aug 102015
 

Sessieverslag van 7-8-2015 door slaafaap

In één van de mails waarin ik met Meesteres Denise mijn laatste afspraak met haar voorbereidde gebruikte ze als aanhef “Mijn speledingetje”. Op andere momenten spreekt ze me liefkozend aan met “m’n aapie”. Het tekent een beetje onze relatie: wederzijds liefdevol, elkaar vertrouwend en ik als haar speeltje. Als ik bij haar kom begint voor haar een uitgebreid speelkwartier. Wat er tijdens het speelkwartier met mij gebeurd is niet te voorspellen. Voor haar geldt dat het alleen om haar lol gaat. Ik word gebruikt en/of misbruikt. Op sommige momenten heerlijk voor mij omdat ze mijn lijf aangename ervaringen laat ondergaan. Op andere momenten moet ik pijn leiden of word ik vernederd. Als mijn lijf soms schrikachtige bewegingen maakt, triggert dat haar om door te gaan. Van gegil of andere weerstand van mijn kant trekt ze zich niets aan. Zo maakte ze er afgelopen week voor haarzelf weer een bijzonder speelkwartier van.
Zoals altijd begint ze met het fijnknijpen van mijn tepels. Omdat ze weet dat dit mijn zwakke plek is. Ze stopt veel moeite in de verzorging van haar nagels zodat deze altijd scherp zijn voor dergelijke spelletjes. Ze deed me een prik-bh om. En dan een beetje boksen. Ik voelde de spikes in mijn huid drukken en mijn gevoelige tepels. Daarna wat slagen op mijn billen om me op te warmen. Ik stond in spreidstand zodat het haar de mogelijkheid gaf tussendoor wat kicks met haar laarzen in mijn kruis te geven. Om voor mij pijnlijk aan te geven dat mijn mannelijkheid vanmiddag onderdeel van haar spel is. Toen ze even genoeg van mij had, werd ik achter de tralies gezet. Zo had ze zelf tijd voor een kopje koffie.

Later in de middag lag ik op mijn buik op een bondagetafel en was ze bezig mijn kont rood te maken. Ze gebruikte een latje en een flogger. Het kwam allemaal hard aan en ik begon te gillen. Dat stimuleerde haar om verder te gaan. En dan komt als altijd het moment waarop ik het niet goed meer kan handelen. Ik vroeg mezelf weer af waarom ik vooraf gezegd had dat ze haar gang mocht gaan. Ze zag mijn worsteling en zei dat dit er nu eenmaal bij hoort als ik haar speeltje ben. Ze wilde genadig zijn en beloofde dat ze nog slechts tien keer zou uithalen, vijf op elke bil. Maar dat werd wel echt uithalen. Voor elke uithaal kon ik de extase in haar sadistische blik zien. Ze genoot. Ik gilde enorm en met moeite kon ik meetellen. Na afloop kreeg ik een aai over mijn bol en een knuffel. Toch heerlijk.
Meesteres Denise heeft tijdens haar speelkwartier soms zin in seksspelletjes. Vanzelfsprekend doet ze daar niet zelf aan mee. De Meesteres gaat nooit uit de kleren bij mij. Maar als ze mij zover krijgt dat ik met mezelf speel, glinsteren haar ogen. En als hij dan niet snel stijf en groter wordt lacht ze me in mijn gezicht uit. Of ze gebruikt zachte en stimulerende woordjes die me eerst verlegen maken, maar die toch vooral als vernedering overkomen. Het stelt niks meer voor bij mij laat ze dan merken.

Ik heb meegemaakt dat ze tijdens het spel nog een andere sub beschikbaar had. Heerlijk vond ze het om mij en de ander te dwingen elkaar te pijpen. Of wij dat ook prettig vonden interesseerde haar niet. Deze keer liet ze me een dildo pijpen. Wat haar lol is om te kijken hoe ik daarmee bezig ben begrijp ik niet. In ieder geval vind ik er niets aan om het te doen. Zij vond het de moeite waard op het te fotograferen.Forced suck slaveOp het einde van dit speelkwartier wilde ze nog graag met haar ogen de kwaliteit van mijn sperma bekijken. Ik lag met gespreide benen en met een terminator ging ze aan de slag. Toen kwam ik tot genot. Lief toch van haar!! Bovendien bevestigde ze dat het er nog goed uitzag.
Zo was er in de loop van de middag nog een mooi moment. Ze had een flesje massageolie en ik kreeg opdracht de olie goed bij haar in te masseren zodat haar huid glimmend werd. Natuurlijk alleen de lichaamsdelen die niet door haar hoge laarzen, ultrakort leren rokje en bovenstukje bedekt waren. Voor mij een feest om het te mogen doen.

Ik weet dat vergelijkingen nooit opgaan. Toch vergelijk ik Meesteres Denise in mijn fantasie weleens met een klein meisje. Zo’n peuter die heel lief kan tutten met haar pop. En als het een plaspop is ook vieze en natte spelletjes kan spelen. Of boos kan worden, de pop kan slaan of op de grond gooien. En op een gegeven moment de pop in een hoek gooit en er niet meer naar omkijkt. Als volwassene vind je dat dan zielig voor de pop. Dat laatste wil ik niet dat mij overkomt. Ik wil niet dat Meesteres Denise mij in de hoek laat liggen. Ik voel een liefdevolle band. Een band met het meisje wat lief met haar pop speelt. Maar het meisje doet wat ze zelf wilt.

Ondanks de pijn en vernederingen die ze me laat ondergaan blijf ik haar trouw. Ik hoor bij haar. Ik ben trots dat ze met mij wilt spelen. Trots dat ik me aan haar mag aanbieden. Ook al weet ik dat ik ga kermen van de slag die volgt. Want intussen ben ik 65plus en is aan mijn lijf te zien dat ik iets te dik ben en dat het her en der wat lebbert.
De Meesteres kan makkelijk kiezen voor jongere atletische speeltjes met slanke en gespierde lijven. Dus ben ik trots dat zij nog steeds met mij wilt spelen. Daarom ben ik haar ondanks alles trouw. Het is immers haar speelkwartier waar ik te gast ben.
Slaafaap

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide