jul 282015
 

Ingestuurd door Tinus, hij heeft een rondreis gemaakt in China en bezocht een museum in Peking die helemaal gewijd is aan de Torture of Caress.
Ik krijg regelmatig de vraag wat Torture of Caress eigenlijk betekent in een sessie binnen de BDSM.
Oorspronkelijk komt dit fenomeen uit China, tegenwoordig gemodificeerd binnen de BDSM en wordt gebruikt om de slaaf te ‘folteren’ en te teasen door hem herhaaldelijk te moeten laten klaarkomen.

Het was de keizerin Tzu Hsi (Cixi) ,die vond dat verkrachters niet gewoon onthoofd moesten worden maar door vrouwen terechtgesteld  op een seksuele manier.
Daarom liet ze een aantal vrouwelijke beulen opleiden. Sommigen waren uiteraard Chinees, sommigen waren Westers (gerekruteerd in bordelen), sommigen waren Afrikaans…Er zouden ook twee ambassadeursvrouwen bij geweest zijn.
In het openbaar, terwijl ze ‘hun werk’ deden waren ze altijd gesluierd. Buiten enkelen, wist niemand wie ze waren.
Ze kregen een opleiding van zes maanden in anatomie en tantra.
Hun eindexamen bestond uit dat ze, voor de ogen van de keizerin, een crimineel op erotische wijze om het leven moesten brengen, liefst langzaam.
Wanneer ze slaagden kregen ze een gouden ring en armband met daarop de tekst: “Ik breng het laatste zaad”.
In het museum ligt zo’n armband en een paar ringen. De originele marteltafel staat er ook (ze werden wel comfortabel vast geriemd).  Er hangen ook een aantal foto’s van de beulen in hun ‘werktenue’.
Ze begonnen in een lang gewaad en eindigden zo goed als naakt.
Er hangt een levensgrote afbeelding van een naakte man die vast geriemd op een tafel ligt en die wanhopig probeert los te komen terwijl twee gesluierde, naakte, vrouwen hem ‘masseren’.

Toen ik tegen de gids zei dat je iemand toch niet kan doden met seks, zei hij: ‘toch wel, als je de juiste zenuwbanen aanspreekt heel zeker’. En als het echt niet lukte dan ging één vrouw op zijn gezicht zitten en liet hem stikken, terwijl de andere zijn penis post orgastisch masseerde.

De Meesteres Denise

 

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide