feb 162019
 
Deel 4, episode 4

Op mijn knieën diep voorover gebogen, zat ik plechtig in mijn slavenhouding achter de douchedeur op de eerste verdieping van dit Hemelse Huis. Plots ging de deur open. ‘Zo slaaf, jij bent snel! Heb jij je wel goed gewassen.’ Wat volgde is een scène uit een van mijn geilste fantasieën…… Maar daar later in deze column meer over.

Peppersteak 3a (deel 2, Een eeuwige Worsteling)
Tring…..Tring……Tring……. ‘Hallo, met wie spreek ik’ zei ik half slaap dronken met een flinke gaap in mijn stem.. Door de hoorn klonk een ontzettend zwoele stem….’Ik heb je toch niet wakker gebeld, lekker ding?’ ‘ehhh, nee, ja ehhhh gaap..’ ‘Kom naar kamer 515, daar hebben we een geile party..’ ‘Wij???’ ‘Ja wij, van in de lift eerder deze avond, jij keek zo geil naar mij..hmmm, ik zag je wel staren naar mijn borsten..’ ‘Ik??’ Ik voelde me betrapt, dat moest die roodharige wel zijn. Snel visualiseerde ik haar weer… die met die lekkere tieten… ‘Okay, kamer 515?’ Snel trok ik wat aan en liep richting de deur van mijn kamer. Ik deed de klink om laag en wilde de gang op lopen. Voordat ik er erg in had lag ik gestrekt op mijn buik op de grond bij de deur. Het ging zo verdomde snel. Ik hoorde verschillende vrouwen stemmen. ‘Wat… Wat gebeurd hier??’ ‘Shut the Fuck up, you bitch!!!!‘ ‘Maar…. Ehhhh wat??…’ ‘Gag him quick Ladies’. Terwijl ik op mijn buik lag voelde ik dat een van de Dames op mijn rug zat en mijn hoofd fel naar achter trok aan mijn haren…   ‘AUWWwww…..’ Langzaam stierf mijn volume weg, door de gag… ‘Tie that Bitch boy……Tie his hands’ Mijn armen werden op mijn rug vastgebonden…. ‘Turn him around Dagmar’.

Terwijl ik op mijn rug lag, zag ik pas wie het waren… Die vier stewardessen van SAS.. Een donkerharige aarzelde niet en ging op mijn benen zitten om deze bij elkaar te houden. Op dat zelfde moment ging die Dagmar, met zo een typisch Zweeds blond haar, boven op mijn gezicht zitten. Ze was letterlijk adembenemend. ‘Cut his clothes off…..Strip him..quick’ Dagmar maakte mijn broek los. Daarbij moest ik machteloos ‘toezien’, nou ja ik keek tegen Dagmars bilspleet aan, hoe mijn broek en onderbroek werden uitgetrokken.. Het duurde niet lang, voordat een van de Dames mijn lul vast pakte en er mee begon te spelen… Dat voelde zo heerlijk aan, even later was mijn penis ‘rock hard’. Dagmar stond kort daarna op van mijn gezicht. De vier stewardessen stonden in een halve cirkel om mij heen. ‘Put him on bed’ zei die stewardess met rood haar. ‘Who likes the Fuck first?’  Daar bedoelde de Dames iets anders mee, dan ik in gedachte had…… Ze draaide mij weer terug op mijn buik. Een van de Dames schoof een dildo in mijn mond.. ‘Make it wet, you slut… Make a really wet….. It is for your own sake..’ Hahahahahaha’ Oooo mijn god, dacht ik niet die dildo.. ‘What did you think Bitch, that you can please us with that tiny little cock of yours? Zei die rooie’ Does he has a cock Monica?? Vroeg Dagmar verbaasd?? ‘Yes that is the question’ antwoorde Monica lachend  ‘hahahaha.’ ‘This’ ging ze verder wijzend naar haar dildo ‘This is how a cock should be, now you gonna take this for us……’ Ik schreeuwde zo hard als ik kon neeeeee, maar door de gag kwam er geen geluid uit mijn mond…. Plots schoot ik wakker.. Hoe laat is het? 02.34 uur… Oef.. Ik hoef er pas om 05.00 uur uit… Godver, wat was ik geil zeg… Even later viel ik weer in slaap..
Lees meer...

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide