mrt 292015
 

Sessie verslag van 27-3-2015 door slaafaap

Opnieuw een sessie bij Meesteres Denise. Vanzelfsprekend keek ik er dagen tevoren al naar uit. Het begon dat ik in een bondage werd gezet. Daarna begon de Meesteres aan het echte werk: het martelen van mijn tepels. Eerst met haar nagels. Dan met klemmetjes. Ze draaide lekker met die klemmetjes. De klemmetjes waren verbonden met een kettinkje waaraan Meesteres Denise kon trekken.
Ze weet heel goed dat mijn tepels mijn zwakste plek zijn. Dat ik absoluut niet tegen het martelen van mijn tepels kan. Maar voor Haar betekent het dat daardoor de juiste sfeer voor de rest van de sessie gecreëerd wordt.

Ze gebruikte deze keer ook een vliegenmepper met stroomstootjes om op mijn tepels te slaan. Trouwens ook om mijn pik te bewerken. Ik kan zo slecht tegen tepelmarteling dat ik op een bepaald moment zei, dat als Ze niet ophield ik nooit meer bij Haar terug zou komen. Ze lachte me in mijn gezicht uit. “Jij denkt tijdens een sessie wel vaker dat je niet meer terug wilt komen. Maar na veertien dagen fantaseer je weer over een nieuwe afspraak”, zei Ze.
De bedoeling was dat ik na twee/drie dagen nog gevoelige tepels heb. Dat ik daardoor extra aan Haar moet blijven denken. Nou, het bleek weer dat Ze uitstekend weet hoe Ze dat doel kan bereiken. Toen ik bij de volgende tepelmarteling opnieuw gilde, kreeg ik een mondgag in en werd om af te koelen vastgezet in de monkey-cage.

Nu geeft die kooi me inderdaad meestal wat rust. Maar deze keer vond Ze het nodig de bondage vanuit mijn ballen vast te maken aan een van de spijlen van de kooi. Dat stond toch niet zo prettig, ook omdat ik door de gag vreselijk moest kwijlen. De nattigheid liep uit mijn mond. Een klein uur heb ik zo in die kooi gestaan.
Tegen het einde van de sessie werd ik in de sling met mijn benen gespreid vastgemaakt. Er moest een blinddoek om omdat ik niet hoefde te zien wat er gebeurde. Maar ik hoorde wel wat de plannen waren van de Meesteres.
Er was inmiddels een nieuwe bezoeker voor Haar in huis. Ik hoorde dat hij opdracht kreeg naar mij toe te kruipen en stil te houden met zijn hoofd voor mijn kruis. En vervolgens moest hij mij gaan pijpen.
Hij had kennelijk weinig ervaring om zelf te pijpen. Meesteres Denise gaf hem nauwkeurige instructies, zoals dat hij met zijn handen mijn ballen mocht ondersteunen als hij mijn pik in zijn mond duwde. De Meesteres controleerde of hij hem diep genoeg naar binnen bracht. Ze vroeg mij of ik ervan genoot.
Intussen kwam ook Meesteres Sophie met Haar slaaf de ruimte binnen. Nauwelijks was de slaaf van Meesteres Denise klaar of de slaaf van Meesteres Sophie kreeg opdracht mij ook te gebruiken. Deze ging het duidelijker makkelijker af. De dames hadden onderling de grootste lol  toen Ze ons mannen zo met elkaar bezig zagen. En noemde het een spontane bi slaven avondje..
Zelf had ik het erg moeilijk. Door twee mij onbekende mannen in zo’n korte tijd gebruikt te worden. Tot enige tijd geleden kon ik niet bedenken had ik ooit mee zou werken aan mannenliefde.

En waarom laat ik het nu dan wel gebeuren? Omdat Meesteres Denise het zegt. En als Zij het zegt, heb ik te gehoorzamen!

Uw aap

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide