okt 262014
 

Sessie verslag met foto’s 24-10-2014 van slaafaap

Mijn bezoek aan Meesteres Denise kreeg afgelopen week een andere invulling dan ik gewend ben. Omdat Ze nieuwe foto’s voor Haar website nodig heeft had Ze shoots gepland. Ik was slechts nodig als figurant, achtergrondentourage. Ze zei dat ik nu een fotomodel was. Maar dat alle opnames op Haar gericht waren is logisch. De wereld draait immers om de Meesteres.

Om te voorkomen dat ik iemand tijdens de opnames voor de voeten zou lopen werd ik tijdens het wachten goed vastgezet. De Meesteres had voor de gelegenheid een nieuw sexy setje aan. Een lak bovenstukje, dito rokje en laarzen. Het rokje was heel kort, ik kon zo in haar billen kijken. Ik genoot, maar dat geluk duurde kort, ik werd snel geblinddoekt. Tijdens de shoots in dat spannende outfitje was ik opgeborgen in een soort hangende kooi. Omdat geluid van mij storend zou zijn kreeg ik een mondgag in. Deze zat stevig vast en door het speeksel in mijn mond begon ik te kwijlen. Naarmate het langer duurde liep de kwijl uit mijn mond, langs mijn kin op de grond. Ik voelde me smerig.

Daarna werden er foto’s in de nursingkamer gemaakt.

Ik werd in een dwangbuis gestopt zodat ik tijdens het medisch onderzoek geen bewegingsvrijheid had. Meesteres Denise heeft een zeer ruime ervaring in de gezondheidszorg en werkt het liefst zonder verdoving. Dan kan Ze beter reageren op de lichaamstaal van Haar patiënten wat de behandeling ten goede komt. Ook mijn gebit werd onderzocht. Een slaaf hoort geen rotte tanden te hebben!!! Toen ik het spiegeltje en de tang om tanden te trekken klaar werden gelegd begon ik te huiveren. Gelukkig was ik stevig vastgezet en had een spreidstang in mijn mond zodat ik me niet kon verzetten.

Het werd een héérlijke middag: tijdens de pauze tussen de shoots kreeg ik als dorstlesser Haar Champagne!

Na de foto’s ging Meesteres Denise even helemaal los. Met de bullwhip wel te verstaan. Als dank zou ik een paar marks mee naar huis krijgen. Ik heb moeten gillen. Tijdens de uithalen heeft Ze een saditische en tegelijk zaligmakende twinkeling in haar ogen. Eerlijk: ik was trots op de marks. Ik denk dat als ik minder gegild had de Meesteres nog wel wat harder had willen slaan en er zeker langer mee door was gegaan.

Daarna wilde ze m’n billen nog bijkleuren. Ik moest over haar schoot gaan liggen en Ze begon met blote handen vreselijk te spanken. Na deze spanking kwam de ontspanning voor de Meesteres. Een kopje koffie en een sigaretje. Ik was dienstig als asbakje. Er hoeft dan geen echte asbak vuil gemaakt te worden. Ik doe dat graag voor Haar, al vind ik het doorslikken van de peuk elke keer opnieuw erg vies.

Een middag bij Haar kent een mengeling van me vies en vernederd voelen, pijn lijden, omdat Zij dat wilt maar bovenal de betovering van een héél mooie vrouw die met mij doet wat Zij in Haar hoofd heeft. Afhankelijk van Haar dominantie.

Het is vooral heel intensief genieten!!!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide