nov 122015
 

Ingestuurd op 9-11-2015 door slaaf yves

Dit was niet mijn eerste keer in Domination Palace, maar wel de eerste keer met Meesteres Denise die de touwtjes in handen zou houden. Ik ben altijd zenuwachtig voor een sessie, maar nu toch een pak meer. Hoe zal het lopen, zal het klikken, zal ik het aan kunnen, … Allemaal vragen die door mijn hoofd gingen tijdens de rit naar Valkenswaard.
Met knikkende knieën drukte ik op de deurbel. De deur werd geopend door een vriendelijke man die meteen wist voor wie ik kwam. Bij het binnenkomen liep ik Haar al onmiddellijk tegen het lijf, ze was nog een sollicitatie aan het doen, maar kwam er zo aan. Mijn zenuwen werden er niet beter op, wat een knappe vrouw, Meesteres Denise. Ik nam plaats aan de bar, kreeg een drankje en wachtte geduldig op de komst van de Meesteres.

Volgens mij was ik aan het beven als een rietje toen ze erbij kwam zitten, niet alleen van zenuwachtigheid maar ook van de adrenaline. Ze stelde me enkele vragen en we bespraken mijn fetisj lijst. Eén ding werd me ook onmiddellijk duidelijk, ze ging zich niet gewoon aan mijn fetisjen houden, maar enige uitbreiding zou mogelijk zijn, waar ik als open-minded slaaf akkoord mee ging, maar diep van binnen vroeg ik me af waar ik aan begonnen was. We begonnen, de trap op, naar de speelkamer en ik kleedde me uit. Naakt ging ik op mijn knieën zitten in afwachting van de terugkeer van Meesteres Denise. Ook zij moest zich nog even omkleden.
Plots stond ze daar, prachtig… Ik kreeg echter niet de kans om haar uitgebreid te bekijken. Rechtstaan! Werd me bevolen en ik werd gekeurd. Mijn tepels werden al kort op de proef gesteld en met Haar nagels gaf de Meesteres me onmiddellijk een voorproefje van wat nog zou komen. Ik werd opgedragen me te begeven naar de badkamer (op handen en knieën natuurlijk) om me proper te presenteren aan de Meesteres. Ik douchte me en drukte op de bel om te laten weten dat ik klaar zat voor Haar.
Ze deed de deur open en gaf me pols en enkelboeien. De deur ging opnieuw dicht, met specifieke instructies. Aandoen en mijn handen onder de deur door steken wanneer ik klaar was. Ik hoorde haar de trap op komen en de zenuwen gierden door mijn lijf. Ze deed de deur open en zag meteen dat ik het verkeerd gedaan had. De polsbanden zaten aan de enkels en omgekeerd.
Op handen en knieën volgde ik haar naar de kamer waar ik de kans kreeg om het opnieuw te proberen. Hopelijk zou me dit niet duur te staan komen later… Ik mocht mijn Meesteres begroeten, maar begreep haar vraag niet goed. Na enkele flauwe pogingen zoals “Dag Meesteres” liet ze me dan toch weten wat een goede slaaf doet als hij zijn Meesteres begroet, Haar laarzen likken! Ik ging er dan ook meteen mee aan de slag. Tevreden (hoop ik) zei ze dat ik recht mocht gaan staan. Opnieuw werd ik geïnspecteerd en werden mijn tepels, lul en ballen met Haar nagels bewerkt. Mijn tepels zijn zeer gevoelig en dit had Ze snel gemerkt.
Ik mocht plaatsnemen op een “stoel” waarop je je benen enkel volledig kan spreiden. Mijn handen en benen werden vastgegespt. Meesteres Denise zocht een touw uit en bond mijn lul en ballen netjes af.

Toen gebeurde er iets wat ik had kunnen verwachten na het intakegesprek. Er was nog een slaaf aanwezig in het huis die toebehoort aan Meesteres Denise. Ze blinddoekte me en ging de slaaf halen. Deze slaaf was in opleiding tot pijpslaaf. Onder strikte instructies begon hij me te pijpen. Echter omwille van de spanning, lukte het me niet een erectie te krijgen van zijn werk en kon ik niet anders dan hem slechte punten geven, op vraag van de Meesteres. Ik hoop dat hem dit niet teveel problemen opgeleverd heeft… Deze slaaf mocht terug in opsluiting.
Meesteres Denise zag de kans schoon om zich met mijn opgebonden ballen bezig te houden. Enkele trekjes en lichte kletsen deden me al snel lichte pijnkreten slaken. Niet voldoende voor de Meesteres, ze sloeg met beide handen goed door op mijn bovenbenen. Niet één of twee keer, maar verschillende keren. Ik denk dat men mij beneden zeker en vast gehoord heeft. Maar ik werd wel los gemaakt. Net op tijd want mijn handen er armen begonnen te slapen.
Ik mocht me rechtstaand voor de tafel presenteren en kreeg enkele mietjes-tepelklemmen geklemd, voor mijn belachelijk gevoelige tepels. Hierna moest ik me omdraaien en met de borst op de tafel leggen. Mijn armen moest ik vooruit steken zodat ze over de lengte van de tafel uit staken en konden vastgebonden worden. Ik kon nergens meer naartoe en mijn kont was helemaal beschikbaar. Na enkele rake klappen met de vlakke hand was het tijd voor beters, moet Meesteres Denise gedacht hebben. Ze nam een paddle en vroeg me een getal te noemen wat ik wel dacht dat ik zou aankunnen. Op aanraden van haar koos ik 30, meer dan je zelf denkt dat je aankan om de Meesteres te plezieren. De eerste 2-3 slagen vielen nog mee, maar daarna begonnen ik ze toch door te voelen. Het aftellen werd steeds luider. Bij de laatste 10 heb ik opnieuw het hele huis bij elkaar geschreeuwd. Maar volgens mij was de Meesteres hier hopelijk wel tevreden mee.
Mijn handen werden losgemaakt en ik mocht me op handen en knieën op de tafel zetten. Ik zag Meesteres Denise iets zoeken en ze hadden een blauwe dildo vast, welke ze in haar strapon-gordel stak. Ze kwam voor me op de tafel zitten en vroeg zich af of ik ook een goede pijpslaaf zou kunnen zijn. Ik probeerde en volgde Haar aanwijzingen op. Dieper, natter en sneller. Dit resulteerde in een natte kwijlplekken op de binnenkant van de benen van de Meesteres.
Mijn eerste pijpervaring zat erop, maar ik moest de Meesteres wel proper maken, hetgeen ik met veel plezier en overgave deed. Ik kwam zo dicht tegen haar kruis aan dat ik haar intiem kon ruiken. Hopelijk heeft ze dit niet gemerkt want ik werd er zeer opgewonden van.
De Meesteres liet me zo zitten en ging mijn kontje inspecteren. Ze zag onmiddellijk dat die niet geschoren was. Hier zou ze snel verbetering in aanbrengen. Maar terwijl ze een scheermesje ging halen moest ik wel 2 zaken bedenken die ik zou doen waardoor ze tevreden zou zijn. Ik probeerde snel te denken, maar wilde me ook niet helemaal in de nesten werken. 1 van de twee zaken die ik bedacht bleek niet goed te zijn en ik kreeg de tijd om nog eentje te bedenken. Uiteindelijk werd het de rest van de sessie met een butt-plug doorbrengen en een grote sound laten inbrengen. Over dat laatste had Ze meteen haar twijfels. Maar we zouden het snel genoeg weten. Maar mijn kontje was nu haarvrij en dat creëerde natuurlijk kansen voor Mrs. Denise. Na 1 en vervolgens 2 vingers, vond ze wel dat ik een plug kon verdragen. Hetgeen ook werkelijkheid werd, de rest van de sessie zou ik doorbrengen met een dildo in mijn kont. Die zat overigens net tegen mijn prostaat op, wat nu en dan heerlijk voelde.
Met de dildo op zijn plaats mocht ik me op de tafel leggen, op mijn rug en werd ik vast geketend. Ik wist waarvoor het tijd was nadat Meesteres Denise me haar collectie sounds liet zien. Ik had voorheen al sounds ervaren, maar geen rosebud sounds. Het voelde heerlijk toen ze de eerste inbracht. Een groter formaat ging er ook makkelijk in en Mrs. Denise nam een soort vibrator handschoen om tegen de sound te houden, terwijl ze deze omhoog en omlaag schoof. Wat een sensatie… Ze vond dat het tijd was voor wat anders.

Ik moest rechtstaan en haar, met de sound in mijn pik, naar beneden volgen. Laat me zeggen dat dit een speciale ervaring was. Daar stond ik dan poedelnaakt, met een sound in mijn lul en een dildo in mijn kont, in de gang.
Mrs. Denise vroeg me voor de deur van de kerker te gaan staan en te wachten tot ze me kwam halen. Na enkele minuten ging de deur open en zag ik een andere slaaf op een tafel liggen. Hij was volledig vast gebonden, geblinddoekt en had een hoofdtelefoon op zodat hij zich van niets bewust was. Ze nam me mee naar de achterste kamer van de kerker waar ik op de grond mocht gaan liggen. Ik hoorde Haar tegen de andere slaaf zeggen dat hij zijn mond open moest doen en het mocht niet nat worden! Ik wist waar het over ging. Ik had blijkbaar iets verdiend om mijn dorst te lessen en dat rechtstreeks van de bron.
Jawel, Meesteres Denise had haar slipje in de mond van de andere slaaf gestopt en kwam gehurkt over mijn gezicht zitten. Ik werd onmiddellijk opgewonden. Ze liet eerst enkele druppels over mijn gezicht lopen, maar al snel volgde een sterke stroom champagne die ik zo goed mogelijk in probeerde te slikken. Het smaakte heerlijk. Ik moest me rukken, met de sound nog in mijn lul. Maar Mrs. Denise bleef mijn mond vullen met Haar honingzoete beloning.
Ik kon ik het niet meer houden, en kwam zodanig krachtig klaar dat de sound uit mijn pik schoot. Wat een ontlading. Ik mocht kort nagenieten terwijl de Meesteres het matje die onder mijn hoofd lag opnam en over het hoofd legde van de andere slaaf, vol met haar ondertussen koude plas. Ze zette zich op haar troon en ik mocht haar bedanken door haar laarzen te likken, wat ik met veel plezier deed.
Voldaan werd ik ontslagen van mijn taken als slaaf en mocht ik me douchen. Wat een ervaring en wat een Meesteres! Dit anderhalf uurtje mag voor mijn part elke dag en graag de hele dag duren. Ik zou me perfect gelukkig voelen om Haar zo voor de rest van mijn leven te dienen en te groeien als slaaf. Spijtig genoeg hebben we ook een echt leven, met verplichtingen en natuurlijk ook plezier op een andere manier. Maar wat is het leuk even te ontsnappen aan die werkelijkheid en je fantasie te beleven bij een Meesteres als Denise. Bedankt Meesteres en zodra mijn jachtige leven me opnieuw de kans geeft U een bezoek te brengen, maak ik meteen een afspraak.
slaaf yves

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide