dec 212015
 

Ingestuurd op 21-12-2015 door quedesha

Nu ik dit verhaal drie dagen na de sessie schrijf doen mijn tepels nog steeds pijn bij iedere beweging. En als ik in de spiegel kijk zijn de striemen rond mijn tepels nog steeds erg goed zichtbaar. Zaterdag had ik mijn eerste sessie met Mrs. Denise van het Domination Palace. Waar Mrs. Denise is is mijn tempel. Mrs. Denise zag er martiaal uit. Lange zwarte laarzen een semi transparante maliënkolder als BH en een kort leren zwart rokje. Een aantrekkelijke verschijning.
Tijdens het plezierige intake gesprek ontstond direct een band en vertrouwen. Haar claim dat ze mentale- en(pijn) grenzen verlegt heb ik tijdens deze sessie ondervonden. Want na onze fantastische sessie kreeg ik opdrachten mee. Opdrachten die variëren van een tattoo tot een TPE (Total Power Exchange) overeenkomst. Mrs. Denise gaf me ook een nieuwe naam waardoor mijn toekomst vast ligt. Tijdens de sessie zelf werden mijn tepels op de zolderkamer hardhandig onder handen genomen en kwam de zweep er veelvuldig aan te pas. Psychologisch goed doordacht want ze moest mij eerst breken voordat ik kan worden wat Mrs. Denise wil wat ik ben. Het deed zeer vooral bij de geslachtsdelen. Ik maakte (te) veel fouten waardoor straf volgde. Maar Mrs. Denise bereikte wel haar doel. Mrs. Denise geniet echt van wat zij doet. Ik leerde haar te gehoorzamen. Het was op die zolderkamer waar Mrs. Denise mij mijn nieuwe naam gaf. Ik werd quedesha. Haar tempelhoer.
Daarna gingen wij naar de Nursing kamer. Hier moest ik mijn geslachtsdelen op de gynaecologenstoel leggen. De stoel werd vervolgens op de juiste hoogte afgesteld en Mrs. Denise haalde een plankje, spijkers en een hamer te voorschijn. Vervolgens spijkerde zij mijn balzaken vast aan het plankje. Ik wilde het niet laten blijken dat het pijn deed maar schreeuwde het wel uit. Vervolgens moest ik met het plankje tussen mijn benen op de stoel gaan liggen. Ik werd aan handen en voeten vastgebonden. Ik kreeg een zak over mijn hoofd en nog een blinddoek erover heen. Ik kon niets zien maar hoorde na korte tijd wel allerlei stemmen om mij heen. Mijn penis was behoorlijk stijf. Ik hoorde dat Mrs. Denise tegen de andere aanwezigen zei ik ga hem dydoe piercing geven. Met een soort meetlatje mat ze de maat die het staafje dat horizontaal door mijn eikel zou worden gestoken lang zou moeten zijn. Ik hoorde dat Mrs. Denise aan het rommelen was in een koffertje. Maar geen van de staafjes was lang genoeg. Ik haalde opgelucht adem. Mrs. Denise moet dat gemerkt hebben want de volgende opmerking was ok nu nog niet maar is steek gewoon op die plaats een even grote naald door zijn eikel dan kan hij alvast wennen. Het deed pijn. Maar ook mijn tepels werden door Mrs. Denise met naalden doorboort. En omdat ze blijkbaar bloeden gebruikte Mrs. Denise een sigaret om het bloeden te stelpen.
Terwijl ik daar op die stoel geblinddoekt vastgebonden lag vertelde Mrs. Denise tegen mij ik heb je een nieuwe naam gegeven en je toekomst gaat nu in.

Een vrouw kwam op mijn gezicht zitten en ik moest mijn tong uitstekken om haar te gaan beffen. Voor een man is deze situatie enigs zinsbeklemmend omdat hij onder en tussen de benen van de vrouw ligt. Een duidelijk onderdanig standje. Ik voelde direct dat het niet een geheel kaal kutje was. Ik kreeg direct veel commentaar en diepe onvoldoendes omdat ik een direct-full-hit techniek toepaste. Dus alleen aandacht voor de clitoris. Gewoon een enorme afknapper voor haar. Ik kreeg instructies hoe ik mijn tong moest gebruiken. Dus ook aandacht geven aan de schaamlippen en het gebied rond de clitoris. Ook moest ik met mijn uitgestrekte tong veel meer lange likkende bewegingen maken. En penetrerende bewegingen maken. De vrouw hielp me daarbij door horizontaal op en neer te bewegen. Ik moet nog heel veel leren dat is duidelijk. Mijn blinddoek werd afgedaan en ik zag slavin Rose op mij zitten.
De sessie was echter nog niet afgelopen en ik had nog steeds het hout tussen mijn benen. Ik moest van Mrs. Denise op de grond gaan liggen en mijn mond opendoen om haar champagne te ontvangen. Die was heerlijk maar erg overvloedig.
Ik was niet in staat haar instructies van niet morsen uit te voeren. Als straf moest ik daarna gaan staan met het gezicht naar slavin Rose. Met een plank kreeg ik van Mrs. Denise harde tikken op mijn billen terwijl ik in de ogen van de slavin Rose staarde. Ze had een bepaalde moeilijke te omschrijven blik in haar ogen. Een blik van verlangen stond ik daar maar. Maar ook een blik die mij vertelde jij bent net als ik. Er ontstond iets magisch.
Mijn luiken van de ziel gingen open waardoor ik in staat was meer slagen te verdragen dan anders mogelijk was geweest. Met mijn blik bekende ik aan slavin Rose ja ik ben net als jij. Zo ontstond ook een magische band met slavin Rose. Mrs. Denise zag dat en grinnikte en merkte op: “ goed om te weten je hebt je toekomst nog wat verder ingevuld.”

Aan het einde van de sessie werden de naalden uit de tepels en eikel verwijderd en vooral de eikel bloede overvloedig. En ook de spijkers werden verwijderd. Een spijker was echter in de balzak verdwenen wat het verwijderen wat moeizamer maakte. Kortom een bewogen sessie van Mrs. Denise die voor mijn toekomst vast heeft gelegd. Dankbaar voor mijn toekomst en met een zoen nam ik afscheid van Mrs. Denise…

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide