feb 172015
 

Ingestuurd op 16-2-15 door slaafaap

Waar ben ik terecht gekomen?
Antwoord: bij Meesteres Denise. Vraag en antwoord lijken eenvoudig. De werkelijkheid is ingewikkelder.
Ze wilt mij steeds verder in haar macht krijgen. Bij mijn laatste bezoek vertelt Ze terloops bij binnenkomst dat Ze mij tot pijpslet wil opleiden. Ik wil helemaal niet met mannen! Ik ben geen mietje! Ik ben nauwelijks binnen of krijg opdracht een andere slaaf van Haar te pijpen. En binnen een half uur ook een slaaf van Switch Sophie. Beide mannen kreunen en komen snel klaar. Ik krijg complimentjes van mijn Meesteres.
Vervolgens word ik achter de tralies gezet. Zij heeft tijd voor een kopje koffie en ik mag fantaseren waar slaaf in kooidit allemaal toe leidt. Wat kan Haar bedoeling zijn om van mij een pijpsletje te maken? Stel je voor dat ik ga genieten. En dat ik dan darkrooms ga bezoeken? Nee, dat kan Haar bedoeling helemaal niet zijn. Wat dan? Plotseling breekt het angstzweet me uit. Ik fantaseer dat de volgende keer dat ik een afspraak met Meesteres Denise heb, Zij een oproep op de website van DP plaatst. Zo iets in de geest van: “Vandaag voor spel met Meesteres Denise bislaaf aanwezig. Reserveer snel, want vol is vol”. Ga ik als hoer gebruikt worden?
Ik kan me voorstellen dat de Meesteres voor alle aandacht en tijd die ze in mij geïnvesteerd heeft iets terug wilt verdienen. Maar toch. Kom ik in gedwongen prostitutie terecht? Nee, ik keer altijd vrijwillig, zelfs met verlangen naar Haar terug. En ik mag vooraf ook aangeven als ik echt iets niet wilt. Nu lopen gedachten, fantasieën en angsten in mijn hoofd door elkaar. Een soort emotionele rollercoaster. Ik zweet. Waar eindigt de werkelijkheid en begint mijn fantasie? Of omgekeerd?
Ik weet dat ik nu bij DP ben en dat op de websitestaat dat dit een groot Fantasy House is. De werkelijkheid is dat ik achter tralies opgesloten ben, niks fantasie.
Na enige tijd verschijnt Meesteres Denise weer. Ze heeft al eerder aangekondigd dat ik binnenkort een kuisheidskooitje moet gaan dragen. Zodat mijn speeltje Haar speeltje wordt. Dat ik daar nog alleen iets mee kan doen als Zij dat goedvindt. Op dit moment wil Ze onderzoeken hoe groot een dergelijk kooitje moet zijn. Ik word op de onderzoekstafel gelegd, vastgebonden met mijn benen gespreid in de beugels. Zo kan Ze een en ander goed bekijken. Ze besluit om te proberen hoe mijn piemel stevig opgeborgen kan worden. Daarvoor pakt ze de huid van mijn rechter-en linker bal vast en trekt deze over mijn piemel heen. En dan blijkt Ze een nietmachine in Haar andere hand te hebben. Met een paar snelle handelingen worden de huid van rechter- en linker bal aan elkaar geniet en is mijn piemel ingesloten.
Bbalzak slaaf hechten staplesij het nieten gil ik het uit. Vreselijk auw! Meesteres Denise is niet tevreden over mij gegil. Ze doet immers alles voor mijn bestwil. Dat ik door deze handelingen ooit haar eigendom wordt en dat ik dan gelukkig zal zijn. Bestraffend staat ze vlak naast me, met haar handen wat verscholen. En voor ik het weet jaagt ze nu nietjes door mijn linker tepel. Ik kerm. Ik smeek haar te stoppen. Ze is duidelijk: als ik echt haar slaaf wil worden moet ik toestaan dat ze Haar werk voltooid. Half kermend, half fluisterend zeg ik “ja”. Vlak daarna is mijn rechter tepel aan de beurt.
Ik moet snikken. Ondanks de pijn bewonder ik Haar. Ze weet Haar slaven tot uitersten te brengen die ze eerder niet voor mogelijk houden. In combinatie met deze bewondering ben ik trots dat ik me overgegeven heb.
Nu zit ik de trein op weg naar huis. Ik heb nog niet verteld dat eerder op de middag Meesteres Denise spanking slaafmslaaf knevel gagijn billen met de zweep rood heeft gekleurd. En dat Ze met haar speciaal daarvoor gevijlde nagels mijn tepels gemarteld heeft. In de trein mijmer ik waar dit allemaal toe leidt. Wil ik wel Haar eigendom worden? Ben ik bang? Of zoek ik juist deze spanning? Waarschijnlijk gaat het als andere keren: na een spel denk ik “nooit meer”, en na enige weken verlang ik naar een volgend bezoek.
Blijft de vraag: in welke wereld ben ik terecht gekomen?
Uw slaafaap

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide