mei 022016
 

Ingestuurd op 2-5-2016 door slaaf ferry

Nu bijna een week geleden ging ik alweer voor de derde keer langs bij Meesteres Denise. Ik heb in mijn slettenbestaan drie verschillende Meesteressen bezocht, maar durf toch wel te zeggen dat Meesteres Denise de Meesteres der Meesteressen is.

Bij binnenkomst werd ik zoals gewoonlijk naar de bar begeleid voor een drankje. Dan gaat Meesteres Denise net lang genoeg even weg om je gedachtenn er flink op los te laten gaan. Wat zou me deze keer weer allemaal te wachten staan?

Na een “korte” douche ( Meesteres vond dat ik net wat te lang onder de douche bleef staan ) werd dit slaafje op zijn knietjes naar de witte kamer geleid. Deze kamer behoort toch wel tot mijn favorieten, omdat je nooit weet wat je hier allemaal te wachten staat. Iets wat ook deze keer weer opging. Met de beentjes in de teugels lag ik daar klaar voor mijn Godin.

De verrassing, het verwachten van het onverwachte. Dat je totaal niet weet wat er komen gaat. Dat is voor mij toch wel het mooiste gevoel wat ik kan hebben als slaafje.
Natuurlijk had ik wel vooraf een lijstje met “wensen” aangegeven bij Meesteres Denise, maar ze weet het toch altijd spannend te houden. Bepaalde onderdelen worden er uitgepikt, maar ze kan je vrijwel de hele sessie verrassen met dingen die je totaal niet had verwacht.

Zo werd mijn slavenpik allereerst opgepompt tot een “aanvaardbare” grootte met een penispomp. Dit terwijl ik met mijn gebonden ballen en slavenpik in een benarde positie lag.

Kort daarna kwam de electro te pas; ik durf toch wel te zeggen dat ik denk dat dit een van Meesteres Denise favoriete marteltuigen is. Mijn Meesteres wist hier zoveel variatie in aan te brengen, ik heb het dan ook zwaar te verduren gehad.

Meesteres Denise weet dat ik erg verzot ben op plasspelletjes. Mijn boxershort werd tussen mijn kleren uitgegraaid waarna Meesteres Denise deze onderdompelde in een vaas vol met haar gouden nectar. Deze zou later nog van pas komen. Gelukkig mocht ik ook nog van deze bron proeven, een volle spuit werd meerdere keren geleegd in mijn mond en neusgaten. Heerlijk!

Daarna gebeurde er nog meer duivelse dingen, maar daar ga ik nu even niet verder op in.

Voor de finale had Godin Denise iets heel speciaals voor dit slaafje in petto. Voor ik het wist stond ze met een nietmachine voor mijn ogen te zwaaien. De adrenaline schoot door mij heen want ik wist wat er zou gaan gebeuren. Al een hele lange tijd heb ik rondgelopen met deze fantasie, maar heb het nooit bij mijn Meesteres aangegeven, omdat ik het toch niet helemaal aandurfde.

En toch kwam Meesteres Denise hier dus mee aanzetten. Zij voelt je zo goed aan, je wensen, je verborgen fantasien

Drie nietjes schoot Meesteres Denise door mijn eikel, wat een sensatie! Dank U Meesteres!

Met deze nietjes in mijn eikel werd er nog een magic wand met daaraan een opzetstuk over mijn slavenpik gezet. Langzaam maakte Meesteres Denise dit slaafje klaar, waarna ze dit slaafje deze keer het opslurpen van zijn eigen zaad bespaarde.

Snel zal ik mijn Meesteres bezoeken, kan al weer niet wachten! Benieuwd naar wat zij dan weer allemaal voor duistere martelingen in petto heeft voor dit slaafje.

Nederige groet,
slaafje ferry

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide