar slipje, strak gespannen over Haar Walhalla. Mijn opdracht is simpel, likken als Lassie. Met Haar hand navigeert Ze mijn slettemond over haar Goddelijke kruis. Haar andere hand trekt het textiel opzij. Ze geniet en spuit Haar beloning in mijn gezicht.

Het mooiste eufemisme van Femdom is champagne. Toch drink ik het graag, gewoon omdat de Dames dat op prijs stellen. Het is hun gift aan hopeloze slaafjes. De manier van toedienen verschilt echter. Mijn favoriet is rechtstreeks uit de bron. Sommige Dames vinden echter dat een slaaf geen zicht verdiend op hun Vrouwelijkheid. Volkomen begrijpelijk, daar is een blinddoek uitermate behulpzaam. Meesteres Denise heeft hier geen last van. Zij zit, haar benen mijn hoofd vast omklemmend, boven op mijn gezicht. Het mooie uitzicht was kort en krachtig. Likken en slikken is het thema, Champagne het middel.

Alleen als je heel braaf en gedwee bent geweest verdien je een beloning. Nu ben ik eens, bij een andere Domina zonder beloning en met pijnlijk kloppende ballen en pik de deur uitgezet. Deze Meesteres had uren lang mijn geslachtsdeel gemarteld. Fysiek en psychisch. Tot op het laatste moment stelde ze op de proef, in de hal sloeg en kneep ze nogmaals in mijn kruis. Haar opdracht was helder, klaarkomen doe je in je eigen tijd. Tien minuten later stond ik op een bospad te masturberen.
Meesteres Denise beloond mijn inzet gelukkig wel. Maar het is een sigaar uit eigen doos. Liggend aan haar voeten moet ik de hand aan mezelf slaan. Dankzij Haar imponerende verschijning en Haar opwindende spel kost het weinig moeite. Het opruimen des te meer, recyclen noemt Ze dat, geen druppel slavenzaad mag op de vloer achterblijven.

Voor de twijfelaars onder de lezers, ben je op zoek naar meer, naar een grensverleggende erotische en seksuele ervaring, heb je fetisjen en kinks maar geen idee waar je deze kunt beleven, neem dan contact op met Domination Palace. Hier staan ervaren en sympathieke (tot zekere hoogte) Dames voor je klaar. Zij kunnen elke fantasie, hoe pervers ook, tot realiteit maken.

Groet E

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide