aug 112015
 

Ingestuurd op 11-8-2015 door laarzen slaaf p.

Laarzen en pijnslaafje p. moet U nogmaals bedanken voor de mooie sessie van afgelopen vrijdag. Het was een eerste kennismakings-sessie, niet te hard, maar ja, iets moois opbouwen, moet langzaam gebeuren, ik ben al blij dat ik terug aan de life-style bdsm toe ben zoals in mijn vroegere(25j)relatie, (mijn Mrs. na een kortstondige ziekte overleden).
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en als echte pijnslaaf zoek je naar een ware ECHTE MEESTERES.

Zo ben ik op de website van Mrs. Denise gekomen, alles wel 10 keer gelezen, en daar bdsm voor mij geen verzetje is, maar wél de “life-style” en géén fake gedoe, zag ik wel dat zij een Meesteres is die het echt is, een ware Dominante die uitstraalt, zij die er van geniet om onderdanen  te doen lijden. Heb meteen een halve dag-sessie geboekt.

Na een geslaagde sessie in de namiddag, heeft ze gevraagd wat ik ervan vond, denk erover na, en mail me uitgebreid terug over hoe en wat, en wat ik verder zoek en verlang om aan haar eisen te kunnen voldoen. Zo ben ik dan, vrijdag vertrokken zonder klaar te mogen komen, (gekooide slaven zoals ik mogen dat niet bij haar, moeten juist pijn lijden). Ik kreeg een opdracht mee….

Hierbij schrijf ik in mijn mail wat ik verder heb ondernomen om de eerste kennismakings-sessie af te ronden en tevens zien hoe ze deze slaaf verder hardhandig kan aanpakken, carte-blanche!! En hoe kan dat beter ,dan met een waar echt gebeurt verslag van het vervolg op de eerste sessie, géén fictie maar echt ,de onvervalste bdsm  die ik niet onder stoelen of banken steek, die gerust gepubliceerd mag worden ,zelfs op Uw website. Zodat anderen kunnen lezen (of meegenieten) van het genot die een maso-slaaf wil, kan en moet ondergaan, zonder te verblikken of verblozen, ja ook publiekelijk, zonder taboes, zo rust er geen last op je schouders, dat geeft voldoening!!

Zoals U me heeft opgedragen,
Ik ben “gekooid” gebleven. en die avond na thuiskomst mij een stevige portie “zelf-torture” gegeven, ik heb mijn pijnlijk gezwollen tepels verder genadeloos
bewerkt met klemmen, en steigert mijn gekooide pik vol  spanning in de CB, maar goed dat het een metalen is, want een plastic CB ,let wel, die zou zeker gebarsten zijn!!(haha).
Heb me dan voor mijn pc gezet, en Uw website geopend, Uw mooiste foto van supersexy Mrs. Denise, in leder met hoge laarzen uitvergroot. Vervolgens heb ik mezelf, loeihard vast gebonden, grootste dildo in, mondknevel in,5 kg gewicht aan mijn ballen, dan het pijnlijkste, de klemmen op mijn toch al zéér gevoelige en groot opgezwollen tepels, er aan elke getande agressieve klem ,een 500 gr loden gewicht en dan…ja het moment van de pijnlijke folter, mijn polsboeien op mijn rug aan elkaar  vastgeklikt, met een “ijs slot” er tussen. Dat is simpel een bekertje water met 2 eindjes ketting, laten invriezen, en met slot aan elkaar klikken, je moet dan wél wachten  en pijnlijk afzien tot het ijs gesmolten
is, tot mijn armen weer vrij komen om mezelf te verlossen van de aangedane kwellingen. Handig hoor voor zelf torture!! Heb het een beetje onderschat, het heeft meer dan een uur geduurd eer het ijs gesmolten was.

Stel je het eens goed voor, een vol uur pijnlijk afzien ,terwijl ik de foto van de “hoog gelaarsde Mrs. Denise moet bekijken, aanschouwen, zittend op een dildo te rijden met uitgerekte ballen, hoe meer ik schud ,mezelf neuk op die monsterstaaf die m’n kontgaatje open rekt en opvult en des temeer de gewichten die hun verpletterend knijp-uitrekwerk doen.
Minuut na minuut word het lastiger en zéér pijnlijker, maar ik kan niet los(heb het mezelf aangedaan).
Ik denk dat ik m’n mondknevel bijna stuk ga bijten van de pijn en martel, het genot van pijn en geilheid neemt de bovenhand.
De ijsklomp is intussen gesmolten en breekt open zodat ik mezelf kan verlossen, maar ik denk dat het volgens Mrs. Denise nog niet genoeg zal zijn en leg mezelf op om nog wat verder te gaan. De dildo laat ik zitten, aan de klemmen  een pond aan gewichten erbij en aan de balzak knoop ik een zakje zand van ruim 15 kg. Ik sleep op mijn knieën dat heen en weer in mijn hofstede(zeker 40 meter). De klemmen en gewichten slingeren heen en weer en doen moordend folterwerk.
Jammer dat ik niet achter de Meesteres kan aankruipen ,of aangespoord door haar zwepen.
Na zo een balzak-uitrekking, ben ik mezelf beginnen afzwepen tot mijn slavenkont, dijen en benen rood en striemen vertonen, ja ik kan ongenadig zijn voor mezelf, maar het moet voor dat slavenlijf!
Tenslotte ben ik terug op mijn knieën voor mijn pc gaan zitten, mijn kooi afgedaan om zo eens te kunnen klaarkomen,  het duurde nog geen 2  min(terwijl ik de foto van Mrs. Denise bekeek)of mijn sperma spoot over mijn rode laklaarzen, die ik dan gulzig en bronstig aflikte tot ze weer schoon waren, wauw, wat een verdienste!!
Mijn pikje terug de kooi in, mijn gewone dildogordel aan , zo nazinderend de striemen en rood opgezwollen tepels te bewonderen, op dat maso-slavebody.

Ik kijk al uit naar een volgende afspraak en sessie, waarbij ik een nieuw cijferslotje aan de Meesteres kan overhandigen, ze kan zelf de nieuwe code vastleggen(moest er iets mis gaan, kan ze me de code mailen, je weet nooit wat kan gebeuren).
Zo hoop ik een echte pijn en folter-slaaf te zijn van haar, gekooid in kuisheid te leven volgens de wensen en grillen van,
De hoog gelaarsde, geachte strenge Mrs. Denise
Tot de volgende keer!!

Onderdanige groeten van de echte laarzen-totaal-slaaf p.

Lees ook The Kinky Web

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide